İp ucu yok. Size ilk ne düşündürüyorsa o yorumla gelin bana 🙂

İp ucu yok. Size ilk ne düşündürüyorsa o yorumla gelin bana 🙂
Çok iyi bir soru bu.
Narsistlik seviyesi hariç evet ulaşamaz. Onlarin ulaşamama sebebi de partnerlerinin aldığı zevkten de zevk almaktan mahrum kalmaları.
O nokta hariç egoyu giymeyen ne kendini oraya ulastırabilir ne de partnerini oralara çıkartabilir.
Ancak kendinden emin, kendini bilen ve farkında olan ve bunu partnerine yaşatanlar çıkabilir Nirvana yollarından.
Ya iki tarafta narsistse
Ama bu nirvanaya ulaşaöadıkları anlamı taşımaz:)) nokta atış oldu öneklemen
Ulaşamamışlardır.
Zirveye tırmanışı düşun, oraya ancak birlikte çıkılabilir.
Narsist tek çıkmak için diğeri in ipini keser olmaz 😂
Ben Narsistim ve Narsist ile oraya ulastım diyen bir kişi ile konuşursam ve bana tatmin edici cevaplar verir bunu kanıtlarsa o zaman kabul ederim. Yoksa kimse beni ikna edemez buna 😂
O ip kesilir 🤣
Mesele belkide zirve değil o yoldur bazen
Bu olabilir. Zirveye ulaşmak dediğin için doğrudan o şekilde cevapladım.
Fakat yine de sürekli yarış ve rekabet psikolojisindeki iki kişi ne kadar keyifli yolculuk eder bilemiyorum.
Bunu sen benden daha iyi bilirsin mesela. Kadın arkadaşlarla mı daha iyi anlaşıyorsun erkek mi?
Bence erkek.
Çünkü kadınlar rekabet edip yarışıyordur 😂
Yarışmaktan yana sıkıntım yok oyuna başlayamıyor çevremdekiler evet erkeklerle daha iyi anlaşıyorum çünkü mizacımı ancak ya bir eril enerjili birisi anlayabilir
B yüzden arkadaşım yok hjk
Şimdiye kadar yatakta asla ego sahibi olmadım. Normal hayatta da bencil ve egoist olamam, yatakta asla. Karşı cinsim, ruhuma dokunmadan, beynime ve kalbime girmeden yatağıma giremeyeceği için yatağımdaki kadın canımın içidir ve ben tüm ruhum, benliğim ve erkekliğimle onun nirvanaya ulaşmasını düşürür ve uygularım.
Bunu düşünmek, yapmak ve başarıp onu bulutlarda uçurmak benim nirvanamdır zaten.
Gerçek bir teslimiyet ve ego bırakıldığında, insanın kendini daha derin bir bağ içinde bulması mümkün. Nirvana, sadece fiziksel değil, ruhsal bir bütünlükle gelir. Egosunu bırakan, anı yaşamayı ve hissetmeyi öğrenir; bu da eşsiz bir uyum yaratır. Kendini bulmak için önce egoyu bırakmalı.
Sevişmek bir ego savaşı degldr benim için
İçimdeki vahşilik belki ortaya çıkar veya çıkmaz
Ama üstünlük çabaları otorite bu bence daha çok erkegn egosunu okşayan şeyler kadn partnerlern degl
Seks bence doğaçlama gelişen bir akış insanı rahatlatan bir terapi olmalıdr
Cevap
24Cevap
Evet kesinlikle seks hayatında birazcık bencil olmak gerekiyor kendi zevkini öne koymalısın özellikle kadınlar yapmalı bunu : )
iyice b*kunu çıkardınız, süprüntü bir müptezele benzeyen tiplerin sırf s*kim * *m falan var diye havalara girmesi beni nirvanaya ulaştırmaya zaten yetiyor.
Istedigini yapacak ve yaptıracaksın. Nezaketi gececeksin, utangacligi birakacaksin. Dostun gibi sevip dusmanin gibi s.. ceksin
Yatakta hiçbir şey giymeyen ulaşıyor nirvanaya
Ego ve boğa hayatın hiç bir evresinde yan yana bile gelemezler.
Şiddetli gecinmezlik var.
Softcular gelmeden yerimizi alalım 😀 Nirvana için her şey mübahtır diyip çekiliyorum 😀
Gerçekten ulaşmak istiyorsa egosunu çantasına koycak
Söz konusu yataksa ego tuz biber görevi görür…
Libidosu yüksek taraflar için ego ekstra keyif aldırır
Ego mego tanimam o hatunu konusturmam altima alir ezerim
Ego iyi bişey değil yatakta da saçma olur bence.
Kıyafetin ile birlikte egonuda yatağın kenarına çıkar ve yatağa öyle girilmeli
ego gerekli olabilir ama dusunmezsin bence onu o an
Ego gerekli de o an dusunmezsin
@Sarimsakli_pankek deseseksmi?
Pff her yorumuma denesek mi denedik mi yazmaa
Herkes kendi hazzından sormludur. Saldır!
Yatakta bana ego değil, id lazım :D
Her zaman partnerimi de düşünürüm
Ego ya gerek yok bence
Yatakta ne egosu yahu yatıp uyuyorum
Varış noktasını çoktan geçtik
Ego Ve yatak hayal etmek istemiyorum
Tutku yetmez mi yanmak için...
Ben böyle düşünmüyorum.
Bi yere kadar hep olur sonrası facıa
Ulaşır
UlaşamazZ.
Evet