6 yıldır evliyim eşimle asla anlaşamıyorum sürekli ters bakıyoruz yanlış anlıyoruz birbirimizi ve aşırı derecede sevdiğimi düşünmüyorum onunda beni öyle olduğunu düşünüyorum böyle aramızda özlemek gibi bir kavram yok ben tutku istiyorum bir çocuğumuz var 3 yaşında o kadar böyle aile givi hissetmiyorum ki sanji bekar evi ben anneyim böyle hissediyorum eşim dışarda olmaya bayılan biri ve çok eleştirisel bir tip yani böyle insanlar eşlerine güzel bakar ya eşimde asla bu yok sanki böyle herşeyi ters yapıyorum gibi davranıyor saçımı okşamaz anca beni yatakta tanır sever öyle söyleyim kötü biri diyemem ama bence ben evlilikten çok soğudum ne önerirsiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılOldukça üzücü. Bu bir evlilik hayatı değil çünkü. Üstelik arada 3 yaşında masum bir çocuk var. Şayet mutlu değilseniz ayrılacaksınız tabii ki çocuğun tüm masraflarını babası karşılayacak. Mahkemeler çocukları kesinlikle annelerine veriyor , şayet annenin herhangi bir yüz kızartıcı bir suçu yok ise. Eşiniz son zamanlarda mı bu hale geldi? Daha önceden nişanlılık sürecinde bu tarz davranışları yokmuydu? Ve siz bu durumları anneniz ile konuşmadınız mı hiç? Mutluluk olduğu sürece evlilik , evi , haystı , herşeyi paylaşma da mutlu olur yoksa bu olay bir işkenceye döner..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba, kadınlar her yaş grubunda ve her şart altında ilgi bekler ve bunu görmek ister. Ki bu en doğal hakları aslında. Özellikle evlilik belli bir zaman geçtikten sonra hayatı daha da monoton hale getiriyor, birde üstüne eşin ilgisizliği hatta hatta birde herşeye bahane bulan yaklaşımları eklenince kadın sadece bir obje gibi görmeye başlıyor kendinu, çocuğuna karşı anne rolü, eşine karşı "hizmetçi ve yatakta ihtiyaç gideren kadın" rolü vs.. değersiz hisseden kadın ister istemez hem eşinden hem evliliğinden soğur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl tanıştınız evlilik nasıl başladı evlenmeden önce flört dönemi oldu mu birbiriniz yeteri kadar tanıdınız mı sonraki süreçte evlendikten sonra Aradan ne kadarlık bir süre sonunda Eşinizin tavrı yaklaşımı değişmeye başladı ve bunu etkileyen sebepler neydi Sizin ona yaklaşım şekliniz mi yoksa o belli bir süre sonra size karşı farklı mı davranmaya başladı
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSiz konuyu çözmek istiyor musunuz ya da çözüme ulaştırmak istiyor musunuz Belli ki evlilikte hayal kırıklığı yaşıyorsunuz bir şeyler istediğiniz gibi gitmiyor Beklediğiniz sevgi ve şefkati bulamıyorsunuz eşiniz size bir kadın gibi davranmak yerine sizi bir hizmetkar evinin bir hizmetçisi ve cinsel ihtiyaçlarını karşıladığı cinsel obje gözüyle bakıp davranıyor bu gidişatı değiştirmek dileğinize çevirmek sizin elinizde yanlışa düşmeden önce bu konuyu çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılİşte bu durum düzelmiyor ve hayat gitgide çekilmez hal alıyor ve nefrete dönüşüyor burada en doğrusu çocuk büyümeden yolları ayırmak çünkü ömür böyle geçmiyor bende yaşadım biliyor ve anlıyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılabartmıyorsunuz bence. boşanın
00 Yorumla
1 yılÇok bencil birisiymiş haklısın tabi eşinin hatası sevgini de bitirmiş seni dışarı da iteklemiş resmen
00 YorumlaSeni mutlu eden birileriyle sohbet etmeyi denemelisin
00 Yorumla
1 yılBu konu için sabaha kadar dertleşip sohbet edebiliriz 😌 her konuda yardımcı olmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇocuk yoksa yol yakinken dön
Cinsellik te nasil bilmiyorum ama iyi olsa bile duygusal boşluğunu dolduramaz
011 Yorumla
Soran1 yılYa inanır mısınız birine gözüm kayıyor bu çok adice ama yanlışa düşmekten çok korkuyorum gerçekten sevsem gözüm kaymaz diye düşünüyorum ama sadece birine böyle hissediyorum inanın buna iten de kocamın ilgisizliğidir olay sadece cinsellik değil yani orada iyi ama bilmiyorum ben duygusal bir boşluk yaşıyorum
Cevap sahibi1 yılİşte duygusal bisluktayken birisinin yakın samimi içten davranması seni buna itebilir
Soran1 yılEvet kendimi suçlu hissediyorum evet ben adını bile bilmiyorum çocuğun ama kendimi hep onu düşünürken buluyorum gece rüyalarımda kaç aydır gitmiyor aklımdan ne yapacağım onu da bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılOnc evliliğini düşün d evam edeceksen aklından çıkar bitireceksen de aklindakiyle bı plan yap
Soran1 yılYa adını bile bilmediğim biri için yuvamı yıkamam ama sevmiyorum gibi hissediyorum o kadar kötü bir his ki evet cinsellikte zevk alıyorum yalan yok ama benim duygusal bir açlığım var sanki ya
Cevap sahibi1 yılCinsellik iyi olmasaydı bu kadar aurmezdi zaten
Çocuk var mı
Soran1 yılVar 1 erkek
Soran1 yılO çocuğu aklımdan çıkaramıyorum görmek istiyorum ne yapmam gerekiyor sizce
Cevap sahibi1 yılİşte bu işleri biraz karmaşık hale getirmek için yeterli 🙂↕️
Aynı dertten muzdarip biri olarak 😕
Soran1 yılSizin durum ne siz mi evlisiniz
Cevap sahibi1 yılEvet aynı durumdayim çocuk işleri karmaşık hale getiriyor maalesef
Gizli Üye(25-29)1 yıl6 sene geçmiş bi senelik evli degilsiniz eşin ilgisiz belli ama ilk tanıştığın gibi kalmazda ya
00 YorumlaSanji yazmışsın one piece mi izliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyaklarının üstünde dur herşeyden önce sonra mantıklı olan buysa ayrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Boyle gider degismez esin
00 YorumlaNe maksatla evlendiniz
00 YorumlaÇocuğun var eşinle konuş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik de yok sizin demi
08 Yorumla
Soran1 yılHayır var gayet iyi zaten bir orada iyi yani
Cevap sahibi1 yılOnda herkes iyi zaten 😂
Soran1 yılCinsellik yok dedin ya ondan yazdım var yani diyorum ya bir IrDA güzelsin şöylesin böylesin normalde bir gelip sarılmaz öpmez bilmiyorum ben abartıyor muyum acaba
Cevap sahibi1 yılŞunu diyim sexden sonra sarılıyor mu sana yatıyor mu
Soran1 yılEvet bazen öyle de yapıyor
Cevap sahibi1 yılNasıl yani 🤔
Soran1 yılSarılıp yatıyor o işten sonra
Cevap sahibi1 yılDuygusal olarak seviyor o zaman seni
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Bence boşanmak çözüm olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBosanmanlisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı