Cinsel Yaşam Yatakta ölü balık gibi duran birini ister misin? kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Güncellemeler1 yıl Hani nefes almamı yetiyordu AA sizde haa Yatakta ölü balık gibi duran birini ister misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İZMİRLİ_LAZ Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. AAh ahmet bu akşam olmaz başım ağırıyor deyip 1 hafta sonra hadi yapalım ahmet bu gece açtığın ölü balığı görmesi normal 🐒😁 2 1 Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl Yetiyor kafasını göğüsüme yaslasın saçları okşarken güzel kokusu içime çekirim onun nefes alması başka Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kız partner teslim olsun sorun değil onu ölü biktan tavaya konmuş hamsi gibi hoşlanırım dermisim 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her daim ölü balıksa şüpheye düşerim demek ki etkilenmiyor, istemem. 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. asla olmaz ceset gibi yatan kadın sevmiyorum hareketli olmalı şehvetli olmalı 1 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Pek istenmez. Ama yapılır yine yaptıkça açılır o da. 1 0 Yorumla
hatıce191919 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl eveteşim oyle dursada olue 3 4 Yorumla hatıce191919 1 yıl olur Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl AA hiç mi sıkıntı etmezsin Yorumla hatıce191919 1 yıl ilakki olur mantıken doğru olmaz ya Yorumla hatıce191919 1 yıl horoz gibide olmaz olu balik olmasin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl istemem. şimdiki partnerimle yolları ayırma sebebim bu hatta. yoruluyorum ona komut verirken 1 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Cok kokuyosa niye istim ya iyyy. Balik kokusunu zaten sevmem bide ölü balik diyosun 🤮🤮🤮 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Hareketsiz partner mi olur bebeğim yaa 1 2 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Var öyleleri Yorumla ByTequiIa 1 yıl Yoook bee kıvrımları ile beni kışkırtmayacak bir kadın ile olmaz altında uzanıp yatan bir erkekle ne kadar olur ki? Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 53% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Salarız denize olur biter 2 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. İstemem öyle birisinii.🤪 2 1 Yorumla Nanelimon09 1 yıl @Princessax sen nasıl birisin 😅 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tabii ki hayır, kim ister ki? 1 0 Yorumla
Hopidihippo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Yok. Oynak olmalı kfhfh pozisyonlara ayak uydurmaklli 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Ne yapayım ölüyü bize diri lazım 1 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır tabiki ateşli ve yılan gibi olmalı 1 0 Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı. Böylesinden tiksiniyorum …. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır gerek yok canlılık lazım 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hayırçarşaf gibi serilip kalanı kimse istemez 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yani öyle birini istemem ki amasyada 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır tabiki 2 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. istemeyikkk 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Düşman başına ula 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. yok ya istemem 2 0 Yorumla
ÖzdemirAsaf61 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı. İstemem! 2 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tam istediğim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
AAh ahmet bu akşam olmaz başım ağırıyor deyip 1 hafta sonra hadi yapalım ahmet bu gece açtığın ölü balığı görmesi normal 🐒😁
Yetiyor kafasını göğüsüme yaslasın saçları okşarken güzel kokusu içime çekirim onun nefes alması başka
Kız partner teslim olsun sorun değil onu ölü biktan tavaya konmuş hamsi gibi hoşlanırım dermisim
Her daim ölü balıksa şüpheye düşerim demek ki etkilenmiyor, istemem.
asla olmaz ceset gibi yatan kadın sevmiyorum hareketli olmalı şehvetli olmalı
Pek istenmez. Ama yapılır yine yaptıkça açılır o da.
eveteşim oyle dursada olue
olur
AA hiç mi sıkıntı etmezsin
ilakki olur mantıken doğru olmaz ya
horoz gibide olmaz olu balik olmasin
istemem. şimdiki partnerimle yolları ayırma sebebim bu hatta. yoruluyorum ona komut verirken
Bunu kimse istemez sanirim. ( ne erkek ne kadın )
Cok kokuyosa niye istim ya iyyy. Balik kokusunu zaten sevmem bide ölü balik diyosun 🤮🤮🤮
Hareketsiz partner mi olur bebeğim yaa
Var öyleleri
Yoook bee kıvrımları ile beni kışkırtmayacak bir kadın ile olmaz altında uzanıp yatan bir erkekle ne kadar olur ki?
Istemem o ne öyle skskksls
Güzel bi benzetme 😀
Salarız denize olur biter
İstemem öyle birisinii.🤪
@Princessax sen nasıl birisin 😅
Kim ister öyle birini
Tabii ki hayır, kim ister ki?
Yok. Oynak olmalı kfhfh pozisyonlara ayak uydurmaklli
Ne yapayım ölüyü bize diri lazım
Hayır tabiki ateşli ve yılan gibi olmalı
Böylesinden tiksiniyorum ….
Hayır gerek yok canlılık lazım