Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılMerhaba cinsellik sadece bedensel olarak yaşanan bir aktivite asla değildir cinsellik ruh hal ve bedenen duygusal anlamda da birçok değerleri içinde barındıran kıymetli ve çok önemli bir kavramdır bazen konuşarak bazen bakışarak bazen sarılarak birçok etkileşimle bu hazzı yaşamak mümkündür
Sağlıklı her insanın cinsel anlamda tatmin olmak rahatlatmak ihtiyacı duyar. Haftada en az iki defa Düzenli seks yapmak sağlık açısından önemlidir. Seks mutluluk vericidir aynı zamanda yaşlanmayı geciktirici özelliğe sahiptir. Evlilik öncesi ihtiyaç duyulan tatmin edici rahatlamak arzusunu sanal seks sohbeti yaparak mutlu olmak mümkündür. Sanal görüntülü seks sohbeti yaparak cinsellik hakkımda Bilgi sahibi olmak büyük önem taşımaktadır.
Birliktelik öncesinde karşılıklı olarak birbirinin cinsel mutluluk analizini yapmalarını birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlayan önemli bir kazanım olacaktır. Sanal görüntülü seks yapmak İnsana özgüven kazandıran İnsanların cinsel yaşamını zenginleştiren, partneriyle iletişimini ve cinsel doyumu artıran önemli bir faktördür
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Nude olmadan da uzak mesafe ilişkisi olur çok da güzel olur. Cinsel arzular da gayet doyurulabilir. Bunun aksini söyleyenin amacı farklıdır.
Cinsel arzu, istek, haz sadece görsellikten ibaret değildir. O yüzden de nude olmazsa olmaz değildir. Yazı, ses, ifadeler, duygular, tutku ve şehvetin yansıtılması ve hissettirilmesi ile gayet de güzel haz alınır ve verilir.
Ben cinsel bölgeleri görmeden sevişemem yapamam zevk almam diyen kişi abazandır. Tabi kişiler isterse atabilir ama zorunluluk olarak bunu görmek yanlış.
10 Yorumla
1 yılVallahi ben de düşündüm, uzak mesafede çıplak olmak zorunda değiliz bence. Mesafeyi aşmak için sadece dürüstlük ve güven lazım, gerisi hikaye. Hem zaten her an çıplak olsan ne olur? Her şeyin bir zamanı ve yeri var, değil mi? Önemli olan, ruhsal çıplaklık, ona odaklanmak lazım
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ilkokul vesikalık fotosu atsak olmuyor mu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılİlişki sadece cinsellik değildir yıllarca nude atılmadan da yürütülür bu nude ve ilişkiyi bağdaştıranları kınıyorum ben..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılSaf bir aşk ise oluyor, o konulara girilmiyor bile.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Yakın mesafe olsa da atarım, o aklı yerinden oynatacağım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılGörüntülü yapabilirler.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u 1 yılNude olmasa da olur. İlla şart değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılolabilir tabi ki de neden olmasın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nude sadece görsel olarak tatmin eder olmasada olur.
Konuşurken bi kelime, ses tonu, anlaşabilmek yani hissettirdiklerimiz her zaman daha önemlidir hissiyat olmadan nude olsa ne olur benim için bir anlamı yok.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok zor... Herkeste elbet bir cinsel istek var... Erkek kadını vücudunu çıplak görmek ister, kadın da erkeği çıplak görmek ister... Çıplak erkek vücudunun kadınları azdırdığını, çıplak kadın vücudunun erkekleri azdırdığını biliyoruz...
