Cinsel Yaşam Cinsellikte sertliğin dozunu kim ayarlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Kadın mı? Erkek mi? Cinsellikte sertliğin dozunu kim ayarlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. tabi ki de kadın ayarlar benim için. ama ortak düşünceler daha önemlidir.. bunu da çiftler aralarında konuşarak halleder 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İletişim önemli tabi
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ortak beklentiler ve rıza en önemli kriter olmalı.. Keyif alınmayan hiçbir hareket ve doz kabul edilemez.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 👏🏻👏🏻👏🏻 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadının ayarlaması daha doğru çünkü ben kendimi kaybedebiliyorum bazen... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar kaydedebilirsin ki Yorumla Sundaddy 1 yıl Sorun sadece kaybetmem değil ki... Biraz büyük ve kalın olması... Karşı taraf acıdan zevk almayı bilmediği zaman sonucu kötü bitebiliyor ya da zevkler yarıda kalıyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kontrol kimde ise o ayarlar.Mesela kadin adami baglayip kelepcelemisse kontrol kadinda ve tokat saplak ve kirbac cimcik siddetini kadin ayarlar. Cok sert kirbac tokat yapan fantezi uygulayan kadinlarda var. 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boğan kadinlarda var Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Kadının dayanabileceği sınırı erkek deneyerek belirler, sonrasında da erkek ayarlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hmm mantıklı Yorumla BforBaretta 1 yıl Olması gereken, kadına sorarak olmaz, hiçbir zaman net cevap vermez.Sertlik seven kadın itaatkârdır. Erkek istediği gibi yapar, o da kendini erkeğe bırakır Yorumla
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Genelde Hareketlılık erkekte oldugu ıcın gır cık vs erkekte olmalı ama kadının ıstedıgı derecede ayarlıyorum ben herkes sert sevmıyor 0 0 Yorumla
Balçık4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çoğunlukla erkek. Kadının dominant olması epey zaman alır. 0 0 Yorumla
derinhazlar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl tabıkıde erkekfulll sert yaparım. domamınantım. bdsm uygularım efendiii olurum kadın kölem olur yatakta ittaat etmeli bama 0 0 Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Kadın ayarlar kadının cilvesi ayarlar 0 0 Yorumla
kkarttallgibi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Erkek ayarlar tabikide 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden? Yorumla kkarttallgibi 1 yıl Erkek partnerinin ne istediğini bilir ve ona göre davranır ayrıca gidişatıda ayarlama şansı olur Yorumla
brn19 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Doğaçlama takılcan 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Konudan bağımsız Ankaralı mısınız? Eskiden konuştuğum birine benzettim de. Yorumla brn19 1 yıl Hayır. Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır Yorumla brn19 1 yıl 👍👍 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Erkek 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkak 0 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kadın 0 0 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Kadın. 0 0 Yorumla
Standart_insan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Erkek tabiki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erkek kesinlikle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden peki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hard soft durumunu erkek planlamalı kadınının ne istediğini nasıl istediğini bilmeli yöneten olmalı kontrolü elinde tutmalı Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kim sert istiyorsa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
tabi ki de kadın ayarlar benim için. ama ortak düşünceler daha önemlidir.. bunu da çiftler aralarında konuşarak halleder
İletişim önemli tabi
Ortak beklentiler ve rıza en önemli kriter olmalı.. Keyif alınmayan hiçbir hareket ve doz kabul edilemez..
👏🏻👏🏻👏🏻
Kadının ayarlaması daha doğru çünkü ben kendimi kaybedebiliyorum bazen...
Ne kadar kaydedebilirsin ki
Sorun sadece kaybetmem değil ki... Biraz büyük ve kalın olması... Karşı taraf acıdan zevk almayı bilmediği zaman sonucu kötü bitebiliyor ya da zevkler yarıda kalıyor
Kontrol kimde ise o ayarlar.
Mesela kadin adami baglayip kelepcelemisse kontrol kadinda ve tokat saplak ve kirbac cimcik siddetini kadin ayarlar.
Cok sert kirbac tokat yapan fantezi uygulayan kadinlarda var.
Boğan kadinlarda var
Kadının dayanabileceği sınırı erkek deneyerek belirler, sonrasında da erkek ayarlar
Hmm mantıklı
Olması gereken, kadına sorarak olmaz, hiçbir zaman net cevap vermez.
Sertlik seven kadın itaatkârdır. Erkek istediği gibi yapar, o da kendini erkeğe bırakır
Genelde Hareketlılık erkekte oldugu ıcın gır cık vs erkekte olmalı ama kadının ıstedıgı derecede ayarlıyorum ben herkes sert sevmıyor
Çoğunlukla erkek. Kadının dominant olması epey zaman alır.
tabıkıde erkek
fulll sert yaparım. domamınantım. bdsm uygularım efendiii olurum kadın kölem olur yatakta ittaat etmeli bama
Ortam ve gelinen nokta
Kadın ayarlar kadının cilvesi ayarlar
Pozisyona göre değişir
Erkek ayarlar tabikide
Neden?
Erkek partnerinin ne istediğini bilir ve ona göre davranır ayrıca gidişatıda ayarlama şansı olur
Doğaçlama takılcan
Konudan bağımsız Ankaralı mısınız? Eskiden konuştuğum birine benzettim de.
Hayır.
Tamamdır
👍👍
Erkek
kadın
Erkak
kadın
Kadın.
Erkek tabiki
Erkek kesinlikle
Neden peki?
Hard soft durumunu erkek planlamalı kadınının ne istediğini nasıl istediğini bilmeli yöneten olmalı kontrolü elinde tutmalı
benn
Kim sert istiyorsa