Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Kadınların cinsellikte daha seçici olduğunu düşünüyorum. Çünkü kadınlar ;
1. İyi genler: Erkeksi bir duruş, çekici bir fiziksel görünüm, fit, iyi görünümlü ve etkileyici erkekler.
2. Geçim sağlama kabiliyeti: İyi bir iş ya da hayatını kazanma kabiliyeti yüksek olan, eğitimli ve kendisinden daha yaşlı erkekler.
3. İyi bir aile babası: Aile ve çocuk sahibi olmak isteyen, çocukları seven ve onları iyi yetiştirebilecek, duygusal olarak güvenilir bir erkek.
4. İyi bir partner: Eşini sevip sayacak bir erkek , isterler.
Kadınlar ne ister sorusu tam anlamıyla cevap bulamamış olsa da bu genel özellikler en belirleyici faktörler diyebiliriz.12 Yorumla- +1 yıl
Evet özetle bunlar olabilir, fakat her kadının kendine has tercihleri var ve değişkenlik gösterir.
En İyi Cevaplar
Bunun cinsiyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Haa ilişkilerin doğası gereği kadınlar cinsel partner bulmak istediği zaman daha kolay bulabiliyor. Bu yüzden kadınların seçicilikleri daha yüksek gibi görünebilir ama pratikte cinsel seçicilik sadece karakterle alakalıdır.
12 Yorumla- +1 yıl
Turkiyese conselnaclik olduğu için erkekler çokta seçici olmuyor. Geneli bu durumda iken bazıları ciddi anlamda seçici olabiliyor.
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Erkekler için nefes alsın yeter :D , ama kadınlar daha seçici kendini daha iyi doyuran , vurdukça inleten , fiziği iyi ve yakışıklı olanı seçiyorlar seks yapmak için.. tabi zengin olanıda unutmayalım lütfen
12 Yorumla- +1 yıl
Evet kadınlar daha seçici ve haklısın...
+1 yılKadınlar çünkü duygusal bir seçicilik de var işin içinde. Bir çoğumuz sevdiğiniz adamlar dışında one night stand işlerine pek yanaşmayız. Yurtdışında olsa evet kadınlar da seçici değil derdim. Erkeklerin çoğu bu ülkede kadında temizliğe hijyene hatta kadının yüzüne bile bakmıyor amaç belli. O yüzden sonuç ortada bence. Lakin bu seçici olmama durumu bence erkeklerde bir sürw sonra bitiyor dönemsel diye de düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ne istedigininbfatkina varan erkekler seçici davranmaya başlıyor bencede..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
68Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde kadınlar her zaman daha seçici erkekler herkese ilişkiye girebilecek kadar maalesef ki bunu üzülerek söylüyorum aç kadınla ilişki yaşamak için belli kriterler arıyorlar yani tabii ki bazı kadınlar erkeklerden daha beter bunları ayrı tutuyorum ama genel olarak konuşmak gerekirse kadınlar duygu olmadan yapmıyor ve bence en doğrusu bu
11 Yorumla- +1 yıl
Neden erkekler herkesle iliskiye girebilecek diyorsun bunu anlamadim. Kadinlar gibi erkeklerde secici olabiliyor. Herkes icin demem dogru degil belki ama sahsen elektrik alamiyorsam ben o kadinla seks yasayamam
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak baktığımızda kadınlar daha seçici
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılkadınlar daha seçici
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben kendim titiz biriyim zaten o nedenle seçiciyim ama toplumda gördüklerim dehşet verici
yakışıklı cillop gibi oğlanlara bakıyorum yanlarında pasaklı salaş kızlar meymenetsiz kızlar var.
fıstık gibi güzel kızların yanında da sokak serserisi it kopuk takımından adam var
bizim ne kızlarımız ne erkeklerimiz hiç seçici değil. hepsi de şükür buldukçu18 Yorumla- +1 yıl
Aşk bazen ota da b*da konuyor..
- +1 yıl
evet maalesef
benim üzüldüğüm konu şu. kızlarımız tercihlerini kriterlerini görsele dayalı ayarlıyor
bir kadının omuzuna yaslanacağı erkekte kas gücüne kas gücü ile korunmaya ihtiyacı yoktur.
bir kadının omuzuna yaslanacağı erkekte onun her türlü sorununu çözebilecek akıl gücü bilgisi tecrübesi her sorununu çözecek pratik zeka gücü olan erkeğe ihtiyacı vardır. - +1 yıl
İşte aşk bu belli olmuyor, insanlar flört döneminde kendilerini saklıyor ve iyi yanlarını gösteriyor. Haliyle yalanlar üstüne kurulu aşklar yasanip bitiyor
- +1 yıl
Aşık olmak kör olmak demektir ve akli ile aşık olmak diye bir şey yok bence...
- +1 yıl
belki diyeceksin sen çok iyi mi beceriyorsun bunu
yok ben de aldandım.
