Sevgilim arkadaşlariyla hamama gidiceğini söyledi böyle bişey olma ihtimali var mı acaba bilmediğimden soruyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılMasajli bazı kaplicalarda hamamlarda oluyor. Peştemall ile hatunun karşısina çıkıyorsun. Sonra masaja başlıyor hatun. Pestemall olduğundan dönerken oranı buranı görüyor zaten. Masaj bittikten sonra el işaretiyle rahat kese ister misin diye soruyor. Hayır dersen birsey yasanmiyor evet dersen tam penisininn üstüne oturuyor.. o arada penis yanlışlıkla vajinaya girme ihtimali var 🤣
04 Yorumla
Soran1 yılDalga mı geçiyorsun
- 1 yıl
Yoooo 🤣 hiç mi duymadin rahat hamam, rahat masaj lafını.
Soran1 yılDuymadım
- 1 yıl
Yoksa hamam yerine masaja mi gidiyor kız 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılKötü haber verıyım var😂arkadaşlarımdan giden olmuştu güzel kadınlar köpükle masaj yapıyo. Üstünde havlu sadece o da oranda. Ve kadının eli her yere gidiyo hatta capkınsa saapıyoda erkekler
08 Yorumla
Soran1 yılCiddi misin 🥺
Cevap sahibi1 yılEvet bi çok hamam var o şekilde ve yabancı kadınlar. Sırf mutlu son için giden bile var. Masaj hizmeti güzel tabiki normal giden ona gider ama dediğim gibi normalde gitsen kadın kaldırır. .
Soran1 yılAllah kahretsin ya gel de cinnet geçirme
Cevap sahibi1 yılSana şöyle diyim eşini seven ve sırf eşini sevdiği için başka kadınla yatmayan erkek sayısı azdır. Mesela bi erkek karısını çok seviyodur okey ama arkadasları ile eğlence ve heyecan arayısına girip böyle yerlerde yapabilir o işleri. Ben bakir kalanlardanım şimdilik 😂
Soran1 yılBir şey sorucam peki kadınlar gitse masör istese erkekler kadınlara masaj yapıyo mu. Giderse bende gidip böyle bişey yapayım görsün ebesininkini
Cevap sahibi1 yılErkek masör olan yere gidersen evet. Ben bile yaparım sana masaj😂
Soran1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi1 yılCidden ya sadece masaj. Hangi şehirdesin
Yok ya ama gizli g. y lar var sevgilin dikkat etsin
02 Yorumla
Soran1 yılYa ne dalga geçiyonuz düzgün cevap versenize 😂
1 yılŞizofrenik bir bakış 🤣🤣
00 Yorumla
1 yılMutlu son olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılVar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılHamamda olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesin vardir
02 Yorumla
Soran1 yılŞehirden şehire fark ediyor mu
Cevap sahibi1 yılBuyukyerde olsa kucuk yerdr olsa geneldr kadin olur
Gizli Üye(30-35)1 yılolmayan yok ki :D
018 Yorumla
Soran1 yılNasıl yok ya biri yok demiş sen var diyon
Cevap sahibi1 yılnasıl yok ya, her hamamın saunanın masaj bölümü var ekstradan. yok diyen hayatında gitmemiş
Soran1 yılTamam da erkeğe masaj yapan kişi kadın mı oluyor
Cevap sahibi1 yıle herhalde yani bi zahmet.
hele ki otel veya spa merkeziyse kaçamaz bile.
Soran1 yılHamam ve spa merkezi gittiği yer
Cevap sahibi1 yılbence gönderme :D
zaten niye gidiyor ki, ciddiyim bak spa merkezinde giden erkeklerin çoğu ya oradan bir çalışanı duymuştur bir de ben göreyim demiştir öyle gidiyordur. sorsan kesin bir tane arkadaşı vardır oraya giden sürekli düzenli. bu da nasılsa hamam, spa merkezi diye anlamazsın demiş :D he sadece hamam gir çık yapanlar yok mu tabiki var ama çok çok azı. sonuçta gider oraya kızla muhabbeti bir şekilde olur bir şekilde etkilenir. eğer takıntılı ya da şüpheci biriysen gönderme. zaten gitme dediğinde gideceğim diye inat ediyorsa bil ki benim dediğim gibidir :D
Soran1 yılOff off fena şüphe soktun aklıma var ya napayim şimdi ben adam gitti zaten
Cevap sahibi1 yılgittiyse rahatsız etme artık :D ama cidden troll amaçlı söylemiyorum gerçekler böyle yani.
Soran1 yılNasıl öğrenebilirim ki öyle bişey olup olmadığını
Cevap sahibi1 yılarayıp sor ya da git kendin bak diyeceğim ama spa merkezi diyorsun aksi olması mümkün değil üzgünüm.
Soran1 yılKendim gidip bakabiliyo muyum
Cevap sahibi1 yılspa merkezi ise evet, nerde bu İstanbul'da mı
Soran1 yılHayır. Ya ben aşırı sinir oldum şu an mesajlarıma da bakmıyor kafayı yiycem ne yapıyor bu şu an kim bilir
Cevap sahibi1 yılonlar çoktan loş ışıkta temasa başlamıştır kimse duyar kasmasın oranın sistemi öyle. bu saatte ne hamamı spası ayrıca ya ahahhaha oradan anla işte
Soran1 yıl🥺🥺
Soran1 yılYapmadım bişey burada erkekler var sadece diyo masaja da gelmedim diyo
Cevap sahibi1 yılmax ocak sonuna kalmadan ayrılırsın sen bundan at fava bekle her iddiasına da varım, günü gelince gel buradan yaz :D
Cevap sahibi1 yılhaklıymışsın dersin.
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Vardir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam