Selamm,
Sadece cinsel olarak arzuladığınız biriyle ciddi bir ilişkiye başlayabilir misiniz?

Selamm,
Sadece cinsel olarak arzuladığınız biriyle ciddi bir ilişkiye başlayabilir misiniz?

Hayır başlayamam, sadece cinsel çekim yeterli olmaz.
Eğer sadece cinsel çekim duyuyorsam o sadece öyle kalır. Ciddi ilişkiye evrimleşmesi için zihinsel, duygusal ve karakter çekimi de olması gerekiyor.
Hatta cinsel olarak bir şey yaşamak için de gerekiyor. Sadece cinsel çekime göre tercihte bulunmam.
Hayır tabi ki de olmaz.. bir insan bir insanı severken ilk olarak kalbine bakması gerekiyor.. kalp yoksa duygular güven yoksa hiç bir şey olmaz.. cinsel çekim zaten duygular olmadan da olmaz.
ben mesela bir kadına karşı cinsel çekim hissediyorsam bundan çok çok önce zaten kalbini sevmişim demektir.. ve önce güvenmişim aşık olmuşum demektir..
karşılıklı güven ve şak varsa bir ilişkiye o zaman başlanır. bunun dışında cinsellik zamanla olacaktır zaten daha erkendir bu konular için. İlişkinin temelinde duygusal bağ, güven, saygı ve ortak değerler gibi faktörlerin de yer alması gerekir bana göre
Olmaz şöyle gerçekten hatırladığında bile kalbini çarptırması gerekiyor böyle olursa zaten cinsel çekim otomatik oluşur ama sadece işte cinsel çekim varsa o ilişkiyi hiçbir yere gitmez çünkü senin aslında cinsel çekim olarak düşündüğün şey sadece dönemlik olarak yaşamış olduğun bir yükseklikten geçiyor o yükseklik gidince o kişiye olan hislerin de gidiyor nereden bildiğimi sormayın lütfen
Beğenmediğim sevmediğim duygu hissetmediğim birine karşı cinsel çekim hissetmem. Bu genelde libido odaklı olan erkekler için geçerli ve bunun gibi bazı kadınlar var. Onların hayatları seks üstüne kurulu.
Benim gibi kadınlar duygu sevgi olmadan seks yapmaz.
Cevap
8Cevap
Yok ya tek başına cinsel çekim yetmez onunla anca fb olunur ciddi ilişki için adamın önce geçinmeye gönlü olacak, sorumluluk bilinci olacak, sadakat bozukluğu olmayacak falan fıstık işte ay ikisi ayrı kulvarlarda bence.
Flört için yeterli bir puan olur. Ama sevgililik evresi için yeterli değildir. Çekim dışında artılar katılmış olması lazım.
Çünkü ne kadar cinsel çekim duysak da, farklı doyumlar olmayınca cinsel birlikteliğin de kalitesi düşecek. Sonra hooop gelsin kavgalar 🙃
Kimse zaten flört etmeden sevgililik sürecine geçmiyor artık. Flört sürecinde bir artı katılmadıysa, resmi starttan sonra da katılabileceğini sanmıyorum.
Start olarak flört evresini alıyorsak evet olabilir 🙃
Hepsi çıkma teklifinin kaldırılmasından kaynaklı 😂😂 startların karışması çok doğal 😂😂
Hahahah flörtözlük sorunsalı bu tam olarak 😂
Evet, maalesef öyleleri de çok var 🥹 her neyse sonuç olarak resmi çıkma teklifi geri gelsin, startlar karışmasın, insanlar feraha ersin diyorum ve gidiyorum 🙋🏻♀️😂
Sadece cinsel çekim yeterli olmaz. Karşılıklı duyguda olması gerekir 🙃
💋
Ciddi ilişki niyeti zamanla, onu tanıdıkça gelişebilir. Mümkün yani. Cinsel çekimle başladı diye öyle devam etmek zorunda değil.
Söylemek istediğimi gerçekten anlayanları gördükçe mutlu oluyorum. Teşekkürler abicim.
Rica ederim kardeşim 🙂
Haa, bu arada... Tek başına cinsel çekim de ciddi ilişki yaşama isteğinin doğması için yeterli değil. İki kişi birbirini çok arzular, aralarında kuvvetli cinsel çekim olur, hatta yatakta çok uyumlu da olabilirler, ama eğlence, film, müzik, tatil anlayışları, karakterleri uyumsuz olur, o zaman ilişki yataktan devam eder, iş ciddiye binmez. Ciddi ilişkiden kastım da evlilik değil.
Hepsi olup cinsel uyumsuzluğun olduğu ilişki de tat vermez. Tuzsuz pilav gibi 🙄
Aynen öyle. Çok iyi anlaşan, beraber eğlenebilen çiftler yatakta uyumsuzsa, benzer zevkleri ve fantezileri paylaşmıyorlarsa ancak arkadaş kalabilirler.
Tam da bu yüzden cinsel çekim ve ten uyumu beni heyecanlandıran tek şey..
Ama o zaman da zihinsel ve ruhsal uyum yoksa o ilişki yatakta kalır, fazlası olmaz.
Her zaman kalacak diye bir şey yok.
Zihinsel ve ruhsal yönden uyumsuz olduğun biriyle ciddi ilişki yaşayamazsın ki...
Zihinsel, ruhsal ve cinsel anlamda uyumlu olabilmekten bahsediyorum bende. Neden illa bi taraf eksik kalsın ki? Bulması zor olanın cinsel uyum olduğunu söylüyorum.
Bak orası doğru... Çok sayıda kadınla iyi anlaşabilirsin, ama her kadınla çok ateşli seks yapamazsın.
Ten uyumu kafa uyumu çekim his paylaşımı karşılıklı anlayış gibi unsurlar bir arada olunca güzel
Kafa uyuşabilir ama cinsel çekim olmayabilir Teni tenine olabilir ama kafa uyuşmayabilir hepsini içermiyor loo sen de bizi yiyecen. Neyse hiç anladığım işler değil bunlar
En önemli şey olduğu konusunda katılmıyorum. Karşılıklı anlayış en önemli şeydir bence. İkinci ya da üçüncü planda cinsellik olabilir. Cinselliğin Ön planda olduğu ilişkiler genellikle uzun soluklu olamıyor çünküsü. Zabağnan ben de yiyişmek istemem :P
İşte en önemli demek olmaz o reis. Cinsel hayatı da güzel olsun ama ön planda olmasın. En önemli olan karşılıklı anlayış sevgi saygı bence. Yani Harika seks yapıyor olabilir ama seksten sonra kıçını dönüp uyuyorsa ya da evi otel olarak kullanıyorsa gelip uyuyup zabağnan kalkıp gidiyorsa en ufak tartışmada bağrışmalar başlıyorsa tüküreyim ben öyle seksin içine :D
Hiç anlamam cinsellikten ben bakireyim
Hayır yetmez bu durum. Tenlerin anlaşması önemli ama bakışlarımızla bile ortak istekleri dile getirebilmeliyiz. Gözler uyumlu olmalı bakışlarla da.
Cinsellik bir çok kişiyle olur ama birbirini anlamak, kafa uyumu daha zor.
İlişki de yani sevgiliyken cinselliği doğru bulmuyorum
İnsan sevdiğini arzulamazmi zaten
çok güzel soru
Başlangıç için evet
Hayır, önce duygusal çekim lazım.
Hayır yeterli olmaz tabi
Hayır
Hayır baişayamam
Olur.
Hayır olmaz
Yok başlatamam
Yetmiyor.