Her seks yapmada mı giyilmeli, yoksa bazı özel günlerde mi? Hangisi doğru olan? 🤔🙄

Her seks yapmada mı giyilmeli, yoksa bazı özel günlerde mi? Hangisi doğru olan? 🤔🙄

Bence bu tarz şeyleri sadece seks yapıcaz diye giymemeliyiz. Bazen biz kadınlar da kendimizi güzel görmek, kendimizi beğenmek istiyoruz. Bu yüzden özel iç çamaşırlarımı giymem için, illaki seks yapacak olmam gerekmiyor.
Eğer altıma özel bir şey giyiyorsam iççamaşırı olarak bunu kendim için yaparım kendimi iyi hissetmek için yaparım karşı taraf için değil onlar ne yapıyorlar klasik siyah bir don giyip geliyorlar her şey karşılıklı bu hayatta eğer özel bir şey giyiyorsan bunu kendim için giyerim sırf bir erkeği mutlu etmek için değil.
Çok doğru hiç özen göstermemeleri.
Bir de hak etmiyorlar o yüzden iççamaşırı alırsam kendi zevkime göre alıyorum hiç kimseye hiçbir şey sormuyorum çünkü giyecek olan benim😂
Elbette beğendiğini giymelisin. Kendini nasıl çekici görürsen. Önemli olan bu. ☺️
Her zaman giyersen tadı kaçar. İlla özel günleri de beklemek olmaz. O yüzden ara sıra güzel sürprizler iyidir eşine :)
Eşin çok şanslı biri olmali
Teşekkürler
Eşine Ne tarz sürprizler yapıyorsun?
Her zaman yaparken 🤣 yani her yapmada güzel fenalı şeyler olmalı jxkdkd günlük giydiklerimizden değil de.
Bende aslında öyleyim. Diğer kadınlar nasıl çok merak ettim.
Cevap
12Cevap
her zaman giyen vardır ama benim için iç çamaşırı önemli değildir.
Bence hep düzgün giyinilmeli ama ciddi fantezi kıyafet ve kostümler ara sıra giyilmeli ki heyecan katsın değişiklik olsun
Doğru şaşırtmak lazım.
Herzaman degil genelde ozel gunlerde veya sevgilim giymemi istedigi bisey almissa onu giyerim
İç çamaşırınin özel günü mü olur seks bu seks spontane gelişir o yüzden daima temiz ve bakımlı ve seksi giyinmek lazım
Sevgilim benim yanıma geldiğinde hep giyiyor. Ama günlük hayatta giyiyor mu bilemiyorum
Görsellik önemli tabi. Özel zamanlarda, muhteşem manzara süper olur 😃
Kadınların iç dųnyaları hep õzel ve özenli olmalı. Her an her şey olabilir modunda...
Her zaman degil bazen de beklenmedik anda olabiliyor o zaman normal oluyor
her zaman giyersek özel iç çamaşırı olmaz :)
Bence herzaman olmalı ve ben öyle yapıyorum
Bende her zaman.
Öyle olmalı kesinlikle
senden iş geçmiş. neden soruyosunki. örnek çamaşırın ble yok. sen çikolata ye anca
şimdi gene çikata yiyecem sana ne oluy niye delleniyon?
ahahahahaha.. çok tatlısın. şaka🤷♂️💐
Bazen giymek daha mantıklı her seks de giyilmemeli
Her zaman giyilmez bence
Özel günler olur veya canı cektiysede olur
Her zaman oldumu basitlesir
Özel günlere saklar
Yani sürekli giymesinler mi? Biraz heyecan katmak lazım.
Heyecan iyidir sürekli giyince tadı olmuyor
Ben mastürbasyon yaparken bile giyiyorum
Eşim saolsun es geçmez genelinde giyer
Özel anlarda
Sence ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?