Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
birseyi cok merak ediyorum siz erkekler igrencligi dusundugunuz kadar sevmeyi sevilmeyi niye dusunmuyorsunuz bak ben sahsen ciddiye donuk iliski dusunuyorum kime sorsam ask konusunda ne dusunuyorsun diye aldigim cevaplar hicbirsey dusunmuyorum istemiyorum takilmalik eglenmelik dusunuyorum sadece isimi gorup eglenmeyi dusunuyorum diyorlar siz neden boylesiniz insan hicmi saf temiz masum duygularla sevilmeyi istemez? bir aile kurmak bu kadar zormu ya insanin hicmi sevilmeye ihtiyaci olmaz tek bildiginiz igrenclik cnsellik 5 dakikalik bir igrenc z4vk ugruna kendinizden sogutuyorsunuz ben nerde boyle igrenc seyler dusunen birisini goreyim ondan hemen uzaklasiyorum istemiyorum ben sadece saf sevgi istiyorum sevmek sevilmek istiyorum bir ciddi iliski dusunmek bu kadar zormu yani anlam veremiyorum inanki cok kisiyle konustum birkere bile olsun sevilmeye ihtiyaci biri olan birisine denk gelmedim sonra kadinlarin hakkinda oyle boyle konusup onyargili yaklasiyorsunuz sizden sadece saf sevgi bekledigimiz icinmi bize boyle kotu davraniyorsunuz bizim sevecek kadar yuregimiz kalbimiz var ama o cesaret o yurek o kalp sizde yok hade eyvallah
Cevap
2Cevap
olmadı hayır
Cinselliğe doyduktan sonra öyle şımardığım olur zaman zaman. Ama nasıl bir şeyse gene en ufak boşlukta kendini aratır hale getiriyor
evet erkekler cinselik dışında bişey bilmio