şu an 5 yıldır ayrı yaşıyorum. pandemiden dolayı mahkemeler tatile girmişti yeni açıldı. boşanmaya çalışıyorum. ben de aldandım. sizleri öneride bulunuyorum kendi yanılgılarım da tecrübe olduğu için öneride bulunuyorum
+1 yılErkekler partner konusunda kadınlar kadar şanslı olmuyor kadınlara bir sürü istek oluyor isterse birini seçer ama erkekler öyle değil kendileri bir arayış içinde yani kadında şecenek çok isterse seçer ama erkek şece ek yaratıp o seçeneği seçmek zorunda oluyor genelde, o yüzden dolayı pek fazla seçim şansı olmuyor.
10 YorumlaTeni tenime uymayan biriyle asla özellikle esmer, soluk beyaz tenli, mercimek çorbası rengi teni olan, ermeni ten rengi olan, siyahi, biriyle asla olmaz. Özellikle sevdiklerim güneşten yanmış ve genelde burnu soyulan kızıl tenli birisi olması mat ten rengi olmaması.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadinlar daha cok detayla ilgileniyor ya mesela gecenlerde bir penis muhabbeti oldu uzunluk kalinlik damarli olmasi herseyi okey falan sirf kıl var diye var efendim pissin ya da koltuk altında goruyor iyy bununla olmaz vs illaki bir detayi gorup cok kafasina takiyor bir erkeklerde oyle detaylandirma yok anlik oluyir bizde
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKışıden kışıye farklı olabılırde şunu gördum kocadan memnun olmayan kocayı bonuzlaycaksa sağlam kollu kuvetlı erkeğı buluyor pısırık birıyle aldatan hıc görmedim
12 Yorumla- +1 yıl
Müge anlı'yı izle neler neler var..
- +1 yıl
Ya hıc sorma yaşta kadın bile işi yoluna koymuş arkadaş anltıyırdu dun onlrda bir şeymi işlerımız ndenıyle cevrem cok genış nele duydum beler bir bılsenızn
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha seçici diycem de çok migdesiz olan kadınlarda var erkekleri zaten saymıyorum hemcinslerim de kalite yerlerde ben cokmu iyiydim geçmişte tercihlerim için kendimden özür diliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Istisnalar kaideyi bozmaz..
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla hiç belli olmaz, kadınların da libidosu yükselince seçicilik rafa kaldırılabiliyor. Ama sanıyorum erkekler daha az seçici, belki bazısı "nefes alsın yeter" düşüncesinde.
14 Yorumla- +1 yıl
Bu çok çok istisnai bir durum..
- +1 yıl
nedir istisnai olan?
- +1 yıl
Libidosu yükselen kadin önüne gelenle olmaz olan varsa da istisnadır.
- +1 yıl
seçiciliğin rafa kaldırılmasından, önüne gelenle olmayı değil, yerleşmiş kriterlerinden "eh işte, idare eder" seviyesine inmesini kastettim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPartner bulma imkanı daha geniş olanlar, doğal olarak daha seçici olan taraf olur. Sen hiç çok zengin birisinin salı pazarından alışveriş yaptığını gördün mü?
Artık arifeye, tarife gerekmeyecegine göre, cevabı sen anlamissindir delümavü 😏12 Yorumla- +1 yıl
Zenginler daha pinti bakma sen 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılEvet bazıları öyle.. 😱
+1 yılAslında bir fikrim yok bu konuda. Kim daha çok seçici bilemem yarı yarıya joker hakkımı kullanmak istiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Joker hakkı iyiymiş..
Erkekler seçici olsaydı 95 yaşındaki kadına tecavüz etmeye kalkışmazlardı.
Ya da her kukusu olana pipi sallamazlardı.
Çoğu abazan...14 Yorumla- +1 yıl
Tam isabet bir tesbit fakat bunlar azınlık örnekler. Kabul çoğu erkek secici deği buda consellige olan açlıktan kaynağı diye düşünüyorum
- +1 yıl
Evet ama bunda sanırım sosyal medyada rol oynuyor. Her yerde cinsellik ve çıplaklık önde haliyle libidolar tavan ve erkekler bu gördüklerinden etkiliyor sanırım. O zaman ne bulursa oluyor. Bu doğru değil fakat oluyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılkadınların seçme şansı daha fazla olduğu için kadınlar erkekler ise gariplerim ne bulsalar yapıyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Buda doğru aslında...
- +1 yıl
tecrübelerimle sabit sayın guru
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şimdi topluma girersek görüldüğü üzere erkeklerin fotoğrafı olmayan KS üyelerine kadar seçmediği aşikar. :D Arz talep meselesi de belli :D Ama öyle herkesle de sevişilmez. Bir tutku arzu olmazsa sonu pişmanlık getirir.
