Cinsel Yaşam Büyük penis görünce azmam normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Büyük penis görünce azmam normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. normal değil 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bir çok kadın bu konuda istekli hale gelir zaten düşünür hayal eder bu çok normal seninki belki biraz fazla yüksek olabilir tabiki 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. doktora gıtmelısın ulkede normal ınsan kalmıs karantınaya alsınlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl herkes beyendiği hayalini kurduğu cinsel organı görünce tahrik olur bende küçük meme görünce tahrik oluyorum 0 0 Yorumla
DreamChaser Takip Et Xper 5 Yaş: 101 1 yıl Çok büyük olunca korkuyorsunuz ama neden korkuyorsunuz büyük olmasından 0 0 Yorumla
alpbey712 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Kadınlar penisten pek etkilenmez diye tahmin ediyorum ams 0 0 Yorumla
alicanmx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Bakire ve meraklıysan normal ilgini çeker hoşuna gider 0 0 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. normal sayılır 2 0 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bakireysen evet normal 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Evet bakireyim elime erkek eli degmedi kendimi korudugum icin cinsel aclik var Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Fazla korumamak lazım Yorumla Soran 1 yıl 🥲kullanilmamak ve aşağıdaki adam gibileri (senin gördüklerini jinekolog gormemistir yazan adam) saldirmasin diye hep korundum Yorumla Soran 1 yıl Laf edemesin kimwe doye ama yine ediyirlar iftiaray basvuruyorlar bu sefer de Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla Soran 1 yıl 19 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Senin bileceğin iş istediğin biriyle olmalı olacaksada Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normal. İçinde hayal edersin. 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olabilir tahrik ediyordur seni 0 0 Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Türkiyede amacına ulaşamıyorsun o zaman 😂😂 0 0 Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Öyle hissetmezsen anormal 0 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Normal evet 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Keske hic boyke ozelligim olmasaydı 🥲
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kimisi büyük sever normaldir 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Normal.22 cm çok kalın nasıl sence? 0 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Bir de dokunsan neler olur acaba? 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. nasıl görüyorsun ki? nerede? 0 0 Yorumla
hasanefank Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Senin gorduklerini jinekolog gormemistir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Canli gormedim sanalda karsima cikiyor maalesef oradan gormusligum var or*** degilik yanlis anlaşılmasın heo kendimi korumus eline erkek eli degmemis kizim. Yorumla Soran 1 yıl Tanimadan etmeden namusuna iftira ayma lütfen Yorumla hasanefank 1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yukseldtirdimde seni neyse jfhf 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Normal tabiki 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne kadar büyük 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nerede görüyorsun ya 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Internette arafa kqrsima cikiyor maalesef ama ben bundan hic hosnut degilim Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. normal değil hiç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bakiremisin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman aşırı bir cinsel ihtiyaç ve istek vardır sende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki nerede görüyorsun büyük penisleri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
normal değil
Bir çok kadın bu konuda istekli hale gelir zaten düşünür hayal eder bu çok normal seninki belki biraz fazla yüksek olabilir tabiki
doktora gıtmelısın ulkede normal ınsan kalmıs karantınaya alsınlar
herkes beyendiği hayalini kurduğu cinsel organı görünce tahrik olur bende küçük meme görünce tahrik oluyorum
Çok büyük olunca korkuyorsunuz ama neden korkuyorsunuz büyük olmasından
Kadınlar penisten pek etkilenmez diye tahmin ediyorum ams
Bakire ve meraklıysan normal ilgini çeker hoşuna gider
normal sayılır
Bakireysen evet normal
Evet bakireyim elime erkek eli degmedi kendimi korudugum icin cinsel aclik var
Fazla korumamak lazım
🥲kullanilmamak ve aşağıdaki adam gibileri (senin gördüklerini jinekolog gormemistir yazan adam) saldirmasin diye hep korundum
Laf edemesin kimwe doye ama yine ediyirlar iftiaray basvuruyorlar bu sefer de
Kaç yaşındasın sen
19
Senin bileceğin iş istediğin biriyle olmalı olacaksada
Normal
Normal. İçinde hayal edersin.
Olabilir tahrik ediyordur seni
Türkiyede amacına ulaşamıyorsun o zaman 😂😂
Öyle hissetmezsen anormal
Normal tabiki de gercegini denemek istermiydin
Sen beni görsen ne edersin acaba 🤔😂
Benimki ortalamanın çok üstünde görsen hipnoz olursun
Normal evet
Keske hic boyke ozelligim olmasaydı 🥲
kimisi büyük sever normaldir
Normal.22 cm çok kalın nasıl sence?
Bir de dokunsan neler olur acaba?
Normal seni azdırmak hoş olur
Bilmem öyle düşünüyorsan öyledir.
Normal Şu an bende yuksegim bu arada yasiniz kac
nasıl görüyorsun ki? nerede?
Zorlanmaz mısın emin misin bak düşün bi 😅
Senin gorduklerini jinekolog gormemistir
Canli gormedim sanalda karsima cikiyor maalesef oradan gormusligum var or*** degilik yanlis anlaşılmasın heo kendimi korumus eline erkek eli degmemis kizim.
Tanimadan etmeden namusuna iftira ayma lütfen
🤣🤣🤣🤣
Yukseldtirdimde seni neyse jfhf
Normal tabiki
Ne kadar büyük
Hiç normal değil
Çok sık mı görüyorsun
Gayet normalll
Ne kadar buyujkukten bahsediyon mesela😀😀
Nerede görüyorsun ya
Internette arafa kqrsima cikiyor maalesef ama ben bundan hic hosnut degilim
Açıkta mi geziyorlar 😂