Etkisi elbette inkar edilemez. Ama bir ilişki tamamen onunla var olmuyor. Keza, hayat da öyle. Duygular, düşünceler, iyi veya kötü deneyimler, mutlu ya da hüzünlü süreçler, bazen ailevi bazen de maddi konular yaşamlarımızın gerçeği. Cinsellik ve seks ise futbol topunun yanındaki pinpon topu kadar aslında.
Önemli, ama kutsallaştırılacak kadar da değil, çok büyütülecek bir eylem de değil. Her şeyin oraya bağlanmasının nedeni kadın-erkek ilişkilerinin en temel unsuru olması, ancak yaşanması da fazla büyütülmemeli. Sevişin geçin işte. Kimse seviştim kirlendim triplerine girmesin. Yok bir kişiyle sevişmişse olurmuş da, 3 kişiyle sevişmişse k.. şar olurmuş, vay efendim herkes sadece evli olduğu kişiyle seks yapmalıymış, yok böyle bir şey.
Cinselliği aşık olmadığın sevmediğin biriyle yaparsan işgence gibi gelir, sıradan biriyle yaparsan bi tat vermez b*şalma odaklı olur, aşık olup sevdiğin biriyle yaparsan o başka olur aşık olunana karşı duyulan çekim ihtiras arzulama bi başka oluyor cinsellikte zevk veriyor işin içinde duygular olduğundan. Aşk kalpte başlayıp bedenlerin birleşmesidir aslında, o da olunca tamamlanıyorsun.😎
Başka şeyler de önemli tabi ama hala bizim toplumumuzda tabu olduğu için.. Çok eksik kalıyoruz bu yönde. Eksik kalmaların da acısını çıkartalım derken bazıları şeyini çıkartıyor. Anladın sen onu..
Amaa biz insanlar için ilişkilerde duygusal tatmin kadar önemli olduğunun altını çizerim. Hayvan değiliz sonuçta. Sadece üremek için cinsellik yaşamıyoruz.
Yasam dongu hersey bunun uzerine kurulu. Senin icin onemli olmayabilir. Ama yasam icin onemli. Ve iliskiyi ayakta tutan sey temelidir cinsellik. 4 s kurali vardir iliskilerde saygi sevgi sadakat ve seks birinin eksigi iliskiyi yikar.
Önemli ama abartılmaya değecek kadar değil, sohbette konunun oraya bağlanması daha çok Türkçenin esnekliğinden, öyle olduğunda espri katmış oluyor ama fazlası Bayar