28 yaşındayım daha önce hiç cinsel iliskiiye girmedim. Çogu erkek bunu benden talep etti ben kendimi evleneceğim adama sakladım ama günümüz dünyasında herkes cinsel iliski istiyor. Bu artık normal karşılanıyor ama bunu yapan da kötü kadin diye yargılanıyor. Napacsgimi şaşırdım gerçekten herkes mi art niyetli arkadaşlarıma gelen erkekler de böyle kapalılara denk gelen erkekler de böyle cinsel iliski yasasan bir dert yaşamasan bir dert
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğru yoldasın şaşma yolunda lütfen değerli bir şeydir.. yani günümüz bakma çoğu zaten bekarlar daha önce yapmış diğe ciddi gözle bakılmıyor.. bazılarıda bu tip kadınlarla evleniyor ama aldatılıyorlar veya boşanmayla sonuçlanıyor.. onlarında hayatları savurup işte senin gibi kişiyle sadece evlenmek için düşünülüyor.. bu arada düzgün insan bulmak için her gelen kişiylede sevgili olmaman gerekiyor.. kısmetin bir bekliyordur çok acelecek olmamak gerekir ki böyle uçkur peşinde koşanlar denk gelmesin.. bende yapmmadım.. bu anlamada temizim senin gibi istersen konuşabiliriz..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Günümüzdeki ilişkilerde cinsellik olmazsa olmazı.. Evlendiğin kişiye saklamak fiziki anlamda bir yararı yokken karakteriksel anlamda size azda olsa yararı olabilir. Bu işin doğrusu her seviyorum diyenle değil bir süre arkadaşlık ettikten sonra emin olduğunuzda yapılması..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bakirim. Bakire kız göremiyorum bulamıyorum. Düzgün kişiliği olan, aşk sevgi saygı gibi kavramlara önem veren, oturup kalkmasını bilen bi bakire kız olsa cidden dokunmam ve nikahı basarım. Ama yok. Öyle bir durum var ki bakir bakire olanlar ayıplanıyor küçümseniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik normal faln değil sen çok iyi korumuşsun kendini maşallah lütfen hep böyle kal sadece yanlış insanlarla konuşmussun hepsi bu , senden cinsellik isteyen adamdan hayır gelmez senin yanınada yakışmaz o zaten
Emin ol bu dunayada sevmek sevilmek için öyle cinsellik peisnde olmadan egrcekten yuva kurmak için çabalayan düzgün erkeklerde var
Allah öyle insanlarla yolunu kesiştirsin ve senden cinsellik isteyen kisiyide hemen şu an engelle geç
Karşına senin gibi güzel knsnaları çıkması duasıyla Allah'a emanet ol00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
30Cevap
1 yılalakası yok sakın öyle bir hataya düşme yolarım saçını
hatanız şu kendi yaşıtlarınızdan medet bekliyorsunuz oysa kendi yaşıtlarınızda sorumluluk adına kurulmuş hiç bir alt yapı yok daha da kötüsü sen onunla evlilik hayali kurarken o bi şekilde kandırıp bikaç ay yatağa atar işimi görebilirmiyim acaba diyerek plan yapar çünkü adam henüz kendini hazır hissetmiyor ama konuşmalara bakarsan hepsi olgun adam delikanlı adam mert adam ve prof adam oysa bunlar perdenin ön yüzünde görünen kısımlar ama perdenin arka yüzünde hacivat ile karagöz her zaman sahne almıştır her ne hikmetse kızlarımızı defalarca uyarmamıza rağmen ısrarla gider bi bokk bulur üstüne özellikle basar ayağı bokk olur
kızlarımızın ikinci büyük hatası ise erkeğin penisi yeterli gelişime ulaştıysa tamam o adamdır yahu adamlık anatomik gelişimle tamamlanıyor ne kadar saçma bir kavram10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnu talep edenlerin %99u evlilik için yaklaşmıyor ki. Bak ben de evlilik arayan biriyim (korkma yürümüyorum, sosyal medyadan düşünmüyorum) fakat aksine cinsel geçmişi olan biri periler diyarından da olsa o an eleniyor. Hatta kadınların cinselliği böyle tercih ettiği ya da abazalara meze olduğu dönemde sırf bu yüzden evlilikten soguyorum her geçen gün. O yüzden uzak dur. Kimseye meze olma. Cinselliği şart koşan biriyle mesajlasiyorsan o an engelle. Cafede çay içiyorsan o an çantanı al çık. Zeki bir erkek ikna etmesini bilir çünkü. Bunca yıl temiz gelmişsin, yazık etme kendine. Umarım herkes hak ettiği gibi biriyle rastlasir
24 Yorumla- 1 yıl
