Cinsel Yaşam Erkekler cinsellik dışında konuşamıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 arkadaşlar biriyye tanişim diyorum konu sekste bu durumdan çok sıkıldım artık konuşmicam ya kimseyle Erkekler cinsellik dışında konuşamıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sitede mi? Evet, zor. Buradaki çoğu kişi ya trol, ya azman, ya da cahil... İki kelam laf edecek birilerini bulmak zor. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl ayn öyle iki sohbet edemeyorum bi bakıyorum diyo fiziğin nasıl cinselik yaşıonmu şu an buramı ellarmiydin ne alaka mk sohbetin ortasında Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O ne be 😂 Hayvana bak. O kadarını henüz görmedim neyse ki. Yorumla Soran 1 yıl tek bu değil hepsi öyle konuştuğum kişiler cinselik doşında konuşamıyolar bıktım yani evlencek adam kalmamış Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu sitede olacak iş değil galiba. Ben kızlarla az biraz konuştum, sohbeti hep ben devam ettiriyorum, onlar laf bile etmiyorlar. Yorumla
BirKadehSihir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sen de günde milyonlarca sperm üretsen sen de bırakacak yer arardın😊😅 0 0 Yorumla
Altair19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Konuşuyoruz * k siz dengesizlere denk geliyorsunuz 0 0 Yorumla
EngineerAres Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 64% 1 yıl Ben konuşurum herkesi aynı kefeye koymak doğru olmaz 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yo ben muzik kitap film dizi muhabbeti yapmayi seviom futboldan anliyosa furbol bide 0 0 Yorumla
Manbasak Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Keyfin bilir arkadas grunumuz var gelebilirsin diicemde KS. de oyle bi ozellik yok keske olsa 0 4 Yorumla Soran 1 yıl nasıl bir grupmu Yorumla Manbasak 1 yıl 2 kiz arkadasm var burdan muhabetimiz guzel keske wp grubu gibi grup olsa da alsak senide Yorumla Soran 1 yıl ay evet güzel olabilirdi dc var aslında oda kapandı Yorumla Manbasak 1 yıl Oyle canm Yorumla
İlgikadını Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet maalesef ki artık her şey sekse kayıyor 2 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yok artık konuşamıyorlar 0 11 Yorumla Soran 1 yıl ayy ppdeki yer nere bayıldım Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Antalyada bir dağın zirvesi Yorumla Soran 1 yıl adı ne güzelmiş baya bende antalyalıyım Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Dağın bir adı yok aslında burası eski trt verici istasyonu diye geçiyor artık kullanılman bir kule var orada Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Hisarçandırdan gidiliyor yolu aşırı bozuk arazi aracı ile gidilmeli Yorumla Soran 1 yıl anladım gidemem yani kısaca öylemi,😂 Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Arazi aracı olan bir tanıdığın yoksa gidemezsin 😂 Yorumla Soran 1 yıl yok kaldık ozaman😂😂 Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Detaylı fotoları var atarım istersen bi bak 😂 Yorumla Soran 1 yıl waw ppden bakimm ben Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Telegram varsa atıyım ordan Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Konussakta kimse denk gelmiyor 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dün bir bugün iki ama 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. boş ver annem konuşma, ne geçecek eline konuşunca 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Beynimizde büyük bir kısım ona ait 0 0 Yorumla
Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Konuşamazlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sitede mi? Evet, zor. Buradaki çoğu kişi ya trol, ya azman, ya da cahil... İki kelam laf edecek birilerini bulmak zor.
ayn öyle iki sohbet edemeyorum bi bakıyorum diyo fiziğin nasıl cinselik yaşıonmu şu an buramı ellarmiydin ne alaka mk sohbetin ortasında
O ne be 😂 Hayvana bak. O kadarını henüz görmedim neyse ki.
tek bu değil hepsi öyle konuştuğum kişiler cinselik doşında konuşamıyolar bıktım yani evlencek adam kalmamış
Bu sitede olacak iş değil galiba. Ben kızlarla az biraz konuştum, sohbeti hep ben devam ettiriyorum, onlar laf bile etmiyorlar.
Sen de günde milyonlarca sperm üretsen sen de bırakacak yer arardın😊😅
Konuşuyoruz * k siz dengesizlere denk geliyorsunuz
Ben konuşurum herkesi aynı kefeye koymak doğru olmaz
Yo ben muzik kitap film dizi muhabbeti yapmayi seviom futboldan anliyosa furbol bide
Ben gırgır şamata yapıyorum da değerimi bilmiyorlar
Keyfin bilir arkadas grunumuz var gelebilirsin diicemde KS. de oyle bi ozellik yok keske olsa
nasıl bir grupmu
2 kiz arkadasm var burdan muhabetimiz guzel keske wp grubu gibi grup olsa da alsak senide
ay evet güzel olabilirdi dc var aslında oda kapandı
Oyle canm
Evet maalesef ki artık her şey sekse kayıyor
Yok artık konuşamıyorlar
ayy ppdeki yer nere bayıldım
Antalyada bir dağın zirvesi
adı ne güzelmiş baya bende antalyalıyım
Dağın bir adı yok aslında burası eski trt verici istasyonu diye geçiyor artık kullanılman bir kule var orada
Hisarçandırdan gidiliyor yolu aşırı bozuk arazi aracı ile gidilmeli
anladım gidemem yani kısaca öylemi,😂
Arazi aracı olan bir tanıdığın yoksa gidemezsin 😂
yok kaldık ozaman😂😂
Detaylı fotoları var atarım istersen bi bak 😂
waw ppden bakimm ben
Telegram varsa atıyım ordan
aynen hepsi aynı buradaki çoğu erkek piyasadaki sapıklar
Konussakta kimse denk gelmiyor
Evet çoğu öyle maalesef.
Dün bir bugün iki ama
Konuşmayanlar da var ama denk gelmek çok zor