Cinsel sağlık konuların da bu tür testlerin olduğunu biliyor muydunuz? Bu testler size sadece cinsel sağlık performansınız dan hariç genel sağlığınız ve psikolojiniz hakkında bilgiler de verebilir.

Cinsel sağlık konuların da bu tür testlerin olduğunu biliyor muydunuz? Bu testler size sadece cinsel sağlık performansınız dan hariç genel sağlığınız ve psikolojiniz hakkında bilgiler de verebilir.
Sen ölçemiyor musun beceriksiz derim 😂
benim eşim öyle bir şey demez
Ben bakmada sözylerim senin motor 8 silindir bas bas paraları leylaya
Teşekkür ederim abi
Cevap
3Cevap
Gerek olmadığını söylerim. Kendimden eminim çünkü.
Bence bozuk :D
Ne bu arabamıyız motor performansı ölçtürür gibi
berbaer gidelim askm derim :D
Diyemez ki 🙃😂
Hayır ya kendime güvendiğim için şakaya vurdum 😂
Ciddi bir konu olduğu için dikkate alırım muhtemelen 🙃
Tabiki anladım sizi şakalı yazdığınızı bende Aslında bu soru bir bilinçlendirme konusu Şu sitede cinsel soruların çoğu bence sağlık sebepli yaşanamayan sorunlar bir kadının cinsel yaşamının mutsuzluğunu doktora gidip tedavisi mümkün olan bişeyi neden istemesin ya da erkek eşinden istemesin ki hormonsal sorunlar çok yaygındır ve psikolojik mutsuzluğun ana temelini oluşturur
Günlük yaşamda mutlu eden partner yatakta mutlu etmenin yolunu zaten bulur. O yüzden bu tarz bir talep genel olarak mantıksızdır
Problemin ondan kaynaklanmadığı ne malum mesela? Talep ne kadar tek kişi odaklı olursa, o kadar ters teper 🙃
Belki doğru olabilirsiniz ancak bir araba düşünelim kadranı 200 lakin siz gaza basmanıza rağmen araba 100 geçmiyor bu arabalar kilometre göre gitmiyormuş demek gibi olmadı mı sizce de yani biz bunun bir sorun olup olmadığını hiç test yaptırmadığımız için bize normal gelmiş gördük düşündük demek genel de sağlıkta en çok duyulan söylemlerdir
Ya gaza bastığını sanarken basmıyorsan peki? Neden gaza bastığından bu kadar eminsin?
Ayrılırım
En İyi Cevaplar