Cinsel Yaşam Gerilim ve cinsel dürtüler bir arada iken kaçmalı mı, teslim mi olmalı? u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Gerginlik anında cinsel dürtüye teslim olmak yakar ama neyse…music.youtube.com/watch Gerilim ve cinsel dürtüler bir arada iken kaçmalı mı, teslim mi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben keyfime bakar geçerim gerilimini sonra konuşur hallederiz ya da kaldığımız yerden devam ederiz :D 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Ben yakar geçerim gerisine karışmam. :D 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dürtüler varsa yumulmalı hdfj 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. ben teslim olurum tabi ki de.. zevk verir bu bana 1 0 Yorumla
__Esport__ Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl bu sorunun manasına yakın halk arasında atasözü olmayan yaygın bir söz vardı 1 3 Yorumla u lotus-patra 1 yıl Nedir o söz? Yorumla __Esport__ 1 yıl tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bilceksin Yorumla __Esport__ 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyle bir durumda acayip bir "boşalma" olur. Yani gerginliğin boşalması.Gevşeme, kastettiğim. 1 0 Yorumla
palyanco_mutsuz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Teslim olmayı tercih ediyorum.Senin seçimin kaçmak mi 1 1 Yorumla palyanco_mutsuz 1 yıl Heyecan verici. Rontgenciler filmini izlesene Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Herhangi bir dürtüye teslim olmam teslim olmadığım benim olmadıkça 1 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% 1 yıl Akışına bırakmalı, youtube linkindeki şarkı süper ötesi bir şey sjsj 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. adrenalin cinselliğin hammadesi lduğuna göre pilavdan kaçanın şeyi kırılsın... kaşığı kaşığı 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Kaçmalı. O kötü enerjiyi sekse karıştırılmamalı. Güzel olmaz. Belki rahatlama gelir ama o duygularda yapmak güzel anı yaratmaz. 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Asıl öyle anlarda kaçmamak gerekir bence. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kaçmalı çünkü seks her zaman rahat yapılmalı. 1 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hoff. Bulan var da kaçıyorsa belasını bulsun😀 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Teslim ol rahatla 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Panik halinde olan hiçbir şey tad vermez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben keyfime bakar geçerim gerilimini sonra konuşur hallederiz ya da kaldığımız yerden devam ederiz :D
Ben yakar geçerim gerisine karışmam. :D
Dürtüler varsa yumulmalı hdfj
ben teslim olurum tabi ki de.. zevk verir bu bana
bu sorunun manasına yakın halk arasında atasözü olmayan yaygın bir söz vardı
Nedir o söz?
tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bilceksin
😂😂😂
Böyle bir durumda acayip bir "boşalma" olur. Yani gerginliğin boşalması.
Gevşeme, kastettiğim.
Teslim olmayı tercih ediyorum.
Senin seçimin kaçmak mi
Heyecan verici. Rontgenciler filmini izlesene
Herhangi bir dürtüye teslim olmam teslim olmadığım benim olmadıkça
Akışına bırakmalı, youtube linkindeki şarkı süper ötesi bir şey sjsj
adrenalin cinselliğin hammadesi lduğuna göre pilavdan kaçanın şeyi kırılsın... kaşığı kaşığı
Kaçmalı. O kötü enerjiyi sekse karıştırılmamalı. Güzel olmaz. Belki rahatlama gelir ama o duygularda yapmak güzel anı yaratmaz.
Asıl öyle anlarda kaçmamak gerekir bence.
Gerilim varsa kaçmalı
Kaçmalı çünkü seks her zaman rahat yapılmalı.
Kendini teslim etmeli
Hoff. Bulan var da kaçıyorsa belasını bulsun😀
Teslim ol rahatla
Çatır çutur sevişmeli
Panik halinde olan hiçbir şey tad vermez
Kaçmalı