Uzun süreli ilişkimiz. Yılbaşından sonra da evleniyoruz. Artık konuşacak birlikte yapacak bişeyimiz kalmadı sıkılıyoruz ikimiz de. Her buluşmamız sevişmeyle bitiyor, her konuşmamız sekse geliyor artık. Bitmiş miyiz acaba noldu bize
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cinsellik yönetiyor iliskinizi baska bi sosyal aktiviteniz yok mu
Aslında ben iyiyim hala konuşuyorum da o sıkılıyor sanki
Konuşmak değil mevzu birlikte sinema dışarı yemek ya da piknik gbi aktivitelerden bahsediyorm kafeye gidip oturmak degil
İşte yapmak istemiyor gibime geliyor
umarım evlendikten sonra aranız ii olur şu an cinsellik dışı birsey yok gibi bence
Umarım ya insan üzülüyor böyle de. O da üzülüyor ama düzeltemiyoruz sanki ufak bi soğukluk var neden bilmiyorum. Obje gibi de olmak istemiyorum ne bileyim umarım düzeltiriz
Bence aktiviteler yapin konser tiyatro sinema farkli mekanlar şu an seks dışında birsey yok yani sekste bile artik sıkılırsiniz fantezi yok bsy yok
O yapmiosa sen zorla konsrr bileti aldim de tiyatro bileti aldim de falan
Tamam öyle yapayım o zaman çağırsam gelir zaten de isteyerek yapmıyor sanki. Belki de ben kafamda kuruyorumdur evlenicez diye fazla hassaslaştım bu ara benden kaynaklı da olabilir
belki de bilemem ama sen bi konsere götür ya da tiyatro konuşacağınız konu cıksın bence
Tamam teşekkür ederimm
rica ederim mutlulukklar
Yeni aktiviteler edinin yoksa çabuk sıkılır gibi duruyorsunuz
8 yıl oldu
Evlenmeden önce her şeyi yaptıysaniz geçmiş olsun evliliğe bir şey kalmamış oluyor monoton bi hayat devam eder
Yok canım daha yapacak neler var. Sınırsız fantasi şansınız var
Merak etme kalır heyecan lazım klasik aktivitelere yönelin bişiler yapın
Ne güzel işte, evlendikten sonra da her gün her an s2sirsiniz
Herşeyi yaşamınız evlilikte ne olcak sence
8 sene oldu
Tatlım neden bu kadar uzadı
Okulum bitsin işe gireyim öyle evlenelim dedim okul bitti aileler sıkıntı çıkardı falan uzadı öyle
Evlenince soğursunuz birbirinizden cinsellik buna etken
Umarım böyle olmaz🥹
Hep seks olmaz bu net
Olmuyor zaten kendimi çok yalnız hissediyorum sanki böyle bi başıma kalmışım gibi. Tam seks yapmadık hiç ama bunu da yapmasam benimle hiç konuşmayacakmış gibi geliyor. Ben bu ara biraz fazla hassaslaştım sanki böyle yaptığı hiçbir şeyi isteyerek yapmıyormuş gibi geliyor bazen de bu kadar yıl birlikte geçirdik diye kendini evlenmek zorunda hissettiği için evleniyormuş gibi geliyor. Bunları ona söyleyince şaşırıyor benim aklıma hiç gelmedi bile diyor. Belki bendedir sıkıntı tam bilemiyorum
VR bi sıkıntı için dolu aslında ama kimseye anlatamıyosın
O diyo ki evlenmemize çok az kaldığı için sen duygusallaştın. Doğru olabilir. 8 sene oldu ama ne bileyim hala da korkuyorum evlenmekten. Bide aramızda değişik bir soğukluk var evlenince neler olacağını kestiremiyorum. Korkuyorum ve çok yalnız hissediyorum. Yalnız kalmakta istemiyorum sürekli biriyle konuşmak sarılmak istiyorum çok bunaldım ya cidden
Evet hissediyorum ben bile bunu
Birbirinize göre değilsiniz belki
Evlen hemen çocuk yap
Evet bitmiş aranızdaki tek şey cinssllikmis
farklı şeyler yapmaya çalışın.
Cinsellik aşkı öldürür
Boşuna evlenmeyin max 2 yıl veriyorum size
8 yıl oldu ayrılmadık hiç ne bilim ya
Çokmuş ama heyecan kalmamış gibi
Birbirinize gore degil misiniz acaba
Evlenince olur paylaşacak şeyler ;)
En güzel şeyi yapıyorsunuz renklendirin