Hem şöföre saygısızlık gibi geliyor bana, hem dikkati dağılabilir. Onun haricinde değer verdiğim birisini paylaşmak gibi geliyor bana bunu da yapmam.
Bizim toplumda zaten hoş karşılanmaz o da ayrıca etken.
Bu sebeplerle bir noktayı geçmesine engel olur ama onu tahrik etmeye devam edersim. Taksi yolculuğu bittikten sonra o halinden daha fazla istesin diye jdjdk
Cinselliği yaşamak ve yaşanılmak istenileni, karşılıklı aşkla şehvetle paylaşarak dengede tutabilmek ve birbirini ruhen kalben bedenen analiz edebilmek büyük önem taşımaktadır.
Cinsel yaşamlarına renk katmak adına, yeniliklere açık olmak, farklı duyguları deneyimlemek, heyecan verici zevkleri keşfetmek önemlidir.
Her imkanı ve fırsatı saat zaman yer mekan gözetmeksizin, heyecanı mutluluğu duyguyu yükseltebilecek küçük kaçamaklar dokunuşlarla arzularını tutkularını geleneksel ve toplumsal değerlere göre değil,
kendi özgür iradeleriyle ruhen kalben ve bedenen birbirlerini mutlu edebilen bunu başaran çiftler Aşkı sevginin hazzını ve kaliteli cinselliğin eşsiz doymunu keşfetmiş mutlu çiftler dir...
Sevdiğim adamım dediğim insan nerede nasıl hareket etmesini bilen algıda olguya sahip bir insandır benim yapımında bilincindedir böyle bir durum olamaz
Taksi olur mu hiç önde elin adamı varken tenha yere gidelim derim kıza ayrıca kendi aracımla da olmaz araca saygım var 😅 ev yatak uygun veya otel yatak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Galiba reddedeceğin nadir yerlerden birisi.
Hem şöföre saygısızlık gibi geliyor bana, hem dikkati dağılabilir. Onun haricinde değer verdiğim birisini paylaşmak gibi geliyor bana bunu da yapmam.
Bizim toplumda zaten hoş karşılanmaz o da ayrıca etken.
Bu sebeplerle bir noktayı geçmesine engel olur ama onu tahrik etmeye devam edersim. Taksi yolculuğu bittikten sonra o halinden daha fazla istesin diye jdjdk
Türkiye’de o iş yaş. Başka ülkelerde olabilir belki.
Şahsi araba olur ama taksi ne aq derim
Fake taksi gibi ne o öyle jsjj
Cinselliği yaşamak ve yaşanılmak istenileni, karşılıklı aşkla şehvetle paylaşarak dengede tutabilmek ve birbirini ruhen kalben bedenen analiz edebilmek büyük önem taşımaktadır.
Cinsel yaşamlarına renk katmak adına, yeniliklere açık olmak, farklı duyguları deneyimlemek, heyecan verici zevkleri keşfetmek önemlidir.
Her imkanı ve fırsatı saat zaman yer mekan gözetmeksizin, heyecanı mutluluğu duyguyu yükseltebilecek küçük kaçamaklar dokunuşlarla arzularını tutkularını geleneksel ve toplumsal değerlere göre değil,
kendi özgür iradeleriyle ruhen kalben ve bedenen birbirlerini mutlu edebilen bunu başaran çiftler Aşkı sevginin hazzını ve kaliteli cinselliğin eşsiz doymunu keşfetmiş mutlu çiftler dir...
Çek sağa derim gideceğim yer uzaksa ama yakınsa azıcık sabret kuduruk dedimmm😂😂😂😂😂😂
İyi laf
Çok komik geldi ya 😂🤣 taksici hayatının şokunu yaşar ahhs hayır öyle fatezilere karşıyın
adam sağa çekiyor dimi abi ben de izleyebilir miyim ahsh hoş gerçi izlemekle sınırlı kalırsa o da iyi 🤣🤣
Göz hakkı önemli 😂 bedava canlı fiki fiki izler ahhzhah
fiki fiki değil de faka faka ahahahah
Çok medeniyiz yaa 🤣 ahhahz
🤣🤣 yapanlar medeni de biz niye olmayalım ahshs
Di mi yani aa 🤣 ahhahhs
Sevdiğim adamım dediğim insan nerede nasıl hareket etmesini bilen algıda olguya sahip bir insandır benim yapımında bilincindedir böyle bir durum olamaz
Taksi olur mu hiç önde elin adamı varken tenha yere gidelim derim kıza ayrıca kendi aracımla da olmaz araca saygım var 😅 ev yatak uygun veya otel yatak
Benim yaşımdaki herkes bi dur bakalım der. Bizim yaşlar çok da umursuz olamıyor. Etrafa saygısızlık olmasın diye durdururdum.
Olabilir de taksici tanıdık olması lazım. Bu duruma izin vereceğini bilmek gerekir. Yoksa hem tehlikeli hem rezil olma ihtimali var.
Taksici ne yapacak.. Taksimetre qcik olacak mi.. Karsiya gececek mi.. Kisa mesafe surerse taksiciye ayip olmaz mi.. Cok soru var:))
Hiç taksiye binmedim. Yolculuğa bile fırsat olmuyor durmuyor taksiciler sekse mi ses etmeyecekler.
Öpüşmek bile bana mahrumiyet olarak gelir. Havan değiliz yaaa
O sırada taksici " özelse ben çıkayım " diyecek herhalde
Bence olabilir, böyle şeylerin vakti ve yeri olmuyor.
Super bir fantezi. Olması ise imkansız. Olay da bu ama.
Zevkli olur ya ne yapacagm çekerim bir yere sevisir8m.
Taksici tanıdıksa olmaz hayatım sabret eve kadar derdim 😂
Çok istedim olmadı ama hayalim ama kursağımda kaldı
Diyelim... devamını hiç umursamadan getirirdim... bazı şeyler hesapsız olmalı
Uber'de aklımdan geçmiyor değildi bu fantezi :)
Bişeyleride abartmamalıyız artık suyunu çıkarmamalıyız mahremiyet bu neticede ulu orta yaşanacak şey değil
Araba olur da taksi bilemedim 😂yabancı birinin yanında yapmam
Bana hiç farketmez her yerde yaptım kafede milletin içinde bile kızın elini alıp sıkımı attırmıslıgım var
Sapık adamın fantezileri istersen vites topuzu USA g tüne sokayım daha çok zevk alırsın sapık herif de geç
Arabada sekse karsıyım ev olacak kapalı yer olacak ıs yaparken popom acıkta kaldı dusunmeyeceksın sanıye sanıye konuya yumulacaksın
De get manyak manyak konuşma derim
ahshs
Aşkım ordan bakınca Robert De Niro'ya mı benziyorum... Taxi Driver mıyım ben?
Taksici görür. Olmaz derim 😆😅 kendi arabamda yapabiliriz tabi 😊
Bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum os bu seni kaybol git derim
Takside olmaz öyle şey adamı linç ederler
Şahsi kendiminse araç olumlu bakarım
İstekli olsun yeter ortam farketmez dikkat çekmek güzel oluyor partnerle
Mükkemel olur tabi para karşılığı n’de isteyen var mı bu arada
Ne kadar
Şöför de katılıyor mu o kısmı iyi anlamak lazım.
Ooa derim. Gösteriye mi çıkıyoruz😒
Otele az kaldı sabret
az public konulu mokoko filmi izle derdim :D
o nasil is yaa öyle talep mi olur
Taksici levyeyi indirir
Çok yazar hayatım..
Hayata 90 kilometre hizla mi dünyaya geldin
Tepki vermem sevişirim
Çok sarhoş olmam lazım. Baya baya hem de 😄
Rotayı sakin yere çekerim
Biraz öperdim ama çok abartmadan...
Eve kadar Bee deriz