İlk cinsel deneyimini yaşayacak biri kendine tecrübeli birini mi, tecrübesiz birini mi seçmeli¿

İlk cinsel deneyimini yaşayacak biri kendine tecrübeli birini mi, tecrübesiz birini mi seçmeli¿

Bu değil önemli kısım senin o kişiyi gerçekten istemen ya da istememen olay burada bitiyor çünkü sadece yapmak için yapınca hareket edesin gelmiyor pek ama karşıdaki kişiyi isteyince bir şekilde ilkin bile olsa o isteği yansıtıyorsun bir şeyler yapmaya çalışıyorsun tecrübesizlik çok göze gelmiyor karşı taraf da doyuyor çünkü olay tecrübe değil istek😋
Bence erkekler tecrübesiz derken, kadınlar tecrübeli diyecektir, erkeklerin genelinde şöyle bir şey var; ilk erkeği ben olacağım diye havalanıyorlar, bambaşka hissediyorlar lakin kadınlarda böyle bir hissiyat yok, ben tecrübeli olmasını isterim şahsen, tabii önüne gelen herkesle de birliktelik yaşamasını da istemem, erkek tecrübeli olsun isterim, çünkü cinselliği aslında erkek yönetiyor, tabii kadın isterse devamı geliyor
Yazmazsam içimde kalır, bir de şöyle bir şey var sanki, kadının tecrübeli olması erkeği içten içe hırçınlaştırabiliyor, kafasında bir şeyleri kurgulamasına sebep olabiliyor.
Yorumları da okudum, bir arkadaş şöyle yazmış; "Tecrübeli de olsa çiftler her yeni eşte bedenleri yeniden keşfederler. Tecrübe çok abartılan bir şey"demiş, güzel bir görüş, neredeyse tamamen katılmaktayım , beğenemedim farklı anlaşılır diye.
Bir bakıma da doğru aslında cinsellik bir duygu alış verişidir, cinselliği duygu yoğunluğu olarak görenler için ilkler farklıdır, birisini 99 kez öpersin lakin son öptüğünde sanki ilk kez öpmüş gibi olursun, sanki sonuncu kez yaşadığın ilk kez olmuş gibi hissiyat verir, bir de işin bu boyutu var.
Tecrübeli biri anlayışlı olmuyor çoğu an. İstediğini sevgili iken vermeyince aldatıyor ve “ Sorunu kendinde ara. “, “ yetersiz” diyerek yargılayabiliyor. O yüzden birlikte tecrübe kazanmak daha mantıklı.
O tecrübeli değil anguttur, maldır, hanzodur, dağ ayısıdır
Çoğu erkek öyle demek. 😂😂 Çünkü bir kez denk gelmedim.
Bilemem orasını.
Öyle öyle 🤪
Cinsellik tecrübe ile sınırlı bir şey degilki iç güdüsel bir durumdur aynı iç güdü hayvanlara da , verilmiştir ysadigin zaman tecrübeli ol ya da olma duyguların sana yön verir zaten ,
Kesinlikle.. ne kadar ‘tecrübe’ olursa olsun, her insanda sıfırdan başlıyorsun
Aynen öyle 👍
EİG için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 😌
Cevap
62Cevap
Kesinlikle tecrübeli biriyle yaşanmalı. Hem de bir defa değil. Bir süre o kişiyle ilişkiyi devam ettirmek gerek. Tabi gerçek bir tecrübeden bahsediyoruz. Yaşı ilerlemiş olmak demek sekste tecrübeli demek değildir sonuçta.
Ben kendim için konuşursam sevdiğim kadının yani eşimin geçmişine bakmam.. yani isterse tecrübesi olsun ister olmasın benim için aşk güven duyguları daha çok önemlidir.. ama insanların tercihi farklı tabi ki de.
Tecrübeli olması insanın zoruna gider utanır gadası en azından tecrübesiz olursa kısa bile sürse kimse sorun etmez
Benim ilki çok tecrübeli bir kadınla olmustu, ben 17 yaşındaydim, o genelevde 38 yaşında bir kadındı. Acayip güzel bir vücudu vardı iri meme, büyük kalçali idi. Beni benden aldı asik etti kendine beni. Bir süre her parayı biriktirdimde soluğu onun yanında alıyordum.
Bunun cevabı kişinin beklentilerinde saklı.
Yalnızca tecrübe arzu edilen deneyimi yaşatmayabilir. Karakterli ve tecrübeli biri tercih edilesi.
İçimden geldiyse onunla yaşansın. Sonuçta amaç haz almak. Hem uygulama yapmayan tecrübeyi nereden bilecek her şey teorikte kalır yoksa.
Tecrübe zorunlu değil bana göre. Bir çok cinsel kaynak aracılarıyla da güzel bir seks yaşanabilir.
