Cinsel Yaşam Hamile hemcinslerim ile sevişme isteği anormal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Çok haz veriyor düşüncesi, gerçeği nasıl bilemem. Hamile hemcinslerim ile sevişme isteği anormal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Ecm42 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Benimde tam tersi zayıf olanlarla ama sevisme isteği değilde acaba vajinasi nasil diye diye şeklini merak ediyorum gördüğüm hemcinslerimin 1 6 Yorumla Soran 1 yıl İlginç senin de Yorumla Ecm42 1 yıl Dimi sdghjjk Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Ecm42 1 yıl Ama benim gibi çok var yani fotolastigimiz burada bile Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla Ecm42 1 yıl Hıhı Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Yo gayet normal bence hem biraz daha sevişmeye istekli oluyorlar 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Bende öyle düşünüyorum Yorumla Muharrem018 1 yıl Çünkü öyle her zaman sürekli yapılmaz ya Yorumla Soran 1 yıl Yapılacak kişiyi bulursan yapılır da kıstlı imkanlar Yorumla Muharrem018 1 yıl Keşke şartlara el verse Yorumla Soran 1 yıl Keşke Yorumla Muharrem018 1 yıl Yapacak bir şey yok ya eşin ile ya da el ile devam 😀 Yorumla Soran 1 yıl Hemen olsun demiyorum Yorumla Muharrem018 1 yıl Bekle belki çıkar karşına öyle birisi bilemezsin Yorumla Soran 1 yıl Belkide çıksa süper olur Yorumla Muharrem018 1 yıl Hadi bakalım Yorumla Muharrem018 1 yıl Ama hep merak etmişimdir hamile birisiyle ilişki nasıl oluyor diye Yorumla Soran 1 yıl Bende ediyorum bak Yorumla Muharrem018 1 yıl Sen yine hemcinsin ile ediyorsun ama 😀 Yorumla Soran 1 yıl Kimle edeyim Yorumla Muharrem018 1 yıl Bilemem artık sana kalmış Yorumla Soran 1 yıl Hayırlısı Yorumla Muharrem018 1 yıl Öyle tabi Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bin bir türlü fetiş var sen de seçmişsin birini. Dene ve gör belki sadece hevestir. 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Belki de denek isterim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biraz zor bulunacak bir şey gibi sanki Yorumla Soran 1 yıl Zor baya zoe Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka bir fetiş bul bence arkadaşım. Yorumla Soran 1 yıl Fetiş delisi değilim ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl öylesin demedim ki. alternatif seç bir tane demek istedim. belki diğer fetişlerden birisi ilgini çeker. Yorumla Soran 1 yıl Şimdilik yok bakalım Yorumla
Ananas003 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Şu soruyu soran da cevap veren pembe hesaplar da erkek 😀 evcilik oynuyorlar karışmayın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bu yorumu yapıp hesabını kaptmış zavallı Yorumla
Esmatkr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çok geliyor bana böyle 😌 3 7 Yorumla Soran 1 yıl Nerden geliyor Yorumla Esmatkr 1 yıl Ben psikoloji mezunuyum çevremden çok test yaptırmaya gelenler oluyor Yorumla Soran 1 yıl Şanslısın Yorumla Esmatkr 1 yıl Niye Yorumla Soran 1 yıl Ulaşabilirsin Yorumla Esmatkr 1 yıl şu an Instagram da bana sürekli yazıyorlar zaten Yorumla Soran 1 yıl Çok iyi Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kasap et derdinde Koyun can 1 0 Yorumla
atmaca282instg Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 95% 1 yıl İlginç birsey niye tatmin edecek karşı cins yok mu 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Yok ki Yorumla atmaca282instg 1 yıl Nasıl yok ya vardir Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten yok Yorumla atmaca282instg 1 yıl Erkek yok yani biz ölelim mi 😅🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ölmee Yorumla atmaca282instg 1 yıl 😍🥰🤩 Yorumla atmaca282instg 1 yıl Ya sen böyle yapınca ben ölürüm 🤣😅 Yorumla Soran 1 yıl Öl o zaman 😂😂 Yorumla atmaca282instg 1 yıl Seni bekliyorum öldür beni 🤣😂 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Yoksa şu bayan sen misin ;) 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kim o ki Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl boş ver bende kalsın o Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Normal değil tabiii de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl karım hamile ben de bile bu istek yok D: 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl E sende Dene kocana soyle 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Evli değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zMan Beni cagir 😀 Yorumla Soran 1 yıl Sen olmazsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niyeymis. d Yorumla Soran 1 yıl İşte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gecerli bi neden degil Yorumla Soran 1 yıl Susar mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İlginç bir istek 4 22 Yorumla Soran 1 yıl Thuaf biraz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani nasil svismek mesela? Yorumla Soran 1 yıl Normal sevişme oral öpüşme vs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hamile olsaydim olabilirdi☺️ Yorumla Soran 1 yıl Olunca gel 😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki olsam nasil olurdu sadece opusme felan mi Yorumla Soran 1 yıl Öpüşme meme ve vajina yalama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oluy ama utanirimm Yorumla Soran 1 yıl Bende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Esim ne der bilmiyom Yorumla Soran 1 yıl Bilemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Degisik olurdu ya hmm Yorumla Soran 1 yıl Her zmaan olan bişey değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dusunmesi biraz tahrik ediyor Yorumla Soran 1 yıl Eder Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biraz fena oldum ☺️ Yorumla Soran 1 yıl Gerekeni yap Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Napim hamile mi kalim daha bekarim☺️ Yorumla Soran 1 yıl İstiyorsan kal senin isteğin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama esim yok ki Yorumla Soran 1 yıl Bulursun Yorumla devilish_humanity 1 yıl merak ettım yorumları okudum p*rno fılm ızlesem bu kadar tahrık olmazdım sanırım ıcımden bırınızı hamıle bırakıp sonra sızı sevısırken ızlemek fıkrını gecırdım resmen :) Yorumla
theprofessional1010 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Normal. Yaşaman imkanın varsa yaşa 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Keşke olsa Yorumla theprofessional1010 1 yıl Normalde hemcinsin var mı ilişki yaşadığın Yorumla Soran 1 yıl Hayır yok Yorumla theprofessional1010 1 yıl Önce normal arkadaş bulmalısın sonra ilerlersiniz Yorumla Soran 1 yıl Yakın arkadaşlarımda yok ki Yorumla theprofessional1010 1 yıl Hmm, kız arkadaşın yok mu? Yorumla Soran 1 yıl Evli yok Yorumla theprofessional1010 1 yıl Bekar olsun😉 evlenir zaten Yorumla Soran 1 yıl Evlenince olur yani Yorumla theprofessional1010 1 yıl Yani… hem arkadaşının evli arkadaşları olur Yorumla Soran 1 yıl Mantıklı bakış açısı Yorumla theprofessional1010 1 yıl ya da sen evlenirsin 😉 Yorumla Soran 1 yıl Evlenirim Yorumla theprofessional1010 1 yıl Hemen hamile kalırsın Yorumla Soran 1 yıl Kalayım Yorumla theprofessional1010 1 yıl Hmm, iyi olur. Var mı damat adayı Yorumla Soran 1 yıl Hayır yok olsa keşke Yorumla theprofessional1010 1 yıl Hmm, üzüldüm… nasıl birini istiyorusn ki damat adayı olarak? Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Lezbiyen misiniz 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Hayır nedenn Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Hemcinslere ilgi duyana öyle denir çünkü Yorumla Soran 1 yıl Sadece hamilelere Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Neden acaba Yorumla Soran 1 yıl Sadece onlara ilgim var Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Neden acaba öyle diyorum Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Bişeyler sorabilir miyim yorum dışı Yorumla Soran 1 yıl Buyur Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Yorum dışı Yorumla Soran 1 yıl Hhayır Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Tamam Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Denemelisin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İstek oluyormuş ama birliktelşk zararlı 0 25 Yorumla Soran 1 yıl Riskli aylarda olmaz zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bu tür süreçlerde sürtünme vs idare edilecek Yorumla Soran 1 yıl Daha fazlası Yorumla Cevap sahibi 1 yıl nasıl daha fazlası Yorumla Soran 1 yıl Bayaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen hamile misin Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl keşke olsan Yorumla Soran 1 yıl Neden ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bilmem öylesine Yorumla Soran 1 yıl Bir gün olurum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yardım lazım mı Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ama beklintinden uzun sürebilir :) Yorumla Soran 1 yıl Nasıl uzun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl başlangıç ve bitişte dinlenmeli 3-4 saat Yorumla Soran 1 yıl Normal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gizliden çıksam takipçi sayım artar mı sence? Yorumla Soran 1 yıl Artmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yapıcak bişey yok :) Yorumla Soran 1 yıl Evet napalım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ne istiyosun Yorumla Soran 1 yıl Hamileyle sevişmek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 3 lü olmaz mı Yorumla Soran 1 yıl Hayırrr Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Neden hamile? 0 41 Yorumla Soran 1 yıl 1. Diri göğüsler2. Daha azgınlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Büyük göğüs mü seviyorsun. Nasıl söndüreceksin peki o azgınlığı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Lez misin biseks mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kesin evlisin farklı fantezilerle tahrik olma çabasındasın kocan hakkını veremediği için Yorumla Soran 1 yıl Evet, söndürecek şeyler var.Lez de bi sekste değilim Evli değilim, keşke olsam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neler var söndürecek.Seks ne zaman yaptın Neden evli değilsin o zaman sevgilin yok mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sabah sabah neden bu kadar isteklisin sen Yorumla Soran 1 yıl Niye sorgu niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Merak ettim sen nasıl hamileyle sevişmeyi merak ediyorsan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Naptın Yorumla Soran 1 yıl Neyi naptım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Libidonu belli ki dün çok yüksekti Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Naptın indirdin mi libidonu Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelsene o zaman benimde fena şu an Yorumla Soran 1 yıl Olmaaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden şu an nerdesin ne yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen hamileyle seviş ben ikinizi becereyim olmaz mı Yorumla Soran 1 yıl Hmm olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel o zaman ikinizi de doyurayım Yorumla Soran 1 yıl Nereye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıkıyorum gizliden gel Yorumla Soran 1 yıl Hayır gelemem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel dedim hamile de getir fantezi yapacaz hadi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelcen mi artık Yorumla Soran 1 yıl Yook nerden getireyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen gel hayalde getiririz Yorumla Soran 1 yıl Hayır desem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden neden Yorumla Soran 1 yıl İstemiyorum ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çevrende var mı hamile. Emin misin sen hamileyle sevişirken içinde ben olacam bunu istemediğine Yorumla Soran 1 yıl Şu an yok çevremde bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne yapmak isterdin en çok şu an hamilyle ben sizi izlerken Yorumla Soran 1 yıl Her yerini yalamak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl anlat Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelde detaylı konuşalım işte bunları. Bakire misin sen Yorumla Soran 1 yıl Hayır gelmem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye Yorumla Soran 1 yıl İstemiyorum desem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden desem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Benimde tam tersi zayıf olanlarla ama sevisme isteği değilde acaba vajinasi nasil diye diye şeklini merak ediyorum gördüğüm hemcinslerimin
İlginç senin de
Dimi sdghjjk
Evet
Ama benim gibi çok var yani fotolastigimiz burada bile
Anladım
Hıhı
Yo gayet normal bence hem biraz daha sevişmeye istekli oluyorlar
Bende öyle düşünüyorum
Çünkü öyle her zaman sürekli yapılmaz ya
Yapılacak kişiyi bulursan yapılır da kıstlı imkanlar
Keşke şartlara el verse
Keşke
Yapacak bir şey yok ya eşin ile ya da el ile devam 😀
Hemen olsun demiyorum
Bekle belki çıkar karşına öyle birisi bilemezsin
Belkide çıksa süper olur
Hadi bakalım
Ama hep merak etmişimdir hamile birisiyle ilişki nasıl oluyor diye
Bende ediyorum bak
Sen yine hemcinsin ile ediyorsun ama 😀
Kimle edeyim
Bilemem artık sana kalmış
Hayırlısı
Öyle tabi
Bin bir türlü fetiş var sen de seçmişsin birini. Dene ve gör belki sadece hevestir.
Belki de denek isterim
Biraz zor bulunacak bir şey gibi sanki
Zor baya zoe
Başka bir fetiş bul bence arkadaşım.
Fetiş delisi değilim ki
öylesin demedim ki. alternatif seç bir tane demek istedim. belki diğer fetişlerden birisi ilgini çeker.
Şimdilik yok bakalım
Şu soruyu soran da cevap veren pembe hesaplar da erkek 😀 evcilik oynuyorlar karışmayın
Bu yorumu yapıp hesabını kaptmış zavallı
Çok geliyor bana böyle 😌
Nerden geliyor
Ben psikoloji mezunuyum çevremden çok test yaptırmaya gelenler oluyor
Şanslısın
Niye
Ulaşabilirsin
şu an Instagram da bana sürekli yazıyorlar zaten
Çok iyi
Kasap et derdinde Koyun can
İlginç birsey niye tatmin edecek karşı cins yok mu
Yok ki
Nasıl yok ya vardir
Gerçekten yok
Erkek yok yani biz ölelim mi 😅🤣
Ölmee
😍🥰🤩
Ya sen böyle yapınca ben ölürüm 🤣😅
Öl o zaman 😂😂
Seni bekliyorum öldür beni 🤣😂
Yoksa şu bayan sen misin ;)
Kim o ki
boş ver bende kalsın o
Tamam
Normal değil tabiii de
karım hamile ben de bile bu istek yok D:
Olabilir
E sende Dene kocana soyle
Evli değilim
O zMan Beni cagir 😀
Sen olmazsın
Niyeymis. d
İşte
Gecerli bi neden degil
Susar mısın
Peki
Normal
İlginç bir istek
Thuaf biraz
Yani nasil svismek mesela?
Normal sevişme oral öpüşme vs
Hamile olsaydim olabilirdi☺️
Olunca gel 😁
Peki olsam nasil olurdu sadece opusme felan mi
Öpüşme meme ve vajina yalama
Oluy ama utanirimm
Bende
Esim ne der bilmiyom
Bilemiyorum
Degisik olurdu ya hmm
Her zmaan olan bişey değil
Dusunmesi biraz tahrik ediyor
Eder
Biraz fena oldum ☺️
Gerekeni yap
Napim hamile mi kalim daha bekarim☺️
İstiyorsan kal senin isteğin
Ama esim yok ki
Bulursun
merak ettım yorumları okudum p*rno fılm ızlesem bu kadar tahrık olmazdım sanırım ıcımden bırınızı hamıle bırakıp sonra sızı sevısırken ızlemek fıkrını gecırdım resmen :)
Normal. Yaşaman imkanın varsa yaşa
Keşke olsa
Normalde hemcinsin var mı ilişki yaşadığın
Hayır yok
Önce normal arkadaş bulmalısın sonra ilerlersiniz
Yakın arkadaşlarımda yok ki
Hmm, kız arkadaşın yok mu?
Evli yok
Bekar olsun😉 evlenir zaten
Evlenince olur yani
Yani… hem arkadaşının evli arkadaşları olur
Mantıklı bakış açısı
ya da sen evlenirsin 😉
Evlenirim
Hemen hamile kalırsın
Kalayım
Hmm, iyi olur. Var mı damat adayı
Hayır yok olsa keşke
Hmm, üzüldüm… nasıl birini istiyorusn ki damat adayı olarak?
Lezbiyen misiniz
Hayır nedenn
Hemcinslere ilgi duyana öyle denir çünkü
Sadece hamilelere
Neden acaba
Sadece onlara ilgim var
Neden acaba öyle diyorum
Bilmiyorum
Bişeyler sorabilir miyim yorum dışı
Buyur
Yorum dışı
Hhayır
Tamam
Normal
Denemelisin
İstek oluyormuş ama birliktelşk zararlı
Riskli aylarda olmaz zaten
bu tür süreçlerde sürtünme vs idare edilecek
Daha fazlası
nasıl daha fazlası
Bayaa
sen hamile misin
Hayır
keşke olsan
Neden ki
bilmem öylesine
Bir gün olurum
yardım lazım mı
Evet
ama beklintinden uzun sürebilir :)
Nasıl uzun
başlangıç ve bitişte dinlenmeli 3-4 saat
Normal
gizliden çıksam takipçi sayım artar mı sence?
Artmaz
yapıcak bişey yok :)
Evet napalım
ne istiyosun
Hamileyle sevişmek
3 lü olmaz mı
Hayırrr
Neden hamile?
1. Diri göğüsler
2. Daha azgınlar
Büyük göğüs mü seviyorsun. Nasıl söndüreceksin peki o azgınlığı
Lez misin biseks mi
Sen kesin evlisin farklı fantezilerle tahrik olma çabasındasın kocan hakkını veremediği için
Evet, söndürecek şeyler var.
Lez de bi sekste değilim
Evli değilim, keşke olsam
Neler var söndürecek.
Seks ne zaman yaptın
Neden evli değilsin o zaman sevgilin yok mu
Sabah sabah neden bu kadar isteklisin sen
Niye sorgu niye
Merak ettim sen nasıl hamileyle sevişmeyi merak ediyorsan
Naptın
Neyi naptım
Libidonu belli ki dün çok yüksekti
Evet
Naptın indirdin mi libidonu
Hayır
Gelsene o zaman benimde fena şu an
Olmaaz
Neden şu an nerdesin ne yapıyorsun
Sen hamileyle seviş ben ikinizi becereyim olmaz mı
Hmm olur
Gel o zaman ikinizi de doyurayım
Nereye
Çıkıyorum gizliden gel
Hayır gelemem
Gel dedim hamile de getir fantezi yapacaz hadi
Gelcen mi artık
Yook nerden getireyim
Sen gel hayalde getiririz
Hayır desem
Neden neden
İstemiyorum ki
Çevrende var mı hamile. Emin misin sen hamileyle sevişirken içinde ben olacam bunu istemediğine
Şu an yok çevremde bilmiyorum
Ne yapmak isterdin en çok şu an hamilyle ben sizi izlerken
Her yerini yalamak
Nasıl anlat
Gelde detaylı konuşalım işte bunları. Bakire misin sen
Hayır gelmem
Niye
İstemiyorum desem
Neden desem