İki cinsi birbirinden ayıran ve farklı olan tek organ cinsel organımız. Kaliteli bir cinsellik için herkesin hem kendi cinsinin, hemde karşı cinsin fizyolojisini yeterli miktarda bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Siz bu konuda neler biliyorsunuz?

İki cinsi birbirinden ayıran ve farklı olan tek organ cinsel organımız. Kaliteli bir cinsellik için herkesin hem kendi cinsinin, hemde karşı cinsin fizyolojisini yeterli miktarda bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Siz bu konuda neler biliyorsunuz?
Bir çoğu konuya hakim olmaya çalışıyorum.
Amacım benim ve partnerimin sağlığını mümkün olduğunca korumak.
En basit haliyle.. Tuvalet ihtiyacından sonra kurulamadan çıkmamak bile basit ama uzun vadeli bir sağlık önlemi.
Ben bu konuya çok hassas bakan biriyim. Cinsellikle daha hiç tanışmamışken cinselliğe dair herşeyi üstelik internet diye birşeyin olmadığı 1980’lerde ansiklopedilerden okuyarak öğrenmiş biri olarak konuşuyorum. Bugün z kuşağı dediğimiz jenerasyon ve hatta y kuşağını da buna dahil edebiliriz, cinsellik kınusunda aşırı cahil. Üstelik internet gibi bir nimetin 7/24 ellerinde olmasına rağmen böyleler.
Sorulan sorulara baktığımızda ne erkeklerin, ne kadınların kendi cinsel organlarını, üreme fizyolojilerini ve şartlarını bilmekten ne kadar uzak olduğunu üzülerek görüyorum.
Sen burada önemli bir işlev görüyorsun. Sorularımda yazdığın görüşlerle bu cahil kitleye önemli bir uşık tutuyor ve bilgilenmelerine, bilinçlenmelerine yardımcı oluyordun. Şimdi soru da paylaşmaya başlamışsın. Yani artık daha fazla bilgilenmeye ve bilinçlenmeye katkı sağlayacaksın.
Bir çok erkek kadının fizyolojisini, dolayısıyla yapısını bilmediği için nasıl zevk vereceğini bilmiyor. Sanırım bu konuda da bilgili olmayı aynı gelişime açık, meraklı ve ilgili yapımıza borçluyuz. Bende lise çağlarımda merak edip merakla incelemiş ve bilgi sahibi olmuştum. Sorularını büyük bir hevesle cevaplıyor, cevaplarken bende kendimi daha fazla keşfediyorum. Umarım sorularımla da bilgilendirmeye ve keşfetmeye devam ederim. En önemlisi siteye layık, güzel sorular sorarım.
Eic içn teşekkürler 💐
Görseldeki bölgelerin hepsini ve erkektekilerin hepsini.
Çünkü dediğin gibi hem kaliteli bir cinsellik için hem de cinsellik sebepli kişilerin yaşadığı sorunları çözebilmesi, bunun nedenlerini başka yerde aramaması için bu gerekli.
Nasıl ki kullanılan malzemeleri tanımadan harika bir yemek yapılamıyorsa, burada da zirveye ulaşılamaz.
👏🏻 bende her iki cinsin cinsel ve üreme sistemine hakimim. Bu kendimi de partnerimi de daha iyi anlamamı ve buna göre birliktelik yaşamamı sağlıyor. Herkesin de bu konuda bilgi sahibi olması gerektiğini düşünüyorum.
Bazen gereksiz olduğunu düşünmekteydim. Hatta midem bile bulanıyor diyebilirim. Cinsiyet sahibi olmak bir avantaj sağlamıyor.
Sadece beynini gereksiz meşgul eden bir şey.
Miden neden bulanıyor? Herşeyin bir gerekliliği vardır mutlaka
Bilmiyorum bu 2,3 senedir öyle
Bence sebebini bulup çözüm aramalısınız. Herkes sizin gibi düşünse insanlığın sonu çoktan gelmişti.
Keşke herkes benim gibi düşünse.
Cevap
19Cevap
Henüz üreyemedim ama iki organı da çok iyi tanıyorum
Ürersin inşallah acele etme ya 😂
Hayat üreyince güzelmiş ama 😃
Kandırmışlar seni 😂 sen hiç çocukluların halini gördün mü, üremeyin konulu kamu spotu gibiler 😂
Gördüm evet ağlama sesi b*klu bez kokusu vs vs gülü seven dikenine katlanır 😂
Katılıyorum iyide olmuş orada g noktası nerede
Görselde haz noktalarını görünmüyor. Organlar ve yerleri. Ama vajina yazan kısımın dibine doğru bir yerde kalıyor
Bilgisi olan abaza olmuyor bunu fark ettim bilgilendirme abazalik azalıyor (abazaligi arşa çıkarmışlar hariç)
Toplum olarak bilgiye kapalı olsakta, tabiki bilmek herşeyi değiştirir..
İnsanın üreme organları anatomisine yeteri kadar hakimim.
10 yaşında anatomisini ciziyordum. Sağolsun ansiklopediler
İlk defa görenler like atsın diyeceğim ama şimdi 500 bildirime gerek yok
İlk defa görmediğim için ben like atmıyorum hadi bakalım 😂
😀😀
Tabi ki yeterli bilgiye sahip bir insanım hanımefendi G noktası ve kilitoris'in nerede olduğunu çok iyi biliyorum
Mesleğim gereği anatomileri ile fizyolojik durumlarını çok iyi biliyorum
Biliyorum evet
Az çok bilgim var severim araştırmayı
Biyoloji dersi almanız yeterli bilmek için.
Yakından tanıyorum
Baya hakimim
Fiskirtalim
Yolunu buluyor
Hiç tanımıyoruz
Tanımak istersen araştırabilirsin 😊
Olabilir yardimci olmak istersen
Güzelmiş
Çok şey biliyorum olsa yirimmm
hiçççç
Tanımıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?