Kocanla açık bir şekilde konuş anlamıyorsa başka kötü durumlara düşmeye gerek yok eğer beni bu tarz aşağılayıcı şekilde davranırsan bu evlilik biter diye de devam ediyorsa yapacak bir şey yok en temizi ve doğrusu ayrılmak olur o zaman ha ama seni seviyorsa zaten uyarını dikkate alır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNezamandır boyle?
062 Yorumla
Soran+1 yıl2 senenin 1.5 senesi böyle. Ben yaklasinca itekliyor bir kere yapip birakiyor ben zevk aldim mi almadim mi adamin umrunda değil. Erken boşalma penis boyu vs sorunuda yok aldatmiyorda bunada eminim
Cevap sahibi+1 yılErken boşalmıyosa tek posta yetmıyomu? doyuma ulaştıramıyormu seni? çokmu yumusak davranıyo ilişkide yokaa bitsede gitsekmi
Soran+1 yılBazen ikiyi istiyorum. Gözü dışarda kalmasin vs diye. Hareketsiz isteksizde değilim. Canı istediği gibi davranir
Cevap sahibi+1 yılPeki yaptıgınızda ilkinde orgazm olmadan bosaldıgı olurmu
Soran+1 yılOlur evet sormaz bile
Cevap sahibi+1 yılPeki ya fantazi dunyanız devreye gırmedimi hiç?
Soran+1 yılGenelde gecelik giyiyorum. Ondada daha bunlara ihtiyaç duymuyoruz ilerde yaparız vs vs. Yatakta ses bile çıkarmıyorum artık isteyemiyorum seksten sogudum
Cevap sahibi+1 yılSeksten sogumamıssındır. gecelık fantazı degıl yahu. yatak dsında yaptınızmı hiç
Soran+1 yılAdama mutfakta yaklaşıyorum günah günah burda olurmu hiç diyor dindar biride değildir bu arada yani. Banyodayken giriyorum yanina kapıyı kapat çık askim diyor. Salonda yaklaşıyorum yine aynı artık gerçekten sıkılmaya başladım
Cevap sahibi+1 yılEv dsında? senin hayal dunyan nekadar geniş? neleri arzular nezamanlari istekli olursun?
Soran+1 yılBen nerede ne isterse yapmaya hazirim yolda ormanda dağda bayırda. Yolda öptüğümde bile beni itekliyor yapma araba kullaniyorum vs vs
Cevap sahibi+1 yılPeki ilk erkeğinmi?
Soran+1 yılEvet bunu kendide biliyor
Cevap sahibi+1 yılPeki kapalımısın
Soran+1 yılHayır değilim
Cevap sahibi+1 yılBazen pjamalı en deogal haller bile cok çekici gelir insana.. senin kadar özeneni bulmus kıymetini bilmiyor. daha özel sorular sormamdan rahatsız olurmusun?
Soran+1 yılGizli olduğumuz için sorun olmaz
Cevap sahibi+1 yılSorucaklarım burda problem yaratabılır ama. ayrıca gizli olmamamızda sorun yaratmaz. sevgilim ile alakalı bnmde problemlerim var daha rahat danısabilirdim
Soran+1 yılÜzgünüm bilinen bir üyeyim ve evli olduğumu kimse bilmiyor o yüzden burası kafi
Cevap sahibi+1 yılBilinen bir uye evlı oldugunu kimseye söylemem merak etme bende burda beş yıldır varm. yinede sen bilirsin. anal ilişki esnaaında dıskı gormus olma ıhtımali varmı?
Soran+1 yılÖyle bir ihtimali yok analı hrr zaman yapmiyoruz ben orami tertrmiz temizleyip lavman yapip kontrol edip yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılBalık etlı derken ölcülerin neler? peki hiç onun isteyip senin hayır dedıgın bişey oldumu
Soran+1 yılBen ona hiç bir zaman hayir demedim. 170 e 80 kg yim belim ince kalçam göğsüm var
Cevap sahibi+1 yılGogus ucların batıkmı çıkıkmı? sperm yuttunmu hiç?
