Erkek veya kadın o kişiyi neredeyse hiç tanımıyorken hard seksin hakkını verebilir mi?

Erkek veya kadın o kişiyi neredeyse hiç tanımıyorken hard seksin hakkını verebilir mi?
Yapılmamalı. Bırak serti komple beraber olunmamalı yani yeni tanıştığın insanla hemen yapacak cesareti, mideyi nereden buluyorlar..
Cesaret neyse de mide konusunda benzer düşünüyoruz. Sorma sebenim de buydu aslında. Yapılanilir mi acaba diye.
Aslında kendinden cesaret edemeyen erkek de var, kadının mizacı sebeple edemeyen de.
Hatta çok cesur ve cüretkar kadınlar da var o yüzden o konuda çekimserim.
Fakat o kişi ile iki kelime etmeden sertliğin hakkını vererek bir seks yapılabileceğini düşünmüyorum. Nasıl içe sineceği de ayrı konu dediğin gibi.
Kesinlikle.
Gerçi kadın kendi isteyebiliyor sertlik daha ilk tanışmada bile ama o duyguyu şehveti hissetmeden, bilemiyorum.
Farklı bir kafa.
Bence de hatta hem mazoşist hem de sadist.
Ricalar efenim.
Bu sabah kahvaltısında börek yemek gibi bir şey olur.
Yapılabilir fakat yapılamaz da.
Ahahaha farklı bir cevap olmuş.
Peki neden öyle olur?
Öncelikle yeni tanıştığın biri ile ilişkiye girmek ki üstelik "hard" olanından bahsediyoruz, aynı para ile yapılan çıkar birliktelik hissi verir.
Yani gelecekte bir ilişki düşünülüyorsa böyle ilerlemek bir eksi.
Yapılabilir dedim çünkü bir şekilde anlaştıktan sonra bir yabancı ile ilişkiye girebilirsin. p*rno yıldızları gibi. His veya duygu gerektirmez.
Gelecek düşündüğün biri ile yapılmaz çünkü, yeni tanışma da bir duygu olmaz ve yapılan şeyi her iki tarafta farklı yerlere çekebilir düşüncelerinde.
Olur
Çok güzel detaylandırmışsın eline sağlık.
🙏
Cevap
3Cevap
Soft başlarım sert çıkarım hepsi sever bu tarzı..
Doğrudan sert başlayabilir misin herhangi bir düşünce veya his yokken?
Direk sert dalamazsın o dediğin po-rno filmlerinde var sadece..
Baştan sert girersen o kadın sana bir daha vermez.
Bunu isteyen zaten kadınsa?
Milyonda bir.. O zaman gir gitsin ama eninde sonunda soft girip sert çıkan erkeğe teslim olacaktır.
Tecrübeyle sabittir.
Yok konu yapmak veya yapmamak değil. Daha en başında sert yapacak istek ve şehvet oluşur mu oluşmaz mı diye sormak istedim.
Yap yazdığına göre oluşabilir diyorsun, tamamdır.
Hiç tanimadigin insanı sert * daha kolay degilmi
Neden daha kolay?
Verir. Yapılabilir.
Ne oldu kısa yazdım soracak bir şey bulamadın fsjk
Soru buydu cevap da bu olunca sorulacak bir şey kalmadı doğru dkdmdk
E nasılını detayını da soracak halim yok, onu başkaları yapıyor jdksks
Hep kanuni Sultan fermanlarimi görmeye alışkın olduğun için bu sefer saşırtayım dedim😂
Ahahaha iyi yaptın
En lezzetlisi
Yapılabilir yani?
Yapan kişi olarak vardır.
Peki bilinen tabirle mesela düşmanı gibi görmeden düşmanıymış gibi yapabilir mi daha en başta?
En İyi Cevaplar