Eşim bana fantezilerle ilgili bi yazı okudum her ilişkide olması gerekiyomuş dedi evliler için nasıl fanteziler yapılabilir?Sen ne istersin dedim senin istediğin her şeyi isterim diyo ama muhafazakar bi aileyiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yaşanacak fanteziler çiftin beklentilerine göre şekillenir.. kimine normal gelen kimine fantezidir... bence aranızda konuşmalısınız...
muhafazakar olmak fantezi yapılmayacağı anlamına gelmezki.. senin aklında neler var..
mesela basitnden başlayayım, seksi iç çamaşırları kıyafetler olabilir, ev dışındaki mekanlarda yapmak olabilir, role play dedikleri şey olabilir... bunlar bazıları
01 Yorumla
Soran1 yılseksi iç çamaşırları var zaten bazen gider beraber seçeriz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılKadin icin bu istegi soyleyebilmek bile zor gelebiliyor, aslinda kafasinda vardir birseyler ama simdi soylediginde yakistirmazsiniz gulersiniz vs diye soyleyememistir muhtemelen. Sizin talep etmenizi istiyor belliki. Iletisiminizi hic kaybetmeyin ki dahada rahat hissetsin zamanla. Birde tepkisiz olup onunda heyecanini kacirmayin bence ilgili durun konuyla. Basit seks oyuncaklari deneyebilirsiniz, fantezi ic camasirlari alin esinize, roleplay yapmayi teklif edin. ya da bunlardan hangisi seni daha cok heyecanlandirir diye sorun o secsin.
01 Yorumla
Soran1 yılRoleplay nasıl yapılabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her şey diyorsa bunun senin onayına sunuyor demektir.
Her şey sence neyi ifade ediyor olabilir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPeki sizde monotonluk var mı ? Böyle bir şey hissediyormusun?
012 Yorumla
Soran1 yılBilmem ki
Cevap sahibi1 yılNe sıklıkla yapıyorsunuz
Soran1 yıl2-3 güne bir
Cevap sahibi1 yılEsin böyle bir şey söyledi ise , sıradanlık oluşmuş onda. Biraz heyecan arıyor bence..
Soran1 yılNe yapmam lazım
Cevap sahibi1 yılHeyecanlandırman gerek esini.
Soran1 yılNasık
Cevap sahibi1 yılBurdan nasil soyleyeyim ki. ? Ayrıca sen ne kadar aciksin bu konuda?
Soran1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi1 yılAnladim. Senin önce kendininbu konu da ki sınırlarını bilmen gerek. Ve esinin...
Soran1 yılPeki bunu nasıl yapacam
Cevap sahibi1 yılOnce kendin hayal edeceksin bazı şeyleri. Ve bunlar sana haz veriyor mu bakacaksın. Eğer seni daha da yükseltiyorsa esinle paylaşacaksin
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. çifte uygun olmalı... sizi tanımadan size öneride bulunmak havanda su dövmekti. Tanımaktan kasıt sınırlarınızı bilmektir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok şeyler var ama bunu konuşman lazım eşinle
08 Yorumla
Soran1 yılNası yani
- 1 yıl
Ne istediğini sorman lazım eşine nasıl bişey okumuşta ilgisini çekmiş
Soran1 yılİşte evliliklerde fantezi olması gerekiyormuş ama bunu her ikisi tarafın da isteyeceği fanteziler olarak şekillendirmek gerekiyormuş bi taraf zevk almadığında fantezi olmaktan çıkar falan bu tarz okumuş
- 1 yıl
Yani ondan dedim bence kadınlarınkini öğrenmek gerek ne istiyor ama senin her fantezini kabul etmeyebilir
Soran1 yılNe istersin diyorum bilmem ki sen ne istersin diyo ben de senin her istediğini isterim diyip yol açtım söylemesi için ama yine de söylemedi
- 1 yıl
O zaman sen söyleki ordan belli olur nelere ilgisi olduğu bence güzel bişey fanteziye her kadın açık değildir
Soran1 yılNe söyylesem ki
- 1 yıl
Yani artık sana kalmış bi yerden başla sor ona zaten kabul ederim demiş herşeye açık gibi
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ne istiyor hanımefendi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKaç yıldır evlisin
06 Yorumla
Soran1 yıl2
Cevap sahibi1 yılTesettürlü eşin benimki gibi sanırım. Çalışıyormu eşin
Soran1 yılTesettürlü ev hanımı
Cevap sahibi1 yılPeki ona en uç ne teklif etmek istersin.
Soran1 yılBilmiyorım ki
Cevap sahibi1 yılGel
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne