Bir erkeğin bir kadını arzulaması için arada sevgi olması gerekli midir yoksa sadece beğenmesi ya da hayatına dahil olması yeterli mi?
Cevabın nedir?
+1 yılHer insanı beğenip arzuluyabilir, keşke böyle bir sevgilim olsa diyebilirsiniz ama ona dojunma ve onunla o arzuları yaşamanızın aslında tek kuralı vardır karşılıklı aşk, sevgş ve güven. Ama malesef günümüz kadını paraya, elde edeceği mala mülke bve çıkarlarına daha çok önem verdiği için bedenini ve güzelliğini erkeği kafalamak, kandırıp dolandırmak için kullanıyor. Bu gün tanıştığın yarını bile beklemiyor bir kaç saat sonra yatağında. Zaten çoktan birileriyle yaşamış ne yaşamış ise ucu bucağı sınırı da yok. Hedef belli zaten. Senin paran, ekonomik gücün, statün. Sana seksten başka verebileceği bir şeyi olmayınca da malesef her şey okdu bittiden ibaret yani...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her Erkek için ideal güzel vardır-Dekolteli güzel vardır.
1) Sarışın mavi gözlü veya Esmer renkli gözlü bayan gayet normal giyinse bile dikkat ceker, Erkeklerin hoşuna gider.
Ben şahsen Kizil saçlı (kestane rengi) hatunlar çok hoşuma gidiyor
Diğer durum kıyafet, mini etek veya dekolte giyinen bir bayanda erkeklerin ilgisini dikkatini ceker ama kimse demez evlen benimle diye!!!31 Yorumla
Soran+1 yılHayır o tip biri değilim gayet sade güzel giyiniyorum çağrışım yapacak şeyler yok
+1 yılBeğendiği için arzular ve bu arzunun sevgi ile alakası hiç yok maalesef.
50 Yorumla
+1 yılkadın, adamın hayvani içgüdülerini dürterse o zaman arzular.
42 Yorumla
Soran+1 yılKadın hiç bir şey yapmadığı halde karşı taraf arzuluyorsa?
- +1 yıl
demek ki hal ve hareketlerinden ya da konuşmalarından etkilenmiş olabilir... bir çok sebebi var yani...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
+1 yılBenim başıma 2 kere geldi birinde 21 yaşındayken inan ki giydiğim bir penye tarzı pembe alt pantolondu çocuk beni çok arzuladı kendine aşık etti tur da bir çocuk var onunla önceden trabzon da fındık ayı tesadüfen bakışma oldu baya sene sonra geçen sene düğün de yolumu kesti 3 kere oda arzuladı orada yine pembe lila beyaz parıltılı bir elbise giymiştim kesinlikle arzulama istek
11 Yorumla- +1 yıl
Yanlış oldu 3 kere düğündeki çocukla iki kere biri başka şehirde biri başka şehirde
+1 yılFiziki ve yüz olarak güzel/yakışıklı olan her insan karşı cins tarafından arzulanır. Sevgi aşk boş konulardır. Eşine aşık olup orada burada aldatanlar kişilere aşık mı oluyor?
22 Yorumla
Soran+1 yılAşık olduğu sevdiği insanı arzulamaz mı normalde bir insan sevmediği insana neden o gözle baksın ki
- +1 yıl
Ten uyumunu duydun mu? Sevgi olmasa bile fiziki kriter uygunsa o gözle bakılır...
Cinsellik konusunda 392 cevap paylaştı. Bir erkegin bir kadinla sevişmek istemesi için onu begenmesi yeter , erkek aşk sevgi aramaz. Bir de nefes alsin yeter at köpek kedi tavuk farketmez diyenler var onlar zaten apayrı bir kategori.
12 Yorumla
Soran+1 yılBeğendiği insanı aynı zamanda sevmez mi
- +1 yıl
Ya o sadece erkekler icin gecerli degil ki. Her insan begendigi kisiye aşık olur. Yani begenmedigin birine asik olmazsin sonucta. Begenmedigin biriyle evlenmek sevgili olmak istemezsin. Ama bir erkek sokakta gördügü seksi bir kadini arzular, onunla sevismek ister. İlla aşk olmasi gerekmez erkek icin. Zevke bakar erkek
Yalana rol yapmaya gerek yok, her erkek kadini begenirse cinsel iliskiye aciktir, hatta bircocu begenmese bile.
05 Yorumla
Soran+1 yılKarşısındaki sırf kadın diye mi arzuluyor
Soran+1 yılGüzelliği için arzuluyor o halde
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzü bebeksi vücudu zayıf kalçasi küçük giyimi dişi ise etek elbise gibi, o kadını arzularım işte. Kadinim da beni arzulasin isterim elbet. Sen bu tarifime uyuyor musun peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSen nasılsın peki
Bazen arada hiç bir şey olmasa bile bir erkek bir kadını arzular.
Ille de ara da sevgi olması şart değil. Daha açık sorunu sorarsan daha açık bir dille yardımcı olmaya çalışırım snaa00 Yorumlaerkeğin kadını arzulaması için aşık olmasına gerek yok o an isteği gelmiştir hoş bir bayanla ilişki yaşayabilir.
00 YorumlaCinsellik konusunda 884 cevap paylaştı. ne alaka bütün gün yolda 100 lerce kadını arzuluyoruz, ama hayaller hayatlar yani :D arzulamakla kalıyor :D
10 Yorumla
+1 yılBir erkek kedi bir dişi kediyi niye arzular. Bunun cevabını düşün aynısı.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayvanlarda durum farklı o çiftleşmek amaçlı oluyor sadece
- +1 yıl
Doğal içgüdü işte sorun bu. Herşey aşktan ibaretse niye görücü usülü evleniyor millet mesela?
+1 yılGerek yok sevgiye. Allahın verdiği bir özellik bu. Erkek kadını, kadın erkeği her zaman arzular. kadınlar bastırabiliyor genelde oyle
20 Yorumla
+1 yılVücut hatları iyisi olur.
Veya erkek azmıştır.. hatta bile gerek yoktur00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNefes alsın yeter, diyen bir toplum için fazla iddialı bir soru :D
078 Yorumla
Soran+1 yılSadece hayatına dahil olmam yeterli mi yani güzelliğimin ya da başka özelliklerimin hiç bir önemi yok 🙄
Cevap sahibi+1 yılHayatına dahil olmana gerek yok, yolda görse yeter :D
Soran+1 yılÜzücü cevaplar geldi 😅
Cevap sahibi+1 yılNe yazık ki gerçekler :) Sen sana özel olduğunu sanmıştın sanırım? Biri öyle bir iddia mı attı ortaya? İnanma =)
Soran+1 yılHayır bana özel demiyorum da beni sevdiği için arzulamasını isterdim güzelliğim için değil 😅
Cevap sahibi+1 yılSana özel, derken hani biri öyle bir şey mi dedi diye şey ettim ^^ Keşke ama sistem öyle çalışmıyor üzgünüm :D
Soran+1 yılSevmez mi tanıdıkça sadece cinsel acıdan mı bakar 😅
Cevap sahibi+1 yılBenim başıma geldi =) Sevdim... İyi de sevdim hem de =)
Soran+1 yılArzuladığın kişiyi sevdin 😅
Cevap sahibi+1 yılBir arkadaşım tanıştırdı, faceten falan muhabbet ettik baya... Sonra olay ilişkiye dönüştü =) Hani aslında işin komik tarafı, kız benle ciddi düşünmüyordu ve ben de erkeğim ya, ne olacak, diyordum :D Öyle olmadı... Birlikte olduk, sonra sevdim ben kızı :D Ama sonra o da beni sevdi ^^ Aptalca bir şey yüzünden ayrıldık, yalan oldu öyle...
Soran+1 yılAnladım ama başkası olsa sevmezdi işini halledip çekip giderdi bence 😅
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen. Ama şunu da söylemem lazım, ben tecrübesizdim... Ve erkeklerde ilk yakınlaşmada ya da yakınlaşmalarda sevgi oluşabiliyor :D Tam sevgi de değil aslında, ilginç bir şey ama neyse... Senin durumunla alakalı mı bilmiyorum, öyle bir şey de olabilir =) Belki benim yaşadığım da bundan ibaretti bilemiyorum. Ama sevdim ^^
Soran+1 yılYok daha önce ilişkiye girmiş bir kaç kere ama aynı kişiyle mi farklı mı bilemiyorum tabi 😅
Cevap sahibi+1 yılAnladım. O zaman kaç kurtar kendini boş ver :D :D
Soran+1 yılAma ben beğeniyorum onu 😅
Cevap sahibi+1 yılYani? Ben tam anlamadım yani sen hoşlanıyorsun ondan, o senle cinsellik mi düşünüyor? Eğer durum böyleyse, bu yetecek mi sana?
Soran+1 yılBen onu beğeniyorum öyle seviyorum falan diyemem o kadar hislerim yok ama tıp olarak beğeniyorum o da beni beğeniyor ve arzuluyor anladigim kadarıyla ama bir hissi yoktur daha o da kabul onu da biliyorum ama gelecekte bir hissi olur mu yoksa sadece ihtiyaçlarını gidermek ıçin mi benimle konuşmaya devam eder onu soruyorum
Cevap sahibi+1 yılAma bunu bilemezsin ki :( İkisi de olası... Kar-zarar tablosu yap bence, hangi taraf ağır basıyorsa öyle hareket et ^^
Soran+1 yılAma ben bunu bilmek istiyorum ciddi düşünür mu yoksa biraz konuşup tatmin olayım sıkılınca hadi git derim gibi mi bakıyor bana 🙄
Cevap sahibi+1 yılÖyle olsa ne olur ki? Zaten senin de durumun çok ciddi değilmiş =) Ne kaybedersin? Kendini kullandırma tabi o ayrı bir şey de... Konuşmaktan ne gibi bir zarar görebilirsin? Bence deneyebilirsin =)
Soran+1 yılOlsa olsa zaman kaybım olur yani gitmesi ya da kalması şu an çok fark etmez benim için de diyorum belki iyi anlaşırız severiz evleniriz falan 😅
Cevap sahibi+1 yılYani bence de en fazla biraz zaman kaybedersin =) Yuh daha senin bile ona karşı elle tutulur bir duygun yok... Ne ara sevdiniz birbirinizi, ne ara evlendiniz :D Sakin ol şampiyon ^^
Soran+1 yılYok ama öylesine konuşmuyorum ben kimseyle hani gelecekte evleneceğim insan mı falan diye bakıyorum onu bulmaya çalışıyorum 😅
Cevap sahibi+1 yılO işler öyle yürümüyor pek. Denemeden bilemiyorsun yani =) Ama tabi hayat senin, karar senin... Dilediğin gibi yaşa =)
Soran+1 yılBence konuşmaktan zarar gelmez fazla ileri de gitmemek lazım tabi 😅
Soran+1 yılYalnız sorumun cevabını alamadım hala 😅
Cevap sahibi+1 yılTabi ki sınırları aşmamak lazım ;) Hangi soru? " Bir erkek neden bir kadını arzular? " bu soru mu? :D Cevabı çok açık, çünkü o bir erkek.
Soran+1 yılYok o değil beni sever mi ciddi düşünür mü yoksa amaç farklı mı 😅
Cevap sahibi+1 yılBu sorunun cevabını sana o bile veremez ki :D
Soran+1 yılTekrar üzdün😅
Cevap sahibi+1 yılSonHevesBükücü, benim nickim :D Topluma giydiriyorum, millet kınar diye gizliden yazmıştım :D Sanırım nick yakışıyor bana :P ^^ Üzgünüm ama öyle... Yani bunu sana o bile söyleyemez. Hatta sen de bunları gerçekten ondan isteyecek misin, bilemezsin =)
Soran+1 yılTam tahmin ettiğim kişi biraz geç fark ettim ama ettim 😅
Cevap sahibi+1 yılBen edemedim ama ya :( Ne yapayım yani yalan mı söyleyeyim :( Doğru olduğunu düşündüğüm şeyi söylüyorum her zaman :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😅
Cevap sahibi+1 yılNe demek görevimiz ^^ Biz tanışıyor muyuz ya senle? =)
Soran+1 yılTanıdık mı geldi 😅
Cevap sahibi+1 yıl" Tam tahmin ettiğim kişi biraz geç fark ettim ama ettim " yazdın ya :D
Soran+1 yılHa evet doğru 😅
Cevap sahibi+1 yılKimsin sen, kimsiiiiin :D
Soran+1 yılBunu söylemesem daha iyi konu kapansın burada 😅
Cevap sahibi+1 yılBu yaptığın hiç hoş değil :( Ama elbette ısrar etmiicim. İstersen bir gün söylersin :D
Soran+1 yılRezil olmiyim şimdi yoksa söylerdim de neyse 😅
Cevap sahibi+1 yılYahu niye rezil olasın? Ben daha utanç verici şeyler anlattım üstelik -_-
Soran+1 yılHiç değişmemişsin ya 😅
Cevap sahibi+1 yılBak ya =/ Çok merak ettim şimdi :(
Soran+1 yılTamam yarın sana günaydın mesajı atarım 😅
Cevap sahibi+1 yılAhah :D
Soru 1 - Mesaj atarım, derken? Ks'den mi? Numaram mı var?
Soru 2 - Niye sabah? :D
Soran+1 yılNumaran var da oradan yazmayı düşünmemiştim 😅
Cevap sahibi+1 yılAdının baş harfini tahmin edeyim, doğru ya da yanlış de... Nasıl fikir? :D 2 hak ver bana :D
Soran+1 yılBence buldun 😅
Cevap sahibi+1 yılAslında bulamadım =( Çok çelişkili 2 şık arasında kaldım :D
Soran+1 yılBen seni hemen tanımıştım oysaki 😅😒
Cevap sahibi+1 yılAhah ama ben gizli değilim :D Yani gizliyim de, söyledim kim olduğumu :D Tamam o zaman soruyorum, adının baş harfi G mi? OO
Soran+1 yılEvet 😅 bileceğini biliyordum 😅
Cevap sahibi+1 yılAhah tahmin etmiştim, ama yine de %100 emin olamadım :D Sarıdan mı bahsediyoruz hala? Yani soru sarı ile mi ilgili? :D
Soran+1 yılYok bu başka biri 😅
Cevap sahibi+1 yılO topçuydu, bu popçu o zaman? :P :D
Soran+1 yılBu da topçu 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen de hiç değişmemişsin... Hala öldürüyorsun beni :D
Soran+1 yılBütün yaşadıklarımı anlatsam bir de gör sen o zaman 😅
Cevap sahibi+1 yılTam olarak 2 saat 11 dakika vaktim var... Yeter mi? :D
Soran+1 yılYetmez bence hem ben yatıcam şimdi sabah okul var okulumu ve bölümümü de degistirdim bu arada 🤣
Cevap sahibi+1 yılNeler neleeer :D Tamam o zaman sonra konuşuruz ^^ Sarıdan kurtulduğumuza göre whatsapp'dan da yazabilirsin bence? Yani sana wp'den hiç yazmayarak güvenilirliğimi kanıtlamışımdır diye düşünüyorum :D
Soran+1 yılO numara kesin olarak senin mı bilmiyorum ama sonu 88 😅
Cevap sahibi+1 yılNe diye kaydettin acaba beni telefona da bilmiyorsun -_- Evet o benim. Seninki de 98 değil mi? :D
Soran+1 yılEvet öyle 😅
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman sen müsait olunca yaz, ben rahatsız etmeyeyim =)
Soran+1 yılSms den yazayım ınternetim çok fazla yok 😅
Cevap sahibi+1 yılTamam tamam :D Bu arada senin fotoğrafını buldum :D :D Atayım mı? Sarı da var ama içinde :D
Soran+1 yılYapma öyle şeyler 😅
Cevap sahibi+1 yılTamam :D Aslında sen bana birkaç tane atmıştın, bir de okulundan fotolar atmıştın ama hepsi silinmiş =/ bir tek bu var :D Bunu da herhalde Sarıyı göstermek için atmıştın, kalmış :D
Soran+1 yılYeni okulumdan atarim artık 🤣
Cevap sahibi+1 yılAhah peki :D Orada da hayvancıklar var mı ^^
Soran+1 yılOoo olmaz mı bolca var ama iki ayaklı 🤣
Cevap sahibi+1 yılAhah en sevdiğim :P :D Çocuğum uyumayacaksan özele gel bir önsöz yapalım ^^ Uyuyacaksan da çık git, duygularımla oynama burada :D
Soran+1 yılIstemediğim yerde durmam zaten hıh 😒🤣
Cevap sahibi+1 yılAhah :D Git burdan gözüm görmesin seni... İyi geceler, tatlı rüyalar ^^
Soran+1 yılIyi geceler sanada tatlı rüyalar 😅
+1 yılbeğenmesi ve hayatına dahil olması yeterli sadece o iş için olacağı için bunlar olsun yeter gözüyle bakılır
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir kimisi sevgiyi arzularken kimisi vücudunu arzulayabilir
10 YorumlaSevgi olmasa da arzuluyor midesizler
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü gerçekten
+1 yılGerekmez, sadece begense cinsel cekim olsa kâfi
