KS'canlar sevgilim de bende evlenmis bosanmis insanlariz. İkimizde tutkuluyuz ayni evde kaliyoruz. Sevismeyi cok severim ve afedersiniz her sevismeden once ben mutlaka dus alirim cinsel organima bile parfum sikarim o kadar dikkat ederim guzel kokuya. Fakat sevgilim duş almiyo ve her seferinde oral istiyor benden🤢 onu cok seviyorum asla hevesini kirmak istemiyorum bir defa birlikte dus alalim once dedim boş ver diyip sevismek istedi hemen. Spontane gelismisse ben oral yaptirmiyorum cok temiz biriyim ama yine de yaptirmiyorum o zorla yaptiriyor hic geri cevirmedim ama ister istemez irite oluyorum.. butun gun geziyo sonucta kac defa tuvalete gidiyo haksiz mıyım ya? Bana bir akil verin ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
öncelikle şuradan başlayayım genital gölgene sakın ha sakın parfüm sıkma. orası için özel kokular oluyor ondan kullan. bakımlı olman çok çok güzel, temizlik/hijyenlik en başta gelir. benim de takıntım var mesela her sabah illa banyo edicem. gecesi etmiş dahi olsam sabahı ederim huy işte. ve insanın yapacağı varsa bir irite olur haklısın. güzelce uyar onu, dile getir. ''bak hayatım sana açık ve net olacağım seni çok seviyorum ikimizin de iyiliği adına söylüyorum tamamen beni yanlış anlama gizlimiz saklımız yok benim temizlik takıntım var her ne kadar temiz olunsa dahi ilişkiden önce duş alımına çok dikkat ederim öylesi daha sağlıklı ve zevk veriyor benim için senden de ricam budur.'' buna benzer cümleler kur. haklısın ama haklı olduğun gibi onunla konuşman da şart.
05 Yorumla
Soran+1 yılYaa var mi inan hic duymadim nerden nasl alirim? Vücut losyonlari falan kullaniyorum cok az da parfum kullaniyorum bilmiyodum alirim. bende onun icin uretilen bisey varsa
Soran+1 yılTamam cok teşekkür ederim bunu ogrendigim iyi oldu.
En İyi Cevaplar
+1 yılSen bir erkeğin, sevgilisi ile buluşacağı zaman aynaya bakıp saçını başını kıyafetini düzelttiğini, koku sürdüğünü veya tazelediğini gördün mü? Sadece ilk birkaç buluşmada böyle, sonra elde edince direk salma modu… Ama bir kadın bu dediklerimi her seferinde yapar bıkmadan. Bu anlattığın da aynı mantık. Nasılsa onunsun, temizliğe ne gerek var. Allah bilir tüylerini de almıyordur… Acı gerçekler…
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında yapılanlarrı zevkle severek yapmak için elbette temizlik şart ama bunu karşındakine söyleyemezsinde kendince bazı yollarla çözebilirsin mesela ben çok terliydim bi duş alacağım diyerek duşa girsen vede onu yanına çağırsan sanırım kimse kırılmadan sorun çözülmez mi soruyu tamamen okumadım ama
04 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman planli olmuyo ki ben duş almamissam oral yapmasını istemiyorum kendi istese bile yaptirmiyorum ama o oyle degil
Cevap sahibi+1 yılve bu tavrı sana değer vermediğini gösteriyor diye düşünüyorsun değil mi
Soran+1 yılHayir aksine cok deger veriyor. Bir dedigimi iki etmez hasta falan olsam basimdan ayrilmaz ayni evdeyiz evin isine yemegine yardimci olur cok kibar biri ama neden bunu akil. edemiyor anlamiyorim
Cevap sahibi+1 yılböyle bir kişinin ya hayatı pistir düzensiz düşüncesizdir ya da sana değer vermiyordur bence biraz olması gerektiği gibi davranışlar sergileyen sahte şeyler gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
+1 yılPisliğin tekiymiş kusura bakma ben bırak oralı ammıma bile sokturmam çünkü o tip erkekler doğru dürüst gtünü bile yıkamaz klozetin fiskiyesini bikere açar bırakır bok olduğu gibi popon vıcır vıcır dolaşır ben kız olsam dudağını bile öpmem
00 YorumlaBunu aynı şekilde sevgilinin de bilmesi lazım gun icinde lavaboya gittigini koku olabilecegini. ya da sende o şekilde yaptir bakalım ne diyecek ter koku icinde oral yaptir vajinana birsey diyecek mi ama büyük ihtimalle demeyecektir😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. O duş almak istemiyorsa sende duş almadan yapın görsün bakalım belki anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğil duş almadan oral, uyumak için aynı yatağa bile girilmez. günlük alacaksın arkadaş. temiz olmak bu kadarmı zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyleyeceksin ne öyle yahu işten çıkıp kesime gittiğimde duş almadi isem oral yaptırmam
02 Yorumla
Soran+1 yılAy soyleyemiyorum diye iyice rahatlasti😏
Cevap sahibi+1 yılO rahatsa sen daha rahat ol vur yüzüne yuzune
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık açık söylicen başka yolu yok oda öküz mü öyle yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın her zaman duş şart bende senin gibi temiz dikkatli ve titizim hijyen önemli
00 Yorumla tertemız kokmalı ki uzunca yalayıp emesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılDuş alinamasa dahi yıkanması gerekir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Tabiki temizlik şart ya
00 YorumlaYıkanacak tabi. İnsanların birbirine saygısı olsu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDussuz olmaz ayı herif
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. önce temizlik. haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuş şart ya birde havalar ısındı
02 Yorumla
Soran+1 yılYa evet
Cevap sahibi+1 yılYani aslında empati ile halledersin
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonuna kadar haklısın hijyen çok önemli
00 Yorumla
+1 yılSadece yalanacak yerde yikansa yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda olur ama oylede diyemem ki
- +1 yıl
Evet komple yikansij😅
+1 yılAynen
00 Yorumla
+1 yılBi zahmet
00 Yorumla
+1 yılŞart tabiki
00 YorumlaDewamke
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvi terket
00 Yorumla
+1 yılKesınlıkle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO seni yalyomu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen ona mis gbi pasta veryon😊
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi