Dalga geçmeyin ciddi soruyorum. Göbeğime çok takan var çünkü
(Not: Kimsenin tahrik unsuru olmak istemiyorum)
(Not: Kimsenin tahrik unsuru olmak istemiyorum)
Olmak istemiyorsan Allah'ın sizin için helal kıldıklarını alın, yasakladıklarından kaçının. Buna rağmen hala bakan varsa o onların ruh hastalığıdır diyebiliriz. Ama biz evde olduğumuzdan farklı olarak dışarda olmalıyız. Bir farkımız olmalı. Bunu yapıyorsak ve dikkat ediyorsak hala birisi ısrarla bakıyorsa burada suç bizim değil. Ancak biz emredileni yapmıyorsak suçlu aramaya gerek yok.
Allah harama bakmamayı da emrediyor. İlk tesettür emri gözlere geldi sayın arkadaşım. Her koşulda kadınları suçlu bulmaktan hormonlarınızın arkasında durmaktan vazgeçin artık
Ben öyle bir şey yapmadım dediğim gibi herkes kendi kapısının önünü temizlemeli. Siz gerekeni yapın, gerekeni yapmayan her zaman suçludur. Erkek baksın demedim ben. İçinin rahat olması için sen kendi üzerine düşeni yap ona rağmen bakan olursa o onun kendi salaklığıdır dedim. Tarafsız okusanız keşke yazdığımı :)
Tarafsız okuyorum zaten ama erkekler üzerine düşeni yapsa kadınlar çıplak gezse de görmezsiniz
Bakmak isteyen erkek her tarafı çarşaflı kadına da bakar. Yani mesele açıklık kapalılık değil. Ama bizlerin burada emredileni yapması en doğru olanı. Erkek bakmasın, kadın da göstermesin. Bu aslında gayet basit. Uymuyorsak bunlara suç bizde maalesef.
Kesinlikle. Mesele zihniyet
Cevap
13Cevap
Erkegi kadinin her yeri tahrik edebilir aklina gelmeyen mesela omuzu acik guzel bir omuz bile okadar yani böbekte tabi asiri cekici heleki azcikta dücük belle birlikte iken
Beni etkiler. Ama düz bir göbek olacak ve orayı öpüp koklayacağım. Kadınların çoğunun da hoşuna gidiyor bu :D
Göbek çok düz olmaz genelde yuvarlak olur 😅
Ahahah peki
Küçük tatlı bir göbek tahrik eder tabii. Hatta hayallerime neler geldi şimdi.
Hafif göbek güzel severim
Allah başka dert vermesin 🤣🤣
Dert değil rahatsız oluyorum
İnsan derdinden rahatsız olur sanki
Kimisi bundan tahrik olabilir
Tahrik olmada da hoşa gider
göbek igrenc
Bence de
Git göbek göğüs demişler 😉
Boşver onları.
Edenler vardır.
Valla edebilir :)