Onu bilemem ama birbirine aşık çiftler arasında yapılması gerekir diye düşünüyorum.. İçgüdüsel olarak yaşanmalı.. İçgüdüler seks ateşini harlayan doğal bir körüktür...
Tecrübesiz biriyle yaşayınca genellikle cinsellikten soğuyor maalesef kadınlar
Bence tecrübesiz biri olmalı. Tecrübe beraber ilerletilmeli. İşi biliyor diye oyunun sahibi tecrübeli kişi olmamalı
Kademeli olarak ilerlemeli insan.
Çünkü neyin muhteşem, neyin güzel, neyin iyi, neyin vasat olduğunu öyle anlıyor.
Tecrübeli de olsa çiftler her yeni eşte bedenleri yeniden keşfeder. Tecrübe çok abartılan bir şey.
Tecrübeli kadın, tecrübesiz erkeğe vir şey katamaz.
Karşımdaki kadının deneyimli veya deneyimsiz olmasına bakmıyorum. Önemli olan gelecekteki kadınım ile birlikte tutkuyu yaşamaktır.
İlk sela kadınlar ıcın acı verıcı ve ürkütücü olabilir o yuzden tecrubelı partner secmelıler
ilkimin ilki olmayacaksam jigoloyla yatmaktan farkı kalmaz benim için.
İmkanın olsa mahalle büfesinden mi yoksa Michelin Yıldızlı bir restorandan mı yemek yersin?
tecrübe bence önemli karşındakinin ruhen bi rahatlatması gerekir bence
Tecrübeli derim tecrübesiz eksiklik moral bozukluğu getirme olmadığı çok yüksek
Babam beni tarabya oteline götürmüştü pro ya hiçde iyi geçmedi
Tecrübeli birisiyle yaşanmalı.
Tecrübeli olmalı bence gerdek gecesi kocamla yaptım beceremedik ikimizde bilmiyorduk çok zorlandım ve kanamam olmadı hiç
Evet hem Zor hem kötüydü üç gün boyunca bilmediğimiz için kendimizi zorladık baya
Benim ilkse onun da ilk olmalı zaten diğer türlü yapmam yanii tecrübesiz
Birlikte tecrübe kazanılmalı 😁
Katılıyorum
Biri mutlaka tecrübeli olmalı iki acemi soluğu hastanede alabilir o yüzden
İki tarafında ilki olursa evlilik iki tarafta tecrübeli ise eglencelik bir ilişki olir
Tecrübeli ile olmalı desem benle mi yapacak onun istediğine versin karışmayın
Tecrübeli olursa hayal kırıklığına uğramazsın, yoksa bir şey anlamadan işi bitirir gider.
Kim denk gelirse onla yaşanmalı kader gibi düşünmek lazım
ben tecrubesizim oda tecrubesiz olsun beraber tecrube ediniriz
Sevdiğin kişi olduğu sürece bir önemi olmamalı
Rica etsem bana ulaşır mısın?
Kim olduğunu bilirsem, olabilir
Takip gönderdim
Tamam :)
Tecrübe ye gerek yok ben öğretirim ona lez olsun yeter
Sanki artık tecrübesiz var da
Vardır elbet.
Tecrubelı bırı ıle yasanmalı kı zevkını tadını almalı..
Kafa uyumu olsun gerisi oluyor yalnız son gife bayıldımm
Tecrübeliysen tecrübeli biriyle olsun
Tecrübesiz biriysen tecrübesiz olması iyidir
Tecrübesiz bence beraber tecrübe edinilmeli
Tecrübeli birisini ki, zevk alsın.
Tabiki tecrübeli ama bana farketmez
Tecrübeli erkek , tecrübesiz kadın
Ewt. Ben ilerideki kocamın eşimin tecrübeli olmasını isterim beni incitmemesini
Tecrübeli , sevdiğin biriyle...
Bence tecrübe birlikte kazanılabilir
İki taraftan birinin mutlaka tecrübeli olması şart
Farketmez😆
ben tecrübelı biriyle yasadım gayette hostu
Ne güzel yaa duşta offf Tahrik edici yaa
Tecrübeli daha iyidir her zaman
Hoşuma giden biri ile olmalı
Tecrübeli ama çok tecrubelide olmasın
Tecrübesiz alayım ben
Birlikte tecrübe kazanmak da mümkün
Herkes ilk ilişkisini eşiyle yapmak ister
Eşit olmalı iki tarafta
Mutlaka tecrübeli olmalı
Kendikeri bilirler amasyada
Beni seçebilirler sıfır kilometre
Tecrübeli bence iyidir
Tecrübeli biriyle , yönlendirir
Onun önemi yok yaşayarak tecrübe öğrenilir.
Tecrübeli biriyle yaşanmalı.
kesinlikle tecrübeli olmalı