- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle seylerde teklif etme diye bir şey olmaz arabada anlık gelişir yaparsın ya da yapmazsın ben seni opemilirmiyim yok sana sarılanilirmiyim , arabada sevişebilir miyiz gibi terimler hiç bir zaman kullanılmaz bir adım atarsın karşı tarafın tepkisine göre hareket edersin bu işin büyüsü burdadir seksin en güzel yanı plansız doğaçlama anlık gelişen sekstir bunu unutma 🙋 öyle değil midir @SwordOfDemocles yanlışım varsa düzelt
218 Yorumla- +1 yıl
@r_engarenkyollar kesinlikle doğrudur. Arabada seks doğaçlama gelişir, planlı olmaz. Arabada seksi zevkli ve heyecanlı yapan da budur zaten. Plansız, spontane yaşanıyor olması.
- +1 yıl
@SwordOfDemocles kesinlikle öyle 👍 bizi engin tecrübelerinle aydınlattığın için teşekkürler sayın hocam 🙋🤣😊
- +1 yıl
Estağfurullah efendim. Teveccüh gösteriyorsunuz :)
- +1 yıl
Maalesef her zaman da spontane denk gelmiyor ama. Bir gün arabada da yapalım mı lannnnnnnnnnn? diye bir teklif yapılabilir ya neden yapılmasın @r_engarenkyollar
- +1 yıl
@Fresh_Air canım tabiki yapılabilir ama o işin heyecanı zevki kaçar bu sadece arabada değil nerde yaparsan yap bu teori geçerlidir bu tarz cinsel birleşmelerde teklif olmaz olmaz olmaz olmaz olmaz olmaz olmaz olmaz 😂 ya bir bakış atarsın ya sarilirsin ya saçını oksarsın vss derken anlık gelişir olaylar makbul olanı budur
- +1 yıl
@Fresh_Air siz kaç yaşındasınız beyefendi
- +1 yıl
36 yaşındayım @r_engarenkyollar hanımefendi
- +1 yıl
@Fresh_Air bak şimdi bu konuyu bana 18 19 yaşında bir genç söylemiş ya da sormuş olsaydı çok normal karsilardim çünkü acemi tecrübesiz olarak nitelendirdim ama 36 yaşında bir adam bunu söylüyorsa bu beni üzer çünkü 36 yaş demek bilinçli tecrübe sahibi olmuş kişiliği oturmuş bir yaştır şimdi konuyu şöyle orneklendirelim beyefendi bazı duygular sessiz ve dilsizdir her duygu dile değdirilmez bazen vücut dilini kullanman gerekir sen hiç bir eskortu arayıp ya da gidip " ben sana yarın gelip seni si... bilirmiyim diyeni hordun mü hic ya da duydun mu ya da evli bir adamın karısına bu akşam sevişelimmi ya da yatağa girunce öpüşelim mi dediğini duydunmu hiç ne yaparsın salonda kaş göz işaretleri ile ima edersin ya da yatağa girince sarilirsin ya da bir el kol şakası yaparsın vss olaylar kendiliğinden doğaçlama gelişir herşeyin bir adabı usulü vardır cinsellikte öyledir bazı duygular dile getirilmez bu davranışlarınla belli eder ve yaşarsın bu işin büyüsü burdadir 😊 lütfen beyefendi istirham edicim bunlar önemli şeyler cinsellik anlatılmaz yaşanır ve sizin bu yaşta bunları bilmiyor olmanız bizi üzer
- +1 yıl
@SwordOfDemocles nasıl konuştum sayın hocam 😂
- +1 yıl
Bak şimdi @r_engarenkyollar hanım, tabii ki o yolları da biliyorum ama teklif olmaz diye de sınırlandırmamak lazım. İnsan sevgilisine seni arabada sevmek istiyorum diyebilmeli. Bir video atıp gece seni böyle SEVMEK istiyorum diyebilmeli. Spontane yaşansın eyvallah ama teklifsiz olacak diye de sınırlandırmak da ne bilim? Gün içinde mesajlarla teklif de yapılır, senaryo da yazılır. Filmi akşam çekeriz yani 😂
- +1 yıl
Herkesin bakış açısı tabiki 🤗 Her görüşe saygımız sonsuz efenim 😊 siz öyle diyarsanız öyledir
- +1 yıl
@Fresh_Air tomommm 🤣
- +1 yıl
@r_engarenkyollar teşekkür ederim. 😂
- +1 yıl
Rica ederim ne demek bu güzel sohbet için asıl ben teşekkür ederim 🙏 başka sorularda görüşmek dileğiyle 🙏
- +1 yıl
Haklısın ve her cümlesinin altına imzamı atarım sevgili @r_engarenkyollar
- +1 yıl
@SwordOfDemocles teşekkür ederim 🙏 saygılar sayın hocam 🙋
+1 yılFantazilerimden biri araba biri asansör birde açık hava balkon. Direk kabul ederim
21 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkür ederim bro
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır etmem çünkü rahat olmaz hiç bir şekilde
10 Yorumla
+1 yılTeklife zaman kalmıyor pek.. Spontane gelişiyor
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere arka koltukta biriyle birlikte olduk hiç keyif almadım o yüzden soğuk bakıyorum
10 Yorumla
+1 yılTabi ki keşke partner olsa be
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılArbada rahat olmuyor ya kısıtlı alan 🙂
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılteklıf olmaz yaparsın yaptım :D
10 Yorumla
+1 yılTabiki 😇
10 Yorumla
+1 yılEtmem o kadar kıymetsiz bir arabam yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok yaptım
10 Yorumla
+1 yılEderim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvett
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım