Merhaba, bazıları girmeden de bosalabilir daha temas ettiğinde, ilk iliskilerde genelde heyecana bağlı erken boşalma olabiliyor, ayrıca erken boşalma sorunu varsa acemi de olsa, usta da olsa erken boşalma devam eder
Anlarsın belki ama boşalmasından değil başka türlü anlarsın. Titrer falan. Boşalmayı geç hiç sertleşmeyedebilir heyecandan. Halinden tavrından anlarsın bi ihtimal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Merhaba, bazıları girmeden de bosalabilir daha temas ettiğinde, ilk iliskilerde genelde heyecana bağlı erken boşalma olabiliyor, ayrıca erken boşalma sorunu varsa acemi de olsa, usta da olsa erken boşalma devam eder
Heyecandan hemen yapabilir hanımefendi dikkatli olun
Ben hiç ilişki yaşamadım. Karşımdakinin yaşayıp yaşamadığını anlayabilriim o zaman ilk iliskimizde değil mi
Elbette kolaylık la anlaya bilirisniz fakat korunmayı ihmal etmeyin hanımefendi
Girmeyi bırak görünce akıtabilir hatta fotoya bile boşalan olabilir görünce çok güzelse
İlk girdiğinde bosaliyorsa erken bosalma sorunu var demektir
Muhtemelen lakin en güzeli birbirinin ilki olmak zamanla uyum sağlanır
Sabret lütfen
Bırak İçine girmeyi , daha vulvanın ağzına dayadığında bile fışkırabilir :))
Ben ilk girmemw ragmen butun gece bosalamadim.. kiz 3 kez bosaldi baktim gelemiyorum yatip uyduk kalkinca bidaha yaptik o zaman geldim
Aman risk alma önlemlerini al niyeyine girdiysen
Heyecan yapan her erkek mutlaka erken boşalır
Ben hiç ilişki yaşamadım. Karşımdakinin yaşayıp yaşamadığını anlayabilriim o zaman ilk iliskimizde değil mi
Bunun ilişki yaşayıp yaşamamasi ile pek ilgisi yok ilişki yaşayan birinde de buna rastlamak mümkündür
Erken boşalır zaten
Yok uzun süre ilişkiye girmediysede erken boşalır ama
İlk girdiğinde boşalır zaten :)
Hemen bosalmaz ama erken boşalır.
Olabilir ama saatlerce de pompalayabilir
boşalır da kendi anlayamayabilir neler oluyor
Nereye girdiğine bagli
A m a
Dar ve genişliği göre değişir
Bence girmeden bile boşalır ya
Ben de yaşamadım, bence anlaşılır. Utangaç ve heyecanlı oluruz istemsiz. Girmeye çalışırken bile dayanamaz boşalabiliriz bence
Bazıları acemi olmasada çabucak boşalır
Prezervatif takmazsa hemen boşalır
Evet
Onu hal hareketlerinden de anlarsın
İnşallah ilişkiye girmemiş biriyle evlenirim
Boş ver girmiş olsun
Evet.
Girmeden boşalır hatta ayak üstü
Bende hiç yaşamadım aylar oldu evleneli halen daha yapamadık bsey
Nasıl ua
Şaka gibi demi olmuyor asla alamıyor yani
Neden
Detay vermek hoş olmaz ulu orta
Evet
Bu biraz zor olabilir videodalarda bile bilgi sahibi olabiliyorsun (ama evet erken gelir)
Boşalır
Yav s*ktr
Anlarsın belki ama boşalmasından değil başka türlü anlarsın. Titrer falan. Boşalmayı geç hiç sertleşmeyedebilir heyecandan. Halinden tavrından anlarsın bi ihtimal
Heyecan yaparak boşalabilir
Olabilir
Hem de hemen kısacık
Tabi
Söylemek isterdim gizlisin
Boşalır
Alakası yok
Kesin vardır
Boşalır
Enistemi böyle oldu
Belki heyecandna
Bir ihtimal ama sana detaylı anlatıp yardım edebilirim
Boşalır korunun
Nereye girecek
Nerene demek istedim yani