Cinsel Yaşam Erkekler, minyon seven erkekler neden seviyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Taşımak kolay diye mi 😅 Erkekler, minyon seven erkekler neden seviyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Taşımak kolay her pozisyonu yapmak kolay oluyor diye tabikide 😃😃😃 1 6 Yorumla Soran 1 yıl 69 zor 🥲 Yorumla HeadSh0t 1 yıl Minyon biriyle neden zor olsun ki 😀 Yorumla Soran 1 yıl Vücudu uzun ve kısa birini orantilanmasi zor 🫥 Yorumla HeadSh0t 1 yıl Onun çözümleri var, yeter ki iş oraya gelsin ☺☺ Yorumla Soran 1 yıl Evet 😊 Yorumla HeadSh0t 1 yıl Zor felan yok hallederiz 😀😀😀 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Aynen kucakta her yeri gezdirecek durumda oluyorsun 1 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Hayır seksi oluyorlar istekli oluyorlar ve pozisyon zenginliği iyi yapıyorlar 😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden minyon sebebi daha tatlı dahalı oluyorlar yaşlarını göstermiyor yaşlanma sorunu yok ve daha mahsum duruyor daha çocuksun duruyorlar o yüzden 1 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben bayılıyorum, hele ki cinsellikte kucagima alıyorum efsane bir haz zevk veriyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Her pozisyon denenebiliyor 1 10 Yorumla Soran 1 yıl 69 zor biraz 🥲 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onunda kolayi var.Erkek altina yastik koydugunda yukari dogru yaklasiyor ve mesafe kisaliyor. Denenmis seyler bunlar😁 Yorumla Soran 1 yıl Evet biz de öyle yapıyoruz 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Demekki oluyormus... Yorumla Soran 1 yıl Zar zor 😆 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Memnun degilmisin performansindan Yorumla Soran 1 yıl Hayır aşırı iyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman sorun nerede Yorumla Soran 1 yıl Sorun yok genelde erkekler nasıl düşünüyor diye sordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Minyon tercih ederim genelde.Kucaga kaldirip her sey deneyebiliyosun Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kucakta yorulmadınız görmek icin 1 0 Yorumla
Alidavras424516 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bazı minyon kızlar daha güzel oluyor ondan 😃 1 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet taşıması kolay çıtı pıtı 1 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Kavra belden istediğin gibi oynat : ))) 1 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Harbiden 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Dimii Yorumla Board-Tennis 1 yıl Benim görüşüm minyonlar göze tatlı geliyor uzunlar ise çekici ve kadınsı ikiside olur yani benim için 🫢😂 Yorumla
cancan0703 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Bir alf var bilir misin bilmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hem ondan hemde bagirtmak guzel oluyor :) 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet 😊😊 Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim ben yatakta olan heraeyden zevk almasini iyi bilirim tavsiye de ederim:)
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Özel sebepler 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi 🙃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlarsın bence sen minyon musun Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Merak edildin Yorumla Soran 1 yıl Hmm ☺️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanımak isterdim seni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir pas versen keşke Yorumla Soran 1 yıl Pas 😏 Yorumla Soran 1 yıl O nasıl olacak 😅 Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Taşıyıp oradan oraya vurmak için 😁 1 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kucakta iyi oluyor 1 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evetttt citi piti 1 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Çok mu minyonsun 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yok bee 150cik biseyim Yorumla ax2akrep 1 yıl taşıyabilen oldu mu fkfkfk kg kaç Yorumla ax2akrep 1 yıl olmadı mı Yorumla Soran 1 yıl 46ym olmadı Yorumla ax2akrep 1 yıl ama anlaşılan 69a bayılıyorsun fkfkflcl Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet knk 1 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Taşımak kolay her pozisyonu yapmak kolay oluyor diye tabikide 😃😃😃
69 zor 🥲
Minyon biriyle neden zor olsun ki 😀
Vücudu uzun ve kısa birini orantilanmasi zor 🫥
Onun çözümleri var, yeter ki iş oraya gelsin ☺☺
Evet 😊
Zor felan yok hallederiz 😀😀😀
Aynen kucakta her yeri gezdirecek durumda oluyorsun
Hayır seksi oluyorlar istekli oluyorlar ve pozisyon zenginliği iyi yapıyorlar 😀
Neden minyon sebebi daha tatlı dahalı oluyorlar yaşlarını göstermiyor yaşlanma sorunu yok ve daha mahsum duruyor daha çocuksun duruyorlar o yüzden
Ben bayılıyorum, hele ki cinsellikte kucagima alıyorum efsane bir haz zevk veriyor
Her pozisyon denenebiliyor
69 zor biraz 🥲
Onunda kolayi var.
Erkek altina yastik koydugunda yukari dogru yaklasiyor ve mesafe kisaliyor. Denenmis seyler bunlar😁
Evet biz de öyle yapıyoruz 😅
Demekki oluyormus...
Zar zor 😆
Memnun degilmisin performansindan
Hayır aşırı iyi
O zaman sorun nerede
Sorun yok genelde erkekler nasıl düşünüyor diye sordum
Minyon tercih ederim genelde.
Kucaga kaldirip her sey deneyebiliyosun
Kucakta yorulmadınız görmek icin
Evet kucaklaması kolay
Tabiki öyle oluyor 😂
Bazı minyon kızlar daha güzel oluyor ondan 😃
Evet taşıması kolay çıtı pıtı
Kavra belden istediğin gibi oynat : )))
Harbiden
Dimii
Benim görüşüm minyonlar göze tatlı geliyor uzunlar ise çekici ve kadınsı ikiside olur yani benim için 🫢😂
Yatakta oynamak kolay olduğu için sanırım
Taşımakta kolay başka şeyler de
Bir alf var bilir misin bilmem
Hem ondan hemde bagirtmak guzel oluyor :)
Evet 😊😊
Teşekkür ederim ben yatakta olan heraeyden zevk almasini iyi bilirim tavsiye de ederim:)
Özel sebepler
Ne gibi 🙃
Anlarsın bence sen minyon musun
Evet
Merak edildin
Hmm ☺️
Tanımak isterdim seni
Bir pas versen keşke
Pas 😏
O nasıl olacak 😅
Her şeyleri minik diye
Taşıyıp oradan oraya vurmak için 😁