- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılOrtada bir risk yoksa ve doktor yasak koymamışsa eğer hamilelikte cinsel ilişkiden kaçınmaya gerek yoktur. Hamileliğin başlarında pozisyonun çok önemi olmazken hamileliğin ortalarında karın büyüyeceği ve kadının hareketleri kısıtlanacağı için kadının en rahat edeceği pozisyonların başında kaşık pozisyonu gelir. Tabi hızlı ve sert hareketlerden mutlaka kaçınılmalı ve soft bir seks yapılmalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHamilelik cinsellik için bir pranga değildir. Anormal bir durum yoksa seks asla bırakılmamalıdır. Hatta çoğunlukla biraz dikkat etmek yeterli olacaktır. Bir çocuk gelişimci olarak bildiklerimi aktaracak olursam öncelikle hamilelik sürecinde ilk üç ve son üç ayın önemi biraz fazladır. Bu dönemde zaten kadında fizyolojik olarak biraz hassas olacaktır. Bunu göz önüne aldıktan sonra kadın doğum uzmanınız size sakıncalı bir durum varsa söyleyecektir. Düşük tehlikesi, tüp bebek tedavisi gibi durumlarda kaçınmak gerekse de bunun dışında sadece dikkat edilmesi gereken şey kadının temizliğine dikkat edilmesi, hassas olduğu için mikrop ve bakteri kapma ihtimalinin olduğunu unutmamaktır. Özellikle son üç aya girildiği zaman biraz daha dikkati artırmalı, doğru pozisyonları seçmeli -kadının karın bölgesine ağırlık verilmeyecek pozisyonlar- ve biraz daha nazik davranarak. yapılmalıdır. Hatta rahat bir hamilelik geçiriyorsak son gününe kadar biras hassas olmak şartıyla devam edebiliriz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle doktor muayenesi şart. Eğer bir mahsuru yoksa ilk aylarda doggy, kucak, bacak omuza. Göbek büyüdükçe sadece doggy ve kucak. Girişler kontrollü asla sert tempo yok. Son 1-2 ayda ise herhangi bir engel yoksa sadece kaşık pozisyonu. Böylece hem eşinizin doğumunun rahat geçmesine yardımcı olursunuz hem de hamilelik döneminde yakınlığınızı kaybetmezsiniz.
20 Yorumla
Yani bu direkt kafasıan göre olmamalı bir uzmandan yardım alınmalı bence doktorla görüşülmeli diye biliyorum yani bazı gebeliklere zararı olabilir diye biliyorum
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıldoktor kontrolünde olmalıdır
00 Yorumla Düşük riski yoksa problem yok diye biliyorum genel de kucak pozisyonunu tercih ediyorlarmış. Hamile kalınca seks bırakılır mı hiç?
31 Yorumla- 1 yıl
hamile diye 6-7 ay hiç seks yapmayanlar var bu memlekette. :>
Gizli Üye(30-35)1 yılGit doktorlara sor burada yalan yanlış bilgi edinme
35 Yorumla- 1 yıl
Hanımefendi ben burada cinsel yaşam fenomeniyim. Fenomenlerin sorduğu sorularda özne fenomenin kendisi değil geneldir. Yani bu sorunun öznesi de ben veya hayatımdaki kadın değildir.
Cevap sahibi1 yılAnladım tamamda burada bunu sorduğunuzda belki hamile bir kadın ya da eşi ona göre ilişki yaşayacak ve bebege zarar verecek saf çok biliyorsunuz yorumlara göre hareket eden de çok
- 1 yıl
Teşekkür ederim hassasiyetiniz için. :)
Ben de neredeyse 10 senedir buradayım. Ortalama üye profilini de IQ ortalamasını da iyi bilirim.
Cevap sahibi1 yılRica ederim peki o zaman iyi günler
- 1 yıl
Güzel günler dilerim. :)
1 yılSaçmalamayın isterseniz yaaa bi zahmet 9 ay doğmasını bekleyin sonuçta hamilelik var ortada
20 Yorumla
1 yılOnun için özel pozisyonlar var o pozisyonlarda denenebilir.
00 Yorumla
1 yıl4-5 aya kadar olabilir diye biliyorum ama sen yine doktora sor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal işte nasıl olsun
20 Yorumla
1 yılDoktor ne derse artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence sadece oral seks yeterli olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. karnına yüklenmeden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Normal olacak
00 YorumlaOlmamalıdır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne