Kadınları en çok hangi hareketler etkiler ve doyuma nasıl bir şekilde ulaşırlar?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral, ön sevisme ve penetrasyon sirasinda sadece git gel yapmak yerine dokunmaya, öpmeye yalamaya, opusmeye devam etmek. Kadi. Vucudu dokunmaya, öpülmeye duyarli cunku. Sadece vajinaya odaklaninca olmuyor, eksik kaliyor. Iliski sirasinda da ufak ufak sevismeler devam etmeli.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunlar kadindan kadina değişir. Her insan parmak izi kadar farkli. Ben öpüşmeyi ve boynumun öpulmesini seviyorum mesela ama baska bir kadin o esnada kalcasinin oksanmasindan hoşlanabilir ya da o esnada memelerinin emilmesinden hoslanabilir. Bu kisiden kisiye degisir.
Standart olarak kadinlara şunu şunu yapın diye bir reçete vermek dogru degil. Erkekler olarak gozunuz kulaginiz, iliski sirasinda acik olacak nelerden hoslaniyor siz tespit edeceksiniz. Sevisirken bakin en cok nelerden uyarılıyor. Nereyi optugunuzde daha cok tepki veriyor bunlar yol gösterici olabilir. Pozisyon icinde aynisi gecerli. Kimi kadin doggy sever kimi rahatsiz edici bulur derine fazla girdigi icin ve pozisyonda olarak asagilanmista hissedebilir. Kadinin en cok hangi pozisyonda rahat edecegi ve doyuma ulasacagi yataginizdaki kadinda gizli.
Ama cogu kadin sanırım kucagi seviyor, kendi kontrolunde oldugu icin. Misyonerde olabilir opusmek vs icin tam yakin olunan bir pozisyon oldugu icin. Zevkler renkler kisisden kisiye değişir. Belli bir standardi yok bunun. Internette daha net bilgilere ve arastirmalara ulasabilirsin. Ve kendi partnerinde deneme yanilma yoluyla tespitler yapabilirsin.- +1 yıl
Çok teşekkür ederim en iyi cevabı hak ettiniz hanımefendi. Ben en çok göğüslerinden uyarıldıgını düşünüyorum onun. Orgazma ulaşmak için seks esnasında göğüs veya boyun daima uyarılmalı mıdır bir de şunu sorucam ilişki esnasında konuşmak tahrik ediciymiş. O esnada ne söylemek gerekir ki? Hangi diyaloglar içerisinde olmalıyız yani? 😅
Cevap sahibi+1 yılEig icin tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılSeks esnasinda konusmayi seven var sevmeyen var. Kimi sessizlik ister sadece inlemeleri duymak ister, kimi dirty talking ister kimi de edepsiz olmasa da başka cumleler duymak isteyebilir. Bunu partnerine sorman daha dogru olur. Simdi edepsiz seyler soylersin kizin hosuna gitmiyorsa sogur, soyledigin şey agir bile gelebilir. Dikkatli olmak lazim bu konuda bence. Sekste konusmayi sever misin, neler soylenmesinden hoslanirsin diyerek ona sorabilirsin. Illa bir seyler diyecegim dersen cok guzel gorunuyorsun/seksi gorunuyorsun, fizigini cok begeniyorum, harikasın gibi gibi cogaltilabilir. Bunlar biraz risksiz ve cinsellikteki kadina ozguven veren seyler. Begenildigini, arzulandigini bilen bunu duyan kadin sekse daha ılimli ve kendine guvenli sekilde yaklasir. Cogu kadinin kafasında şuran nasil, gobegim var, buram nasil gozukuyor ki, goguslerimin bilmem neremin sekli kotu mi ki... seklinde dusunceler oluyor kafalarinda. Iltifat ederek hem kadinin kafasindaki dusuncelerden arındırırsin hemde kadin begenildigini hissetmis olur. Erkeklerde gozler kadinlarda kulaklar derler. Yani kadinlarin duymak istediklerini söylemen buyuk arti olur senin icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstediği pozisyona geçirmek. Birde vajinasının içindeki bazı yerlere aşırı duyarlılar. O noktayı bulmak bence
00 YorumlaGüzel dokunuşlar yapmak bence
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne