Cinsel Yaşam Duyguları olmayan bir erkek neden bir kadını arzular? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evet olay bu eski sevgilim iyice tuh hastası davranıyor? Duyguları olmayan bir erkek neden bir kadını arzular? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Soykanonac_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cinsellik için bak sende diyorsun bir kadın anca cinsellik üzerine arzulanır sende cinsellik istiyorsan git yanaş ama burada duygu olmaz 0 12 Yorumla Soran 1 yıl onu pişmam etmek istiyorum Yorumla Soran 1 yıl belki kullanmak amacı yoktur Yorumla Soykanonac_06 1 yıl Öyle olsa duygu ile yaklaşıldı ve de pişman etmek istiyorsan onu tersle tavır koy Yorumla Soran 1 yıl onu nasıl pişman ederim Yorumla Soykanonac_06 1 yıl Dediğimi yap Yorumla Soran 1 yıl beni her yerden engelledi Yorumla Soran 1 yıl özelden anlatabilitöiyim beni yargılamadan dinlermisin Yorumla Soran 1 yıl beni tehtit bile etti Yorumla Soran 1 yıl polise bike verebilirim Yorumla Soran 1 yıl bana yazarmısın Yorumla Soykanonac_06 1 yıl Kabul ettim isteğini gel anlat Yorumla Soran 1 yıl sen takip etmen lazım Yorumla
Kuzgun_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 105% 1 yıl Elinde başka et olmadığı için 0 27 Yorumla Soran 1 yıl bir sürü kız var Yorumla Soran 1 yıl yapabilir bunları Yorumla Soran 1 yıl parayla yapan var Yorumla Kuzgun_34 1 yıl Bedava varken neden para versin senin gibi safini nerden bulacak? Yorumla Soran 1 yıl başka birini kandırabilir Yorumla Soran 1 yıl benimde arzulamı istiyor Yorumla Kuzgun_34 1 yıl Niye uğraşsın sen varken diyorum vakit kaybi Yorumla Soran 1 yıl vermedim farkındaysan Yorumla Kuzgun_34 1 yıl Bilmiyorum orasini sen ve Allah arasinda beni ilgilendirmez Yorumla Soran 1 yıl vermedim emin olabilirisn evlenince dedi engelledi beni sonra şu bu Yorumla Kuzgun_34 1 yıl Ya kesin 31 cekiyordu boşaldi ve engelledi genelde işi biten erkek sogur tekrar azdiginda yazar Yorumla Soran 1 yıl o zaman pişman etmem lazım Yorumla Soran 1 yıl yazdığı zaman ne demem gerek Yorumla Soran 1 yıl benimde azmamı istiyofu Yorumla Soran 1 yıl hamile kalmamı bile istiyofu Yorumla Kuzgun_34 1 yıl Orasi kolay g. t etmek istiyorsan Yorumla Soran 1 yıl pişman olsun istiyorum ben onu dövdüm kaç kere Yorumla Soran 1 yıl bir şey yaşadık onu yapmam lazımdı Yorumla Soran 1 yıl kaç kere güvenmedi başkasına şey yapıyosun dedi Yorumla Soran 1 yıl adam olsun istiyorum Yorumla Kuzgun_34 1 yıl Anasinin adam etmedigini sen mi edeceksij Yorumla Soran 1 yıl annesi yok Yorumla Soran 1 yıl annesi bıraktı onu Yorumla Soran 1 yıl üvey annesi var Yorumla Soran 1 yıl sevilmiyo Yorumla Soran 1 yıl durumu kötü baya Yorumla Soran 1 yıl bırakmış annesi bunu Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sapık olabilir dikkat et duygu önemli insanda. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl beni istiyo ama sadece sonra ben istemiyorum dedi sonra en son sil dedi para istedi Yorumla Soran 1 yıl yazdım Yorumla Soran 1 yıl ona düzelt kendini diye Yorumla Soran 1 yıl duygu var bilemem Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Sadece cinsellik içindir ve onu bırak 0 8 Yorumla Soran 1 yıl tehtit ediyo ama beni en son para istedi Yorumla Yakışıklı0763 1 yıl İşte dediğim gibi bırak tehdit edemez yoksa polise giderim de Yorumla Soran 1 yıl tamam yazma bana artık diye Yorumla Soran 1 yıl istemiyorum dedi bana bi ara Yorumla Soran 1 yıl çok soru soruyosun dedi Yorumla Soran 1 yıl yaşadık bir şeyler ben unutamıyorum onu psikoloğa mı gitsem artık Yorumla Yakışıklı0763 1 yıl Psikolağa gerek yok yarrım ed3rim b3n neden o kadar para vereceksin ki Yorumla Yakışıklı0763 1 yıl Birde bir şeyler yaşayınca kızlar unutmaz bazı erkeklerde unutmaz bunuda o kullanıyor dikkat et Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% 1 yıl Seni elde etmek için 0 26 Yorumla Soran 1 yıl böyle nasıl elde edicel Yorumla hazarayva 1 yıl Kanka konuştunuz gitti baktı ona yüz veren yok geri dönüş yapmaya çalışıyor Yorumla Soran 1 yıl kanka benden cinsellik istiyo sonra oara istedi Yorumla Soran 1 yıl fotolarım vardı atarım dedi para ver dedim