10 Yorumla
+1 yılGençken hiç secmezdim ama şimdi kariyer yaptım maddi özgürlüğüm var o yüzden kılı kırk yariyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Yani maddiyat bu durumda onemli bir faktör..
- +1 yıl
Maddiyat özgürlük ve özgüven getiriyor
Bu hayatta bir insanın tarzı bir duruşu olmalı. Seçicilikten ziyade cıvık yılışık herkese gülen suratla ya da uçan kuşa şehvet duyan kişiler çoğunlukta olduğu için bu cinsiyet değil karakter meselesi diyorum..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar secici ama genelde dogru secimler yapmıyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Hatasız kul olmaz..
- +1 yıl
o konuda haklısın ama kadınlar daha kolay hata yapıyor gibi cunku genelde olmayacak insanlarla ilişkide oluyorlar
Kadınlar ve "dişil canlilar" seçerler kimi zaman bunu fark edersiniz kimi zamanda fark vr kabul etmezsiniz.
Doğal döngü gereği bu böyledir.10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir ben seçiciyim bu konuda yalan yok, cinselliği sırf yaşamış olmak için yaşamam, çünkü amaç cinsellik değil iyi bir cinsellik ve ikisi arasında büyük fark var
10 Yorumlakadın sekste erkek ilişkide seçici genelde ama türkiyede bozuk zaten denge avrupa için falan gözlemlenebilir gerçek sonuçlar
10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha çok seçici.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle..
+1 yılKadın seçer, erkek genelde seçilir 😁 doğal olanı da bu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılKarektere bağlı olmakla birlikte kadınlar daha seçici çünkü talep çok.
10 Yorumla
+1 yılbir çok erkeğe nefes alsa yetiyor ama kadınlar öyle değil bir çok kriter arıyolar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence kadınlar. Erkekler karşısındaki kadina göre evrilebiliyor
10 Yorumla
+1 yılErkekler ve seçici olmak 😀 nefes alsın yeter değimi hangi cinsiyete ait acaba
10 Yorumlaerkekler.. çünkü.. kadınlar tatmin olmak ister.. erkekler ise göze hoş geleni seçer...
10 Yorumla
+1 yılKadınlar istediği adamla birlikte oluyor yeterki istesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seçiciyim, tipim olmayan bir kadın ile sırf deliği var diye asla birlikte olmam. Midem bulanmasını istemem. Kadın dediğin hoş güzel kokmalı ve erkeğin gözüne hitap etmeli
10 YorumlaNerde ve nasıl duruma göre değişir işin içine para girdimi erkekler seçer normal yaşantıda kadınlar seçer bence
11 Yorumla- +1 yıl
Pata çok başka bir mevzu ve bir yerse doğru..
bireyden bireye değişkenlik gösterir. spesfiik bi konu
10 YorumlaŞöyle söyleyeyim bence erkekler seçici değil o an gözümüze perde iniyor resmen.
10 Yorumla
+1 yılSeçicilik bir karakteristik özelliktir cinsiyete bağlı değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar daha seçici.
Ama bu seçimlerini genelde yanlış yönde kullanmak gibi bir tercihleri oluyor.10 YorumlaKesinlikle biz kadınlar
35 Yorumla- +1 yıl
Bencede biz kadınlar daha seciciyiz..
- +1 yıl
Onlar spkin ve sapık olanlar erkek bile sayılmaz bence...
- +1 yıl
Çoğunluğu bu kefeye koymak haksızlık olur.
+1 yılkadınların daha seçici olduğunu düşünüyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
+1 yılKadınlar daha seçici diyebilirim..
10 Yorumla
+1 yılEşit bence.. her iki tarafında kendine gore prensipleri vardır. Ve olmalı da zaten
10 Yorumlakadınlar tabi ki :D erkeklere şey olsun yeter
33 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar secici bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler tek ten seçmeli
Nefes alsın yeter 🤣10 Yorumla
+1 yılkim daha az arıyorsa o :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha seçici.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Kadınlar gibi görünüyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha seçici tabii ki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadinalr daha seçici çünkü seçenek çok
10 Yorumla
+1 yılSon zamanlarda iki tarafta ama normalde kadınlar
10 YorumlaKadınlar ama erkekler arasında benim 🙃
10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha seçici ve daha çabuk elde ediyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkekler görsele daha çok önem veriyorlar.
10 YorumlaErkekler daha secicidir
12 Yorumla- +1 yıl
Bazilari olabilir..
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kadınlar daha seçici erkeğe delik olsun yeter 😂😂
10 Yorumla
+1 yılKadınlar
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler baştan aşağı suzuyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha çok seçici
10 Yorumla kadınlar tabi ki
30 Yorumlakadınlar
20 Yorumla
+1 yılbence kadınlar daha secıcıdır seks konusunda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar
10 Yorumla - Devamını Gör (19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım