Sekse sonrası duş almak zaten günün sonunda olacak bir şey peki seks öncesinde de özellikle oral seksin daha iştahlı yapılması açısından duş alınmalı mı? Yenecek olan her şeyin önceden yıkanması taraftarıyım 🙄 #reda
Bu tamamen kişisel tercih ve hijyen anlayışına bağlı bir durum. Bana göre, duş almadan oral seks yapmak hijyen açısından pek sağlıklı değil. Temizlik, hem rahatlık hem de karşılıklı saygı açısından önemli. Bu yüzden, önce duş almanın daha uygun ve hoş bir deneyim sağlayacağını düşünüyorum. Ama tabii ki herkesin sınırları ve tercihleri farklıdır; önemli olan iki tarafın da bu konuda hemfikir olması.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Temizlik önemli bir ara bir ara bebek gibi kızla tanististim sonra konu orya geldi ilişkiye girecez kızı yatırdım öptüm kız soyundu domaldi ama arkasında kurumuş kaka midem kalktı lavaboya kostum ve giyindim geliyorum dedim kızı orada otelde braktim telini engeledim. Ve bazı insanlar temiz bazıları kişisel temizlik bilmiyor zaten çoğu insan sabah duş alır akşam alır duş almadan yatağa giriyor sonra yorgan kokuyor yatak kokuyor o koku eve de siniyor sonra onun tenine siniyor gerek yok her zaman temizlik
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Benimki ben 8 saat tren yolculuğu sonrası botlarımı çıkarıp ayaklarımın altından yalamaya başlamıştı...
Tek gecelik ilişki bile olsa duş alamıyorsanız eve ya da otele gittiyseniz en kötü gidip 2 dk wc girip yıkayın bir şey olmaz. Ay hele yazın iğrenç ya insanın apış arası kokar o kadar ter falan derken ıyy midem kalktı Allah'tan karı koca her gün sabah akşam yıkanıyoruz 😂
Seks sonrasında duş alınmasının sebebi vucudun yüzeyinde oluşacak normalde olmayan sıvılar. Yani temizlenecek bir şey var ortada.
Fakat seks öncesinde temizlenmesi gereken bir şey yok. Tabi ki vücut ayrıca kirlenmişse, normalde de duş almak gerekiyorsa evet ama normalde duş alınmayacakken seks için duş almak doğru olmaz.
Çünkü oral bölgelerinin kendine has dokusu, yapısı ve florası var. Ayrıca yapılacak temizlik veya ayrıca olacak hijyen bu florayı bozar. İyi olsun derken daha kötü bir deneyim olabilir.
Normalde eger yikanman gerekiyorda o bulusmaya yikanarak gelirsin zaten. Ama cok spontone gelistiyse ve dus alma ihtiyaci hissediyorsan gittiginde alabilirsin. Ama normalde zaten haftada bir aliyorsa o insanla ben olmam ya. Evlenmemde. Cunku bi zahmet 2 3 gunde bir dus almis olmali insan. Aliyorsa zaten temizdir. Ayrica mesela maraton kosusu yapmistik sirkettekilerle. Oradaki bir kizin terli yuzu bana okadar se ksi gelmisti ki valla terli terli yapmak istemistim. Tamda toplu foto cekilecektik 😂😂
Olmaz olmamalı.. olay sadece WC mevzusu değil gaz çıkarıldığında da kilot boxer her neyse onun içi bakteri yuvasına dönüyor.. gaz çıkarmamış olsa bile ter ve havasızlıktan nemli ortamdan dolayı ve güneş görmemesi sonucu yine bakteri yuvasına dönüşüyor..
Bazen olabilir. Ama bu biraz da partnerinizin temizlik konusunda hassas biri olmasıyla da alakalı. Sık duş alan bir kişi, her zaman temizdir. Bazıları "spontane gelişen bir olayda bir anda seks atmosferine girilince temizlik düşünülmez. Bu durum, o anki heyecanı öldürür." diye düşünebilir. Ama kafanızı bacaklarının arasına soktuğunuzda gelecek kötü bir koku, sizin o an ereksiyonunuzu da yerle bir edebilir. O zaman ne heyecan kalır, ne de istek.
Olur, hem de bal gibi olur bence. Hoop bir anda müthiş bir atmosfer oluştu diyelim, arzuyla dolu bir şekilde partnerine yanaştın.
Dur aşkım bir düş alıp geliyorum diyerek ortamın büyüsünü mü bozarsın yoksa sana aşkla istekle ve arzuyla bakan partnerinle o büyülü ana devam mı edersin?
Çok terli değilse gerek yok temiz insan hep temizdir zaten. Taharet alan insanın genital bölgesi genelde temiz olur. Da çoğu kişi bu konudan bir haber maalesef.
Kadına yapılmaz terliyse onların vajina tam bacak arasıyal bir ama erkeklerin uzun olduğu için yapılır benim sevgilim kıllı ve duş almadan gel diyor senin erkeksi kokun beni çok etkiliyor vs hiç tiksinmez yalar emer yutar
Şimdi kimse kimseyi kandırmasın. Bölge zaten hava almıyor ve sürekli kapalı, doğal olarak ter dışında diğer vücut sıvıları ve salgıları da aktif. Bundan dolayı hijyen şart!
Her zaman temiz olmalı zaten insan. Oral seks yapmadan önce duş almak en ideali fakat o kadar yükseldikten sonra duş almayı beklemek zor olabiliyor 😁 O nedenle her an temiz ve hazır olmalı
Kadınların alması şart diye düşünüyorum çünkü vajinal akıntı rgl kokusu kahve rengi akıntı iltihap Erkeklere zarar verebilir mikrop bulaşabilir Birde bakımlı temiz olmalı kadınlar