00 Yorumla Nude atmam ben mesela. Nude u bırak normal istese bile atmam. Çok bakmak isterse veririz bir vesikalık yeterli😅
20 Yorumla
1 yılÇok yabancı olduğum şeyler bunlar bir gün çarpılacam dur bakalım. Olur bal gibi de olur. Her şey cinsellik değil. Cinselliğin ön planda olduğu ilişkiler uzun soluklu olamıyor
00 Yorumla
1 yılolur neden olmasın
benim 2 yıllık uzak ilişkim oldu mesela bir kere bile cinsellik konuşmadık lafı geçmedi
biz saf aşk yaşadık resmen10 Yorumlabir ilişkide cinsellik ya da böyle şeyler olmak zorunda değil. seven insan zaten uzaktan da bunlar olmadan ilerletir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. öyle ilişkiler başlamadan bitmeli sonra adam ya da kadın manyak çıkıyor ifşalarım diye tehdit ediyor
00 Yorumla
1 yılNude falan da doyurmaz bence. Aksine daha da yukseltir zor durumda birakir. Tek ilaci tenin tene degmesi bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
1 yılTümüyle uzak mesafe ilişkisi pek mümkün değil redacım, en azından 10 günde 1 buluşma olabilirse ihtimali olabilir
00 Yorumla Uzak mesafe ikiskisi güven verici değil.. Bence hicbir foto paylasmamalisınız.
10 YorumlaPeki ya bu sahnedeki fşmi izlemiş olmam ismini hatırlayamadım
Olur neden olmsın13 Yorumla- 1 yıl
R ile başlıyor. Daha ilkokuldayken arkadaşım bunu açmıştı evinde 🤦
- 1 yıl
@NickBırakmadınız the reader olmalıydı egzotikti😑😂
- 1 yıl
Haha doğru 😁. O zaman da saçma bulmuştum zaten ne alaka ya. Öyle öğretici biçimi mi olur 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılFacetime yapabilirler karşılıklı phone cyber yaparlar.
00 Yorumla
1 yılBence zor bir durum ama insan yine hayalini kurmak gibi vesaireler düşünebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Oluyor hemde bal gibi oluyor kim demiş olmuyor diye ☺☺
00 YorumlaNude olsa da uzktan olmaz. Öyle bi şey degil seks. O yüzden en yakınımızda ile aldatıyoruz..
00 Yorumla
1 yılBekarken ki gibi mastürbasyon ile devam ama nude işi tehlikeli işler
00 Yorumla
1 yılAşırı seksi bir fotoğraf değilse yükselen biri değilim o yüzden nude olmadan da olur ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Sen öyle ilişki arıyorsun bence tabi günde 50-60 tane foto çekince atacak adam arıyorsun 🫢
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEski insanlarda nude mu vardı … seviyorsan zamanda mesafede … aşılacak engeldir
00 Yorumla
1 yılOlmaz olmaz onsuz olmaz jdndndm
40 Yorumla
1 yılSürekli değil ama arada tatlı süprizler yapmak gerekebilir
00 Yorumlaen azından facetimeda gösterilebilir
33 Yorumla- 1 yıl
Açelya ❤️😍
Nude olmadan uzak mesafe ilişkisi olur.
20 Yorumla
s 1 yılOlur çok da güzel olur.
20 Yorumla
1 yılOlur ama ömrü pek uzun olmaz gibi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence olmaz gibi amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasin hersey nudemi ya
00 Yorumla Olur neden olmasın ki
00 YorumlaOlur, oluyor ☺️ pek bi güzel oluyor hemde
00 Yorumla
1 yılNude harici sesli mesaj konuşma ile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. olur bir şey olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olur tabiki neden olmasın ama olmaz olsun :)
00 YorumlaAkıl nerde akıl acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOlmaz nude lazim
00 Yorumla
1 yılnudeli daha güzel olur
00 Yorumla
1 yılYo neden olmasın ki
21 Yorumla
1 yılOlur
10 Yorumlaolmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSaçma soru
00 Yorumla
1 yılOlmazszd
00 YorumlaUzak mesafe olmaz
00 Yorumla
1 yılNude olmadan tabii ki olur gerçek aşk ise
00 Yorumla
1 yılOlmaz
00 Yorumla
1 yılOlur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılBal gidide olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Neden olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz
00 Yorumla
1 yılolmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılOlurda sıkıcı olur
00 Yorumla Olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sextşng yaparak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılOlabilir.
00 Yorumla Ohh çok güzel olur ya uzaktan ilişkimi olur
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası