Cinsel Yaşam Erkekler cinsellik için beğendiği birini kaç kere arar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Begenmedini daha aramazmi 3 senedir cinsellik için arıyorsa ve çevresi kız doluysa o kadını çok mu begeniyodur Güncellemeler1 yıl Aradı yarın buluşuyoruz bugun içi. Israr etti baya Erkekler cinsellik için beğendiği birini kaç kere arar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok beğeniyordur ya da bir tek o ilişki istiyordur. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani bir tek o Yorumla ErdalK 1 yıl Adamla başka sevişen yoktur. Yorumla Soran 1 yıl Sanmam yakışıklı ve zengin kendisi , altında audisi falan var , kızlarda zaten artık dünden razi Yorumla ErdalK 1 yıl Sevişip de belli etmiyor o zaman. Kızlar zaten saklar. Audi zenginlik belirtisi değil, kıroluk belirtisi. Yorumla Soran 1 yıl Sevgili değiliz belli etse de etmese de önemi yok... audi bence yakışıklı ve zengin görünümü.. kadin olarak bizim gozumuzde böyle Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sadece hırs yapmıştır böyle birinden duygusal bir beklenti içine girme üzülürsün 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Neyin hirsi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sahip olamama hırsı Yorumla Soran 1 yıl İyi oku birlikte oluyoruz zaten 3 senedir , sahip olamama hırsı ne ya 18 lik ergen miyiz veya 40 li istedine ulaşamayıp hırslanan abazalardan degil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl HimmTamam seni çok beğenmisMuamelen guzel demek kiSenden daha iyisini bulana kadar aramaya devam eder Yorumla Soran 1 yıl Hiç önemi yok 😆 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Begense ne olacak, cok onemli olsan senin olurdu. 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Ben ilişki istemiyorum cicim o da bunu biliyor , sadece birlikte oluyoruz Yorumla Ruhkix 1 yıl Esc parayla yapana denir bedava yapiyorsan f*ck sin. Yorumla Soran 1 yıl Evet cinsellik için 3 senedir peşimde, kızlar onun peşinde o benim 😘 Yorumla Ruhkix 1 yıl Erkekler arada farkli tatlara bakar.. cok ciddiye alma yine sen😂 Yorumla Soran 1 yıl Mutlaka bakıyordur ama 3 ,4 senedir benim koynumdan çıkamadı diğerlerinin tadına bikere baktı yine benim. koynumda yakışıklı 😘 Yorumla Ruhkix 1 yıl Iliskinizi anlamadim ama beni ilgilendirmez. Yorumla Soran 1 yıl Sen konuma gelip yazdigin için olanları söylüyorum, bencede ilgilendirmez normalde.. by🤣 Yorumla Ruhkix 1 yıl Iliskinin dinamigini bilmeden yorum yapamam, ben yalnizca soruya cevap verdim. Erkekler herhangi bir kafayla belli seyler yapabilir yani cok sorgulamamak lazim. Onerim budur Yorumla Soran 1 yıl Tek okeyledigim cevabın, tesekkurler Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Beğenirsem sürekli ararim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Begenmezsen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Begenmesem aramam ama önemli olan yatak perfonmasi Yorumla Soran 1 yıl 3 senedir arıyor işte bulusalim diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç beraber olmadınız mı Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ömürlük 0 1 Yorumla blnmyorkim 1 yıl Bence gitme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok beğeniyordur ya da bir tek o ilişki istiyordur.
Nasıl yani bir tek o
Adamla başka sevişen yoktur.
Sanmam yakışıklı ve zengin kendisi , altında audisi falan var , kızlarda zaten artık dünden razi
Sevişip de belli etmiyor o zaman. Kızlar zaten saklar. Audi zenginlik belirtisi değil, kıroluk belirtisi.
Sevgili değiliz belli etse de etmese de önemi yok... audi bence yakışıklı ve zengin görünümü.. kadin olarak bizim gozumuzde böyle
Sadece hırs yapmıştır böyle birinden duygusal bir beklenti içine girme üzülürsün
Neyin hirsi
Sahip olamama hırsı
İyi oku birlikte oluyoruz zaten 3 senedir , sahip olamama hırsı ne ya 18 lik ergen miyiz veya 40 li istedine ulaşamayıp hırslanan abazalardan degil
Himm
Tamam seni çok beğenmis
Muamelen guzel demek ki
Senden daha iyisini bulana kadar aramaya devam eder
Hiç önemi yok 😆
Neden
Begense ne olacak, cok onemli olsan senin olurdu.
Ben ilişki istemiyorum cicim o da bunu biliyor , sadece birlikte oluyoruz
Esc parayla yapana denir bedava yapiyorsan f*ck sin.
Evet cinsellik için 3 senedir peşimde, kızlar onun peşinde o benim 😘
Erkekler arada farkli tatlara bakar.. cok ciddiye alma yine sen😂
Mutlaka bakıyordur ama 3 ,4 senedir benim koynumdan çıkamadı diğerlerinin tadına bikere baktı yine benim. koynumda yakışıklı 😘
Iliskinizi anlamadim ama beni ilgilendirmez.
Sen konuma gelip yazdigin için olanları söylüyorum, bencede ilgilendirmez normalde.. by🤣
Iliskinin dinamigini bilmeden yorum yapamam, ben yalnizca soruya cevap verdim. Erkekler herhangi bir kafayla belli seyler yapabilir yani cok sorgulamamak lazim. Onerim budur
Tek okeyledigim cevabın, tesekkurler
Beğenirsem sürekli ararim
Begenmezsen
Begenmesem aramam ama önemli olan yatak perfonmasi
3 senedir arıyor işte bulusalim diye
Hiç beraber olmadınız mı
Gelmez evet begenmese
Ömürlük
Bence gitme