Eğer mental ruhsal ve ve fiziksel uyumun olduğu bir partner varsa hayatımda ve yatağımda, sözlere hatta gözlere bile gerek kalmadan birbirimizin adeta zihnini okuyarak da iletişim sağlayabiliriz.
46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum Hayat felsefem Dunyaya bir kere geldim bir daha rüşvet versem gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim Dünya da en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklaninca kokar Bir insan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı Açık net şeffaf hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı haline getiren bir insanim Ne istersem lafı evelemeyi gevelemeyi sevmem düz bir insanim Söylerim diyalog eksikliği seksi cinselligi maf eder O. nedenle bireyler Açık. olmali
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok uzun hayatınızı anlatmayın ya lütfen her yorumda ezber yaptım yaşını Annenle yaşamanı evlenmedigini burası izdivaç değil lütfen baymayın
Bazen kendimi başarılı buluyorum. Bazen de başarısız. Bazen "işte istediğim kıvam bu." diyorum. Ama sonrasında, sanki hala birşeyler eksik gibi geliyor. Yine eskiye dönüyoruz. Tek vücut olduğumuzda sorun yok. O zaman dilimi içinde gayet başarılıyım. Ama bunun hazırlığı biraz yorucu.
Feromon denen arı ve karınca hormonu olarak bilinen bu muhteşem hormon, az da olsa insanlarda mevcut. Bu sebeple feromon kapsüllerini açmayı bilen fevkülâde bir nisa tifesi beni, söze gerek bırakmayan bir iletişim içerisinde titreti verir gari.🙂