onunla buluşma ayarla ama sakın onun tercih ettiği yere gitme senin tercih ettiğin yer olsun orada normal bir sohbet konusu bul cinsellikle alakası olmayan konu eğer o konuyu Yavaş yavaş cinselliğe doğru yönlendirmeye çalışıyor ise ssiktiret gitsin hatta hangi ormanda bulduysan arabanın bagajına koy oraya geri bırak
Sen istemediğine göre demekki sen sevmiyorsun o zaman. Demek istediğim şu ki kendi dengesizliğinin veya kararsızlığının sonuçlarını karşı tarafla bağdaştırma
Sexting yapmak senle. Ya da nezaket göstermiş olabilir. Bir çok sebebi olabilir. Ama sevip sevmediğimi sonucunu burdan çıkaramazsın. Ama şöyle düşün Bi insanın sevmesini anlayacağın ya da şüpheleneceğin bu kasar şey varken sen taa sexting yaparken şöyle dedi kısmına kadar düştüysen demek ki bu seni sevdiğine dair hiç bir emare göstermemiş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
numara yapıyor daha ötesi için güven alt yapısı hazırlıyor olay budur ispatlarım aksini iddia eden varsa buyursun gelsin bütün tezlerini çürüteceğim
Ya beni sevmiyor mu
cam puslu duruyor yani netlik kazanmış bir görüntü yok ortada maalesef
Nasıl anlarım
onunla buluşma ayarla ama sakın onun tercih ettiği yere gitme senin tercih ettiğin yer olsun orada normal bir sohbet konusu bul cinsellikle alakası olmayan konu eğer o konuyu Yavaş yavaş cinselliğe doğru yönlendirmeye çalışıyor ise ssiktiret gitsin hatta hangi ormanda bulduysan arabanın bagajına koy oraya geri bırak
Sana saygı duyuyor işte ne güzel... Böyle bir şeyi neden sorguluyorsunuz ki?
Seviyor mu diye
Bir çok insan önce aşık olur... Sonra çok sever evlenir ve gün gelir boşanır... Lütfen biraz olsun anı yaşayın 🙏🏼
Yaşayamam tamam mı
Sen daha sana olan saygısını görmüyor ve anlamıyorken sevgiyi nasıl görebileceksin ki? Sevgi denen şey sadece seni seviyorum demekten mi ibaret?
sevmek zorunda sen anlamazsan anlama
Yakında olsa anlına koyardı da uzakta olunca masaya anca yetişiyor eli 😅
Sevmiyor mu
Bu işe basladiysak sende bende bosalmadan bırakmamak gerekir
Kıvama gelen erkek öyle bir şey demez. Ya sen kıvama getiremiyorsun ya da onda ılıklık var. Bunun sevgiyle alakası kel bir alaka.
Ben devam etmek istemedim
O zaman sıkıntı sende karşı tarafta bir şey aramaya gerek yok. Mental olarak hazır olmadan bir şeylere başladıktan sonra durumu karşı tarafa yıkma
Ne alkaa seviyor mu dedim ni sakın ol
Bunun sevgiyse alakalı yok
Ne alaka sevenlerde sevisiyor dimi
Sen istemediğine göre demekki sen sevmiyorsun o zaman. Demek istediğim şu ki kendi dengesizliğinin veya kararsızlığının sonuçlarını karşı tarafla bağdaştırma
O severse severim sevmemmek icin sebep yok
Seni sevmeyenle senin ne işin var o zaman? İlginç birisin
Emin değilim
O zaman bu onun değil senin sorunun. Karşı taraf seviyor mu sorusunu sormandan bile belli. Sevildiğini anlayamayacak kadar slak değilsindir umarım
Bi sus be kime dolmussan ona patla benı cildirtma
Karşımdaki kişi ilgisi olursa ben de aynı soruyu soruyorum aslında
Olmazsa mı
İlgisiz olursa konsantre olamıyor insan
Seven erkek başından yapmaz dostum.
Ne yapmaz
Nnee açç
Sexting kadar cringe bir şey yok. Arzulamak yanlış bir şey değil fakat sevdiği insana karşı böyle saçma sapan toplara da girmez bir kişi bana göre.
Seven adam her türlü becermeli.
Bence evet iyi demiş olması gereken bu
Seviyor olabilir ama öncesinde bir tanışma var mı
İstese de edemez mantıken haha
zorlar ısrar eder
Hoşuna gitmemiş de olabilir
Ne gitmedi
Sexting yapmak senle. Ya da nezaket göstermiş olabilir. Bir çok sebebi olabilir. Ama sevip sevmediğimi sonucunu burdan çıkaramazsın. Ama şöyle düşün Bi insanın sevmesini anlayacağın ya da şüpheleneceğin bu kasar şey varken sen taa sexting yaparken şöyle dedi kısmına kadar düştüysen demek ki bu seni sevdiğine dair hiç bir emare göstermemiş.
Sevmiyor beni
Ben de öyle düşünüyorum.
Of
Oflama. Seven 500 kişi bulunur. Sen kendini sevmeyene kaptırma yeter
Emin misin
Evet eminim
Nerden eminsin
Tecrübe
Sevse napardı
Milletin keşfetini doldurmayalım
Tm
📩