Cinsel Yaşam Sarkık vajina mı düz vajina mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Dürüstçe cevapları ve nedenini alayım Sarkık vajina mı düz vajina mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. fark etmiyor bana 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vagina olsunda önemli değil hepsini sever yalarım sarkık uzun dudaklarını severim 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yani ikisini de görmek lazım sarkık ve düzden kastın ne 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Dudaklar pofidik pofidik dolgun olunca güzel ama iç dudakların sarkmasını sevmem 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Eşinim iç duduakları sarkık olsa nasıl olcak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok da problem değil yani vücuda genel olarak bakarım hiçbir yeri gözüme hitap etmezse o zaman işimiz zor ama Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani genel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalçası belli göğsü teni temizliği bakışı duruşu vb Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sarkik derken ic dudaklari sarkan mi.Ben duz sevrim. Ama iri buyyk dudakli 0 0 Yorumla
Taş_çocukk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sarkık dan kastın ic dudakları uzun olan mi 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ya evet benim öyle ve nişanlanıyorum çekiniyorum Yorumla Taş_çocukk 1 yıl 😂😂 bence çok şanslısin Yorumla Soran 1 yıl Dalga mı Yorumla Soran 1 yıl Ne konuda şanslıymışım Yorumla Taş_çocukk 1 yıl Daha çok kendini belli ediyor ben burdayım diyor ayrıca oral için çok iyi oluyor ağza alinacak bir şey var Yorumla Taş_çocukk 1 yıl Hatta favorim vardı bir tane bulabilirsem gosteririm sana Yorumla Soran 1 yıl Ya Yorumla Taş_çocukk 1 yıl Buldum da linki nasıl atacam yorumda atabilecegim bir şey değil 😅 Yorumla
Predetor Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 78% 1 yıl Düz tabi ne yapicam sarkigi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yani olsa dokunmazsın Yorumla Predetor 1 yıl Dokunmam Yorumla Soran 1 yıl Üzdü Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sarkık iyi değil düz kesinlikle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Eşin sarkık olsa napcan mesela Yorumla Mills18 1 yıl Yapacak bir şey yok öyle kabullenmek lazım Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Dudakları belirgin olanı severim. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. inan hiç fark etmez :) 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Düz bence. İnce dudaklı ve düz 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nefes alsın yetoo 😀 0 0 Yorumla
Kreusa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Düz ama etli 1 1 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Sende ağzının tadını biliyorsun djdjdjsgs Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Dolgun vajina direkt 0 0 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 992 cevap paylaştı. Düz tabii ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sarkık vajinayı kim sever ya 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Eşin sarkık olsa nolcak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eşimi vajina için sevmiş olmam Yorumla Soran 1 yıl Ee inş çok sarkık vajinalı eşin olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yok ya ben evlenmeyi düşünmüyorum Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Düzz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Eşin sarkık diyelim napcan Yorumla mert12356 1 yıl Tercih edecek olsam düz derim ama sarkıksa da yapacak bir şey yok bu küçük bir problem 😂 Yorumla Soran 1 yıl Erkekler çok takıyor mu bunu Yorumla mert12356 1 yıl Hayır ya takılma Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. düz olsun 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düz vajina 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
fark etmiyor bana
Vagina olsunda önemli değil hepsini sever yalarım sarkık uzun dudaklarını severim
Yani ikisini de görmek lazım sarkık ve düzden kastın ne
Dudaklar pofidik pofidik dolgun olunca güzel ama iç dudakların sarkmasını sevmem
Eşinim iç duduakları sarkık olsa nasıl olcak
Çok da problem değil yani vücuda genel olarak bakarım hiçbir yeri gözüme hitap etmezse o zaman işimiz zor ama
Nasıl yani genel
Kalçası belli göğsü teni temizliği bakışı duruşu vb
Düz seviyorum ama hatun hoşuma gidere umursamam
Sarkik derken ic dudaklari sarkan mi.
Ben duz sevrim. Ama iri buyyk dudakli
Sarkık dan kastın ic dudakları uzun olan mi
Ya evet benim öyle ve nişanlanıyorum çekiniyorum
😂😂 bence çok şanslısin
Dalga mı
Ne konuda şanslıymışım
Daha çok kendini belli ediyor ben burdayım diyor ayrıca oral için çok iyi oluyor ağza alinacak bir şey var
Hatta favorim vardı bir tane bulabilirsem gosteririm sana
Ya
Buldum da linki nasıl atacam yorumda atabilecegim bir şey değil 😅
Düz tabi ne yapicam sarkigi
Yani olsa dokunmazsın
Dokunmam
Üzdü
Sarkık iyi değil düz kesinlikle
Eşin sarkık olsa napcan mesela
Yapacak bir şey yok öyle kabullenmek lazım
Seven sorun etmez etmemeli
Dudakları belirgin olanı severim.
Sanki ayakkabı çeşidi aw
inan hiç fark etmez :)
Düz bence. İnce dudaklı ve düz
sarkık şeyi kim napsın
Nefes alsın yetoo 😀
Sarkık dediğin dudaklı olandan tabiki
Düz bence de sarkık nasıl oluyor ki
farketmez ikisinide yalarım
Düz ama etli
Sende ağzının tadını biliyorsun djdjdjsgs
Tabii ki düz sarkık olunca iğrenç oluyor
dik vajina
Önemsiz
Düzzzz
Dolgun vajina direkt
Düz tabii ki
Kararma varnı
Temiz vajina🙂
Sarkık vajinayı kim sever ya
Eşin sarkık olsa nolcak
Eşimi vajina için sevmiş olmam
Ee inş çok sarkık vajinalı eşin olsun
yok ya ben evlenmeyi düşünmüyorum
Düzz
Eşin sarkık diyelim napcan
Tercih edecek olsam düz derim ama sarkıksa da yapacak bir şey yok bu küçük bir problem 😂
Erkekler çok takıyor mu bunu
Hayır ya takılma
düz olsun
Düz vajina
Düz tabi ki
Düz tabi 😂😂
Düz.