Yakın arkadaşım eski sevgilimle birlikte olmuş. Arkadaşlığımı bitirmeli miyim?

2 tane çok yakın arkadaşım var. Sevgilileri de çok yakın arkadaş. Benimde 2 yıl önceki sevgilim (bi kac aylıkti) bu oglanlarin arkadaşı. Hatta birinin öz kardeşi. Tabi biz bu durumu benim arkadaşlarım bu 2 oğlanlarla tanışıp sevgili olunca öğrendik. Her neyse benim arkadaşlarımdan biri bir gün benim eski sevgilimi görüyor ve kendi sevgilisinden soğuğunu söylüyor ve benim eskiye yürümeye başlıyor ben bunu digerlerinden duyuyorum tabi. Geçen gün tesadüf denk geldi 6 li grup halinde oturduk sohbet ettik oyun felan oynadık. Bu süreçte benim eski sevgilim bana biraz yakinlasmaya çalıştı (kotu manada degil el kol sakasi atismalar felan) ama ben çocuğu bozmadan işi şakaya vurarak yüz vermedim ortamı bozmamak için. Neyse aradan bir kaç gün geçti benim arkadaş plan yapmış diğer kız arkadasimizi aramis hep beraber oturalım yemek yiyelim vs diye. (diğer kızın sevgilisi ve benim eski sevgilim öz kardeş olan bu arada) ama bu plandan ne benim haberim var ne kızın sevgilisinin haberi var. Diğer kız ve sevgilisi de bizde varız sanıyor yine 6 li olcaz diye düşünüyorlar tabi. Ama kız beni de cagirmiyor sevgilisini de cagirmiyor bunlar 4 lu toplanıyor. Diğer kız arkadaşım ve sevgilisi de gece bunların sesini duyuyor ama sabah inkar ediyorlar. Gelip bana söylediler bu durumu kızın da sevgilisinin haberi yok ama suphelenmis o da. Ve benim bildigimden eski sevgilim ve arkadaşımın haberi yok. Şimdi ben ne yapmalıyım. Eski sevgilim umurumda değil zaten de kız yakın arkadaşım yani. Hatta diğer kızında eskilerine yavsiyor bu kız biraz enişteci sanırım:D ben 8 aydır felan arkadaşım kızla ama diğer kizla 5 yılları felan var. Diğer kızla da ben 15 yıldır felan arkadaşız o yüzden o biz daha yakın olunca her şeyi anlatıyor bana. Daha öncede yavsamiz benim eski sevgilime ama bunlar mani olmuş işte. Ama kiz bu kez 6 li plan diye 4 lu toplamış işte bunları. Diğer çocuğun hiç haberi yok sevgilisinin bu yaptığından ama supheleniyor. Biraz karışık anlattım sanırım ama bana bir akıl verin ben bu kızla arkadaşlığımı ne yapayim

Yakın arkadaşım eski sevgilimle birlikte olmuş. Arkadaşlığımı bitirmeli miyim?