Dayi sende evlenmemis sin
Cevap sahibi1 yıl@ibrahim__çelik güven problemlerim var. Allah kendim gibi kendini saklamış birini nasip ederse evlenirim
- 1 yıl
Bak yanlis anlamda bu sorunlardan dolayi olmamis olabilri mi rhat olsan cok kasmasak gecmisi ya da arkamizda olan olaylari onmuze baksak daha mutlu oluruz be
Cevap sahibi1 yıl@ibrahim__çelik haklısın kardeşim de ben bunca yıl harama kemer sökmediysem, yapıp yalan söylemek gibi kafam rahat olmasına rağmen üstelik, karsimdakinden de aynı hassasiyeti beklemem gerekmez mi? İnan bu konularda öyle takintiliyim ki Allah'a büyük konuşmak istemem de gerekirse bekar ölürüm de evlenmem, cizgimden çıkmam
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEmin ol seven olur isteyen de olur zamani gelmemistir öyle düşün tabiki çoğu erkek her kadınla yatmak ister ama el değmemiş olaniyla da evlenmek ister. burada sorun sende değil yani
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yani çoğunluk bunu yaşamak istiyor ama senin durumuna saygı göstermemişler
Buna bekleyecek erkeğe denk gelirsen olucak sanırım10 YorumlaBelli ki karşına hep kötü insanlar çıkmış. Bence evleneceğin insanın karşına çıkmasını beklemeye devam etmelisin.
10 YorumlaCinsellik yokluğundan biten ilişlinin zaten yarını yoktur. Cinsellik yokluğundan biten ilişki bitmese de evliliğe evrilse sana söz bak aldatılacaksın. 😊 Sen kendini saklamakta diren. Muhakkak Sen gibi biri bulur Seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılSenle sevgili olmak varlık içinde yokluk çekmek o zaman
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSiz kadınlarda hep böyle oluyor zaten vermediğinden mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVersen de değişen bisey olmayacakti
Kıymet bilen birine denk gelmedikçe hep bir sorun
O yüzden zamane bozuldu seveni beceriyorlar. Vereni sevmiyorlar00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Böyle düşünüp kendini koruman gayet güzel bieşy Mutlaka karşına senin gibi biri çıkacaktır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsellik yaşamayan kadınlar hayatına erkek almasın lütfen vakit kaybı yapmayın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Verme sen boş ver doğru insanı bulursun ortamını değiştirmekle başlayabilirsin sana çok önemli tavsiye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin gibi kalenderler kaldı mi ya, yazar mısın bana acaba?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bence günümüz ilişkileri kararından vazgeçirmesin seni
00 Yorumla
1 yılaynen tam olarak yazamıcaksın gecıstırme yetınme olayına dusulcek karsılıklı oral ve sevısmeyle yetınmek lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılbence doğru yapmışsın
03 Yorumla
Soran1 yılYaptım da hani doğru düzgün adamlar gromlyoy
Soran1 yılGelmiyor
- 1 yıl
düzgün adam mı kaldı
1 yılBekaret kavramı sacma değil mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılboş ver sen doğru olanı yapıyorsun
00 Yorumla
1 yılGörücü usulü gözüküyor sana 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende 31 yaşındayim. Evleneceğim kadını bekliyorum.
00 YorumlaTadına bakmadan almak saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi ciddi yüzüne karşı seni ** istiyorum diyen oldu mu dürüst ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAmaaan acelemiz yok, sal gitsin 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenmelik bir kadın kısım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok
01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum artik
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılne olur azıcık ucundan versen :)
00 Yorumla Sende haklısın çok sikintili bi durum
00 Yorumla
1 yılOlabilir başla bir yerden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılaynen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır öyle düşünmw
00 Yorumla
1 yılVer sen de
00 Yorumla
1 yılYasama sen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi