Sakin olun herkesin düşüncesi kendine. Ama şunu söyleyeyim, ülkemizdeki toplumsal baskı altındaki kadınlara bakarak kadınların cinsel isteği yok diye genellemek yanlış. Kadının cinsel isteği nerdeyse sınırsız. Ama bunu keşfedemeyen vardır ya da ifade edemeyen vardır, veya baskılamak zorunda kalan vardır.
Kadınların zaten cinsel isteği fazla olmaz hiç ilişki yaşamazsa benim dayım doktor ayrıca ilkokul mezunu olup tanımadığın birine cahil demen ne kadar seviyesiz olduğunu belli ediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İki cinsiyette üremek için birbirine ihtiyaç duyar, karşılıklı bir ihtiyaçtır iki taraf içinde önemlidir
erkek yaşamk için önemser ama kadın hem yaşayıp hem tatmin etmek için önemser
Lıbıdosu olan hayattan zevk almayı bılrn herkes ıcın onemlı 😀
Başlarda erkek için... Zaman geçtikçe kadın için...
Kadınlarda cinsellik olmaz
Sana öyle geliyor 🤣
Bana öyle gelmiyor kanıtlanmış bir şey
@Yytgchj kusura bakma ama çok cahilsin
Günümüzdeki erkeklerinde hormonları azalıyor kadınlara uzak kalıyor bu güzel bir şey
Asıl cahil olan sensin ama ne desem anlamayacaksın
Cahilliğinizide yalanla örtüyorsunuz bu daha komik
Kadınlar sırf erkekler mutlu olsun diyeni cinsellik yaşıyo dkslldkdjddj
Evet ya ondan ya da para için zaten kanıtları var ama cahil olan biri karşısındakine cahil diyor o garip
Kadın cinsellik olmadan bir ömür sürebilir
Ne anlatıyon sen ya kadınlar erkeklerden daha çok zevk alıyo cinsellikte sinir yoğunluğu çok daha fazla onalrın
Benim dayım doktor knk ilkokul mezunu değil
İlişkide zevk alır ama istek erkek kadar olmaz yani istese ömür boyu ilişki yaşamaz
Cahille sohbeti kestim
-Celal Şengör
Abazaliktan beynin çalışmıyor biraz kitap oku bide kopyala yapıştır yapma
Aklın beyninde olsun bacak aranda değil
Puahajajahhajahaha
Sakin olun herkesin düşüncesi kendine. Ama şunu söyleyeyim, ülkemizdeki toplumsal baskı altındaki kadınlara bakarak kadınların cinsel isteği yok diye genellemek yanlış. Kadının cinsel isteği nerdeyse sınırsız. Ama bunu keşfedemeyen vardır ya da ifade edemeyen vardır, veya baskılamak zorunda kalan vardır.
Kadınların zaten cinsel isteği fazla olmaz hiç ilişki yaşamazsa benim dayım doktor ayrıca ilkokul mezunu olup tanımadığın birine cahil demen ne kadar seviyesiz olduğunu belli ediyor
Batıda toplumsal baskı yok yine benim dediğime geliyor
@Yytgchj birine cahil demek için eğitim düzeyini bilmem ya da tanımam gerekmiyor. Kurduğu cümlelerden de bu anlaşılır zaten.
Kurduğum cümleler gayet mantıklı hazmedemiyosan soda iç
@Yytgchj tamam şampiyon haklısın. Daha fazla vaktimi alma artık.
Keşke bu konuda haklı olmasam, vaktin kıymetli ise burada ne işin var?
Git soda iç rahatlarsın cahillikten okuduğunu anlamıyorsun
İki tara içinde onemli
Tüm insanlık için önemli
Her ikisi içinde önemli bence
İki kişi içinde önemli
Her iki taraf içinde önemli
İki taraf için de önemli
İkisi içinde önemli.
Erkek
Her ikisi de
Kadın için
Erkek