Seks hayatını daha hareketli hale getiren o pozisyon nedir?
#reda

Seks hayatını daha hareketli hale getiren o pozisyon nedir?
#reda

Hepsi benim bebeğim, hangisinden vazgeçeyim ki? En favorilerim doggy, reverse cow girl, üçüncüsünün bir adı var mı bilmiyorum tarif edeyim;
kadın kenarda yatakta sırt üstü bacaklar dizden bükük karna doğru çekilmiş ve yanlara açılmış vaziyette, erkek de yatak dışında ayakta.
Olmasa da olur diyebileceğimse kaşık olabilir.
ön sevişme olmadan bi cacığa benzemez redacım
D = Hepsi
Cevap
33Cevap
Kesinlikle doggy ve prone bone.
Prone bone ne?
@Johnendrew860 doggy'den sonra gelir. Kadının yüz üstü yattığı, erkeğin üstünde olduğu pozisyon.
69 olabilir
Muhteşem dörtlü
Misyoner
Doggy
Cowgirl
Prone bone
Ama favorim bir kaç adım önde olan misyoner çünkü erkek aktif olduğu için bence erkekliğini daha çok hissediyor, partnerin yüzünü görüyorsun penetrasyon esnasındaki inlemeler ve yüzdeki ifadeleri okuyorsun, elleri arada tutup dudaklara gömülmek ya da gögüsleri avuçlamak ayrı bir haz veriyor ve sertleştikçe ve hızlandıkça sallanan göğüslerin görüntüsünü izlemelten bahsetmiyorum bile. Neyse bu kadar yeter fazla şey olmasın.
Prone bone olmazsa eksik olur oral yoksa zaten hiç bir şey yapılmamış gibi olur
Ön sevişme önce oradan ateşlemeye başlayacak ki. Çılgınlık sonra dan başlasın.
Pozisyonlarin isimlerini hic bilmiyorum ama bence iliskiye girenlerin ortak favorisi ne ise o dur
ben böyle bi soru sorsam yarım dakikada direkt silerler tabi fenomen sorunca torpilli oluyo al gülüm ver gülüm sitesi
sona doğru cowgirl yoruluyoruz belli süre sonra hem daha hızlı oluyor hemde dinlenme fırsatı oluyor o pozisyonda
Prone bone bence.
O nası bişey la 🤨
Kucakta öpüşerek eller kalçada vücutlar yapışık 🍯
Oral olmazsa prone bone olmazsa eksik kalir
Ayıptır söylemesi bazen sürtünmek
öyle bir pozisyon yok
Kaşık pozisyonu çünkü sarılmak güzel 😂
Yüzüme oturması lazımm
Belden kavramalı kucak
Doggy
Doggy
Dogy