Ne derdim galiba ya çok önemli karşı taraf etsin isterdin hem de ben ederdim yani normal günlük giydiğim şeyleri giymezdim kırmızı giymeye dikkat ederdim çünkü kırmızı aşk ve şehvet demektir.
Mesela sadece iççamaşırı değilde tanga tarzı şeyler daha iyi olurdu oldukça açık mesela sadece dantelden oluşan şeyler karşı tarafa görsel şölen olurdu iyi olurdu yani ayrıca hiç böyle koyduğun resimdeki gibi yırtmasını tavsiye etmem kasıklarımı yalayarak dişleri çıkartması çıkartmaya çalışması daha doğrusu beni daha çok yükseltir daha kötü olurum ona karşı canım onu daha çok ister böyle yırtması pek çekici değil hatta tam tersine bana acı verebilir beyaz tenliyim ben de çabuk iz çıkar
Burçların erojen bölgeleri diye bir yazı vardı Google'ye. Kasıklarından ve cinsel organından akrep burçları tahrik oluyormuş. Kasık sözü edince acaba dedim. Hoş, cinsel organından tahrik olmayan insan düşünemiyorum. 😅
😂😂Yakın arkadaşlarımdan biri ikizler ama o "Benim için de cinsellik önemlidir ama bir ilişkideki beklentilerde ilk sırada değil. " demişti. Akrep burçları (en azından gördüğüm kadarıyla bilhassa erkeklerinde) cinsellik ilk sırada. Olmazsa olmaz gibi.
Ben sekste Çırılçıplak Bir partnerimi karşımda görünce Hiç Etkilenmiyorum ve haz almıyorum. Ama fantezi İç Giyimler Gecelikler Jartiyer Veya Tanga Vs Görünce Direk Tahrik oluyorum Ve buda beni daha çok Kudurtup ateşlendiriyor Partnerime daha Ateşli bir şekilde yaklaşıp Harikalara Gidiyoruz O yüzden Çok dikkat ederim Akıllı kadınlar işini bilen kadınlar Erkeğini dişiliğini kullanarak Cezbeder İlişkilerine Renk katar ve kat bi kat da Zevkini yaşar Saygılarımla... #McLareN558
Yani genelde spontane gelişen şeyleri daha çok seviyorum o yüzden pek giyinmeyi şans olmayabiliyor fakat zaten günlük hayatımda da tanga kullanıyorum ama özel günlerde daha şatafatlı jartiyerler vs giymeyi tercih ederdim.
Ben önce kendim için dikkat ederim. Alışverişte ilk gittiğim reyondur iç çamaşırı reyonu. Paraya acımadığım tek reyon kıymetlidir yani benim için. Görselde ki gibi yırtamaz yırtarsa yenisini fazlasıyla aldırırım.
İç çamaşırına ve kişisel temizliğe her zaman özen gösterilmeli çünkü her an her şey olabilir ve partnerine karşı her zaman temiz ve iştah açıcı olursan sonuçları daha güzel olur
İç çamaşır ve kişisel temizliğime hep dikkat ederim. Ama ilişki için bayanın özellikle fantezi çamaşırlar giymesi beni daha da heyecanlandırır 🙂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet ben özenle hazirlaniyorum ama partnerim farketmiyor, bakmiyor bile. Hemen cikarip firlatiyor. Hic iltifat etmedi. Halbuki cok alımlı görünüyorum. Dikkat etmemesi onun ekstra okuz oldugunu gösteriyor. Zaten bu yüzden soğuttu beni.