Ya ben istiyorum ki ikimizde ilkimizi birlikte yasayalım o bakir degilken benim için kötü oluyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ya ben istiyorum ki ikimizde ilkimizi birlikte yasayalım o bakir degilken benim için kötü oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Güzel bir düşünce. Umarım dilediğin gibi birisini bulursun
Bi erkek daimi seks yapıyorsa toktur doyuma ulaşan adamda sana sapıklık yapmaz ama sana abazan lazımsa tercih meselesi
Neydi bu şimdi uçkuruna düşkün erkeğin kendini savunması falan mi
istekli bi bakir kadınla evlenmektense aklı başında herkesle yatmış iyi bi karakteri olan kadınla evlenmeyi yeğlerim ben ama senin zihniyetin çürümüş
Ahahahahaaa😂😂😂Yalnız var ya aşırı komiksin
Utan kendinden
https://youtu.be/BkQsg0PnVww?si=cbP-QZq0C2sUI4AN
😃😃
Bu zamana kadar kendimi korusuyum için kendimle gurur duyuyorum... sana da yemin ederim acıdım yazık sana... böyle farkındalık yaratma çabalarıyla zeka seviyeni bu kadar açık belli etmen bence bu konuda biraz daha temkinli davran derim iyi SAYGILAR~
Sadece aşağlık kişiler başkaları tarafından reel hayatta aşağlandığı için kendi egosunu burada birilerine laf sokarak tatmin eder bakir adam hayali kur 25 30 yaşına kadar kadın yüzü görmemiş olucak cinsel obje olarak ta sana bakmadan sevicek b k bulursun 😄 ki dedim sana başta zihniyetin bozuk ciddi anlamda iyi olsaydın bu sözlerin acıtırdı ama gülüp geçiyorum sana acınacak durumdasın
Iq konusunda laf sokmadım ciddiyim bu arada bence bi destek almaya bak... iyi değilsin...
Hayatında kadın yüzü görmemiş bi adamın istekli olmaması mümkün mü? Bence sen git tedavi ol
Geçmişte ne yaşamışsa yaşamış, bu seni neden ilgilendiriyor ve neden rahatsız ediyor?
Benim icinde oyle bu yuzden ayiplandigim bile oldu. Tanismayi isterdim ayni fikirdeyiz
Ben daha yapmadım dinsel nedenlerlede yakında yaparım bir haltlar yerim
Harikasın sen ya umarım böyle birini bulurum
Bakirim
Evlenene kadar devamını dilerim jxjdjfjdhfjd
Yok okadsr surmez
Ama aklında da bu konular hep nolcak
Bulman zor
Maalesef ya öyle bi problem var
Nerde yaşıyorsun
Ist
orada daha da zor
Senden çok yok