32 yaşında boşanmış bir hanımefendiyle görüşüyorum. Onu istediğimi nasıl ifade edebilirim?Tinder üzerinden tanıştık. Birkaç haftadır görüşüyoruz. Bana karşı ilgisi çok iyi ama bilemiyorum. Onunla birlikte olmak istediğimi nasıl belirtebilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tinder' dan nasıl denk getirdin boost kullandın mı, platinum üyelik var mıydı? Nasıl denk getirdin imkansızı başarmışsın zaten sen tinderdan kadın bulabilen biriysen her yerde bulursun :D
Kral bugüne kadar tinder’dan 100’ü aşkın kızla tanıştım, görüştüm. Cinsellik yaşadığım tüm kadınlar tinder’dandı. Büyük bir şey değil yani bu :))
Aga tinderda bunu yapabilen adam zengin veya yakışıklıdır zaten böyle biriysen her yerde bulursun. Ben kizlarsoruyordan bulup görüştüm belki benimki de sana ilginç gelir. :D Buradan cinsellik yaşadığım kızlar oldu. Uzak şehirlere bile gittim. Tinder' da konumu yurtdışına ayarlayınca eşleşme alabiliyorum türkiyede çok zor
Buradan benim de görüştüğüm kişiler oldu ama cinsellik yaşamadım. Tinder da çok fazla oldu ama. Kullanmayı bilirsen çok fazla düşüyor.
yani taktiği nedir ücret ödüyor musun süper boost falan mı alıyorsun
Platinium üyelik alıyorum. Biyografiye de güzel şeyler yazıyorum. Acayip etkileşim alıyor. Bir hesapta 50’yi aşkın kişi yazmıştı. Çoğuna cevap dahi vermemiştim. Bir de yüzümü gizlediğim halde böyle etkileşim kasıyor.
Bana gelen mesajlar sadece dolandırıcılar whatsapp numarası atıyor direkt. Eklemiyorum bile fake fotoları var. Eskiden daha iyi olduğunu söylüyorlar sanırım 2017 denn sonra bozulmuş o zamanlar herkes bilmiyordu.
Dostum orası tinder. Kimse oraya hayatının aşkını bulmaya gitmiyor. Direkt gir konuya. Oranın amacı belli zaten
Öyle ama kız düzgün birine benziyor. Bende çok beğendim. Birbirimizi tam anlamıyla tanımadan o tarz bir istekte bulunmam ters tepebilir diye çekiniyorum.
Tinder ise söyle gitsin Herkes onun için. Kullanır zaten
Kızı çok beğendim ben. Birbirimizi tam anlamıyla tanımadan birlikte olmak istediğimi belirtmem ters teper diye çekiniyorum.
Hayır ya herkes tindiri onun için kullanır zaren
Tinerin amaci o degil mi zaten
Bilmiyorum öyle mi
Tinder😊
Ordan iş çıkmaz
Neden