vermediö Yorumla Soran 1 yıl nasıl pişman ederim onu Yorumla hazarayva 1 yıl Fotola bi sik olmaz polise şikayet et 😂 Yorumla Soran 1 yıl nasıl pişman ederim Yorumla hazarayva 1 yıl Bilemicem Yorumla Soran 1 yıl fikir alabilirmiyim senden Yorumla hazarayva 1 yıl Etrafında * kız kalmayınca seni geri azulamaya başlamış işte Yorumla Soran 1 yıl beni tehtiti etti Yorumla hazarayva 1 yıl ***( ş i K i şi çek ) Yorumla Soran 1 yıl beni engelledi zaten Yorumla Soran 1 yıl pişman olsun istiyorum Yorumla hazarayva 1 yıl Ergen kafalı insanlarla muhatap olmam ben yerinde olsam boş ver Yorumla Soran 1 yıl o mu ergen Yorumla Soran 1 yıl ben mi Yorumla Soran 1 yıl biz bir yaptık Yorumla Soran 1 yıl biz bir şey yaptık Yorumla Soran 1 yıl bağlandım ona Yorumla hazarayva 1 yıl He ona verdin sonra o da gitti şimdi geri gelsin istiyon he vericem gel de gelir zaten Yorumla Soran 1 yıl vermedim Yorumla Soran 1 yıl o kadar değil Yorumla Soran 1 yıl mahkemeye versemmiki Yorumla Soran 1 yıl yazar mı bana Yorumla hazarayva 1 yıl Bilemicem kanka bana bu konulalr boş geliyo Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. cinsel açlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cinsellik için bak sende diyorsun bir kadın anca cinsellik üzerine arzulanır sende cinsellik istiyorsan git yanaş ama burada duygu olmaz
onu pişmam etmek istiyorum
belki kullanmak amacı yoktur
Öyle olsa duygu ile yaklaşıldı ve de pişman etmek istiyorsan onu tersle tavır koy
onu nasıl pişman ederim
Dediğimi yap
beni her yerden engelledi
özelden anlatabilitöiyim beni yargılamadan dinlermisin
beni tehtit bile etti
polise bike verebilirim
bana yazarmısın
Kabul ettim isteğini gel anlat
sen takip etmen lazım
Elinde başka et olmadığı için
bir sürü kız var
yapabilir bunları
parayla yapan var
Bedava varken neden para versin senin gibi safini nerden bulacak?
başka birini kandırabilir
benimde arzulamı istiyor
Niye uğraşsın sen varken diyorum vakit kaybi
vermedim farkındaysan
Bilmiyorum orasini sen ve Allah arasinda beni ilgilendirmez
vermedim emin olabilirisn evlenince dedi engelledi beni sonra şu bu
Ya kesin 31 cekiyordu boşaldi ve engelledi genelde işi biten erkek sogur tekrar azdiginda yazar
o zaman pişman etmem lazım
yazdığı zaman ne demem gerek
benimde azmamı istiyofu
hamile kalmamı bile istiyofu
Orasi kolay g. t etmek istiyorsan
pişman olsun istiyorum ben onu dövdüm kaç kere
bir şey yaşadık onu yapmam lazımdı
kaç kere güvenmedi başkasına şey yapıyosun dedi
adam olsun istiyorum
Anasinin adam etmedigini sen mi edeceksij
annesi yok
annesi bıraktı onu
üvey annesi var
sevilmiyo
durumu kötü baya
bırakmış annesi bunu
Sapık olabilir dikkat et duygu önemli insanda.
beni istiyo ama sadece sonra ben istemiyorum dedi sonra en son sil dedi para istedi
yazdım
ona düzelt kendini diye
duygu var bilemem
Sadece cinsellik içindir ve onu bırak
tehtit ediyo ama beni en son para istedi
İşte dediğim gibi bırak tehdit edemez yoksa polise giderim de
tamam yazma bana artık diye
istemiyorum dedi bana bi ara
çok soru soruyosun dedi
yaşadık bir şeyler ben unutamıyorum onu psikoloğa mı gitsem artık
Psikolağa gerek yok yarrım ed3rim b3n neden o kadar para vereceksin ki
Birde bir şeyler yaşayınca kızlar unutmaz bazı erkeklerde unutmaz bunuda o kullanıyor dikkat et
Seni elde etmek için
böyle nasıl elde edicel
Kanka konuştunuz gitti baktı ona yüz veren yok geri dönüş yapmaya çalışıyor
kanka benden cinsellik istiyo sonra oara istedi
fotolarım vardı atarım dedi para ver dedim vermediö
nasıl pişman ederim onu
Fotola bi sik olmaz polise şikayet et 😂
nasıl pişman ederim
Bilemicem
fikir alabilirmiyim senden
Etrafında * kız kalmayınca seni geri azulamaya başlamış işte
beni tehtiti etti
***( ş i K i şi çek )
beni engelledi zaten
pişman olsun istiyorum
Ergen kafalı insanlarla muhatap olmam ben yerinde olsam boş ver
o mu ergen
ben mi
biz bir yaptık
biz bir şey yaptık
bağlandım ona
He ona verdin sonra o da gitti şimdi geri gelsin istiyon he vericem gel de gelir zaten
vermedim
o kadar değil
mahkemeye versemmiki
yazar mı bana
Bilemicem kanka bana bu konulalr boş geliyo
cinsel açlık
Seni kullanmak için
canım oldugu icin