00 YorumlaHayatına dahi olması yakışır
10 Yorumla
+1 yılTıpkı kadınlar gibi onlar da. Her türlü gideri var
00 Yorumla
+1 yılbeğenmesi yeterli illa sevmesine gerek yok
018 Yorumla
Soran+1 yılBeğendiği kişiyi arzuluyor o zaman
- +1 yıl
sevdiğini de arzular beğendiğini de
Soran+1 yılOnu nasıl ayırt edicez 😅
- +1 yıl
sen derdini açık açık söylesene anlat şu mevzuyu ben sana ayırt edeyim :)
Soran+1 yılBeni arzuladığını söyleyen ve fazlasıyla bunu bana gösteren birisi var bende düşünüyorum acaba beni sevdiği için mi arzuluyor yoksa beğendiği için mi bilemedim 😅
- +1 yıl
sadece arzuladığını mı söyledi bide ilk söylediği şey bu muydu? biraz derinlere inmemiz lazım ki anlayalım :)
Soran+1 yılYok onu bana hissettirmedi aslında gizledi daha sonra itiraf etti
- +1 yıl
peki bunu söylemeden önce seni sevdiğini falan söyledi mi?
Soran+1 yılHayır hiç söylemedi öyle bir şey
- +1 yıl
o zaman sevdiği falan yok bana sorarsan
arzuluyor sadece seni
Soran+1 yılYani istediğini elde etse çekip gider mi
- +1 yıl
muhtemelen gider
bugün gitmese yarın gider ama gider
Soran+1 yılNeden gider
- +1 yıl
çünkü seni zevkleri için istiyor sevdiği için değil
zevkini alınca çeker gider
Soran+1 yılSevmez mi tanıdıkça tek amaç ihtiyaç gidermek mi
- +1 yıl
sen bana şu hikayeyi uzunca bir anlatır mısın allasen? istersen özelden anlat ama tek tek anlat aranızda neler geçtiğini ki sağlıklı yorum yapabileyim
gerçekten yardımcı olurum sana
Soran+1 yılTamam özelden yazayım
- +1 yıl
tamam bekliyorum
işte bunlar hep seks. d
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılErkekten erkeğe değişir o
00 Yorumla Tabiatın kanunu karıştırma fazla 😅😅
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzdü 😅
Bir kadın bir erkeği neden arzularsa o yüzden
00 Yorumla
+1 yılsadece beğenmesi yeter bence...
10 Yorumla
+1 yılO tamamen kadına bağlı
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek nasıl yani
- +1 yıl
Kadında istekliyse sevgi veya beğenme kavramı ortadan kalkar
Soran+1 yılDeğilse
- +1 yıl
O zaman erkek sapığın önde gidenidir böyle bir durumda bir erkeğin bir kadını arzulaması çok zor
Cinsellik konusunda 4,6b cevap paylaştı. seks yapmak istediği için
00 Yorumla
+1 yılBebeğim Seksi olsun 👄👄👄
00 Yorumla
+1 yılFizik olarak beğenmesi yeterlidir
00 YorumlaCinsellik konusunda 617 cevap paylaştı. gerekmez birşey
00 YorumlaYaa gizli yaa :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefes alması yeterlidir
00 Yorumla
+1 yılhepside olabilir
00 YorumlaSperm için
00 Yorumla
+1 yılbgnmesi yeter
00 Yorumla
+1 yılSpor olsun diye
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılIc gudusel
00 Yorumla hormonel
04 Yorumla
Soran+1 yılYani sevmese de arzulayabilir
Soran+1 yılHer zaman arzuluyorsa peki
+1 yılBeğenmesi yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamamen iç güdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlandığı için
00 Yorumla
Devamını Gör(25)