Arkadaşim kız. Çok da güzel bir kız öyle erkeksi bir havası da asla yok. Gayet bakımlı, makyajini da yapar topuklusunu da giyer. Çoğu kızın kıskandığı biri hatta. Ama o erkeklerden çok kızlarla ilgili, özellikle de güzel kızlarla. Ondan bir erkek icin yakısıkli dedigini, şu çocuk bu çocuk çok tatli acaba olur muyuz tarzı şeyler dediğini hiç duymuyorum. Ve farkında mı değil mi bilmiyorum ama escinsel ya da biseksüel kadın ünlulerle çok ilgili. Ana haber bültenini bunlar oluşturuyor sanki. Çok da iyi bir insan. Çok karakterli guvenebileceğim biri ama ona ayak uydurabilir miyim bilmiyorum. Artık ciddi ciddi şüphelenmeye başladım. Ne yapmalıyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşcinsel olması onu kötü biri yapmıyor. Önemli olan kalbi. Onu arkadaşın olarak görüyorsan o da seni arkadaşı olarak görüyorsa ben bir sorun görmüyorum. Bir kızla bir erkek nasıl arkadaş olabiliyorsa o şekilde de olunabilir. İyi biriyse sırf yöneliminden dolayı onu silmen hiç doğru değil. Sen arkadaşlığına bakmalısın.
13 Yorumla
Soran+1 yılAslina bakarsan karakter olarak cok fazla ortak noktamiz var. Hatta zit olan yanimiz yok diyebilirim. Çok iyi bir insan ama nedense icimi kemiyor bu durum. Alelen soracak cesaretim de yok. Ben muhazafakar biriyim belki de ondan tuhaf geliyor bilemiyorum. Senin oldu mu böyle arkadaslarin peki?
Cevap sahibi+1 yılEvet oldu saygı sevgi çerçevesinde sürüyor dostluğumuz
Soran+1 yılÖzelden konusabilir miyiz? Isterseniz tabi
En İyi Cevaplar
Şimdi sana şunu söylemem gerektiğini hissediyorum. sen ne için onunla berabersin yani onun cinsel tercihleri seni neden etkilesin ki. Senin bakman gereken şey arkadaşlığımız boyunca sana zarar verir mi vermezmi. Gerisini boş ver. Herkes birşeyler sallayıp duruyor
07 Yorumla
Soran+1 yılOrasi oyle tabi ama kiz arkadasi olucak ve benimle paylasmak isticek. Ki boyle seylere ayak uyduramam heralde
Soran+1 yılKac tane escinsel arkadasin oldu peki
Soran+1 yılErkek mi kiz mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılOlamaz. mi lezbiyen. biseksuel bunun arkadasliginla ne alakasi var onun. ozeli..
13 Yorumla
Soran+1 yılOrasi oyle ama ben ona nasil ayak uydururum bilmiyorim
- +1 yıl
Senin ayak durmana ne. gerek var anlamadim
Soran+1 yılYani kiz arkadasi olursa kizlarla flört ederse falan diyorum. Bana normal gelmiyor ya. Muhazafazkar biriyim
Sonlandır gitsin ya şüpheye yer yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞüphem escinsel olmasiyla ilgili. Kötu biri olup olmadigiyla degil
Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Sana sarkintilik yapana kadar emin olma
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmaz oyle birsey o karakterde biri degil. Cok iyi biri
Sana bir şey yapıyor mu
00 Yorumla
+1 yılO da lezbiyen
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil bu kdr kolay emin olabiliyorunuz
- +1 yıl
Sen kendin diyorsun erkekten hoşlanmayan kadınlardan hoşlanan sadece kadınlar la ilgilenen biri ne olur sen düşün bunun makyaj yapması bakımlı olması engel değil ki o sadece mcj öpmek ister istersen bi dene bak ne olduğunu kendin görürsün adım kadar eminim o kız lezbiyen ama söyleyemiyor
Soran+1 yılBana asla oyle davranmaz ki hiç oyle bir tavrini sezmedim bana karşı. Peki siz hergün makyaj yapan bakimli lezbiyen mi göruyorsunuz?
- +1 yıl
Ben o kadar çok gördüm ki lakin benimle muhatap olmazlar ben çok araştırma yaptım hala da yaparım insanlar üzerinde ve yani sen konduramazsın ama bende sana diyorum istersen bir dene sanki sana da yakın davranmasını istiyor gibisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana yürüyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yılAsla hicbir hemcinsine yurumedi. Hatta temas bile etmez cok mesafelidir
Cevap sahibi+1 yılÖyle içine kapanık gidecek
Soran+1 yılNormal türkiye de escinsel olmak kolay degil.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne