Kadınların en zayıf noktası tahrik edilmek bence. Ne yapacaklarını bilemiyorlar ve kafaları karışıyor.
Hayatta pek fazla başına gelmediği için bu tür bir durum, karşısındaki erkeğe teslim olmaktan başka bir çaresi olmadığını bilmek yarım saatlik oral etkisi yaratıyor resmen
Kadınlar erkeklere göre daha komplikedir. Yani tek bir şey veya birkaç şey etkilemez. Birçok etkenin bir arada olması gerekiyor.
Yine de içlerinde bayrak taşıyanı istenmek. Hatta bu o kadar önemli ki kıskanılmanın da istenmek hissi oluşturması sebepli sürekli aranılan bir şey oluyor.
Erkeklerde de böyle ama etki olarak kadınlarda çok daha fazla. Fiziksel etkiler ancak bundan sonra gelir.
Seks bir bütünün parçalarını oluşturan son parçadır. Önce güzel bir ortam ambiyans ve akabinde mümkün mertebe uzunca bir ön sevişme sonrasında kadın vücudunu tanıyan birinin yapacağı güzel bir oral en son seks esnasında kadının orgazma ulaştırıp alabileceği hazzı yaşatmak olaraktan vajinal orgazm derim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Eril bir eşin olması erilligi bitmiş ise maalesef cinsellikle bitiyor. Arzu cunki çok onemli o ilk hissettigim erkek bu hissi kaybolmasa. Yani zaten ulaşınca değeri düşüyor. Benim zaafım seks yapmadan önce o kişiye zor ulaşmam basit erkekle seks yapması çok sıradan
Her kadın arzulanmak ister sevdiği adam tarafından. Kadınlar duygusaldır. Aşkın kıvılcımlarıyla harmanlanan bir seks, bir kadının yaşayabileceği en büyük mutluluk olabilir. Seks sonrasında da ilgi gösteren partner, işte bu bir kadına cenneti hissettirir.
kadıların pek bi zaafı yokda erkeklerin yeterince onları dyurduğunu düşünmüyorum her ne kadar okşayacaksın yatıracaksın bastıracaksın dönemi bitse de hala bir çok yerde erkek boşaldı mı kadın tatmin olmuş olması ya da doyuma ulaşıp ulaşmaması pek önemsenmiyor
Bence aşk olmalı, aşk yoksa seks zaaf gibi gelmiyor bana bilâkis itici bile geliyor gerçekten. Kadınları bilemem, kendi adıma kesinlikle aşk ve güven diyebilirim 🤩✌️
Bir kadın sevişmeye başladığında seks başlamadan önce oral seks ile o baldırları titreyip saçını tutup içeri sokmak istercesine bastırana kadar erkeği tarafından hafif ve etkili yer yer sert dil darbeleri ile hazırlanmalı bence 🫦
Cevaplara falan bakıyorum da gerçekten ne kadar basit varlıklarız biz ya shdkd Bu kadar basit canlılardan nasıl bu kadar kompleks meseleler çıkıyor ona da hayret ediyorum