Soran+1 yılÇıkık. Hiç yutmadim talepte etmedi zaten
Cevap sahibi+1 yılAgzına bosalmadımı hiç?
Soran+1 yılHayir nisanliyken söyledi bir iki kez yok falan dedim bir daha hiç seslenmedi
Cevap sahibi+1 yılNişanlıyken nekadar ileri gittiniz?
Soran+1 yılAnal yapardık
Cevap sahibi+1 yılPeki kalcalarının buyuklugu performansı azaltıcı bir drummu sence
Soran+1 yılYani bana normal geliyor ama bilemem
Cevap sahibi+1 yılBelin kalınmı? ve hayal dunyandakı en ucuk fantazi ne eşinle paylaştıgın?
Soran+1 yılBelim ince. Biz hiç fantezi paylaşmadık benimle oyle seyler konusmaz. Ayıpmıs.
Cevap sahibi+1 yılPeki ya senin fantazı dunyanda nrler var?
Soran+1 yılBunları paylaşmamam daha uygun olur
Cevap sahibi+1 yılGizli olundugu surece sorun olmadı hanı? iki insan hayvanlaşmadıgı ve beklentıye gırmedıgı surece herseyı paylaşabilcek olgunlukta olmalı dıye dusunuyorum
Soran+1 yılHaklısınız ama böylesi benim için daha uygun
Cevap sahibi+1 yılYargılıycagımı düşündüğünüzdenmi çekiniyosunuz
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılTeklifim geçerli. sevgilim oldugunuda bilmezler burda. eger istersen ve bana yardımcıda olmak ıstersen özelden konuşabiliriz
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımlariniz için ama hayir
Cevap sahibi+1 yılBen tesekkr edicektim yardımların için:) peki bir soru daha. utangaçmısındır? izlenildiğini hissetseydın nasıl tavır sergilerdin
Cevap sahibi+1 yılÇift terapisi var yurtdısında. eşler seks yaparken başka eşler izliyor ve eksıklerini birnirlerine soyluyolar
Soran+1 yılAdam benden uyanıyo başkasının önğnde ilişkiye girecek
Cevap sahibi+1 yılBöyle birinin eşini paylaşmıştım. kadın ozamana kadar boyle bişey olabiliceğini hayal bile edemiyodu. bence çok emin olma. diyelimki o isteseydı sen yapabılırmıydın?
Cevap sahibi+1 yılCvpsz bırakma tercihin sanırım?
Soran+1 yılİstese yapardim
Cevap sahibi+1 yılPeki baskasıyla olmak istermıydın o izlerken?
Soran+1 yılİsterse evet bende isterdim
Cevap sahibi+1 yılKatılmak isteseydı otur sadece izle ve öğren gbi bir tavırda bulunurmuydun?
Soran+1 yılVallahi bulunurdum
Cevap sahibi+1 yılKocanı aşagilamak istermıydın o an? sana dokunmak istese beni uçursn doyuran erkekten izin almadan yakınıma yanaşma dermiydin?
Cevap sahibi+1 yılZor soru sanırım?
Soran+1 yılSürekli yazacak misiniz böyke
Cevap sahibi+1 yılSoylesen susardım. sadece neleri yapmak ıstedıgını mrk etmıştim biriyle aynı sorunları yasadıgınızı dusunup aynı istekleriniz var mı merak etmiştim
Cevap sahibi+1 yılEşinede böyle kaba değilsindir umarim? ya da eşindenmi öğrendin bu ters tavırlari?
Soran+1 yılEstagfurullah ben ters bir şnsan değilimdir. Fakat bu konu uzadıkça uzar ve özel hayatımı tüm ayrıntılarıyla anlatmayı sevmiyorum fantezilerim üçğncü sahislar vs
Cevap sahibi+1 yılBurdan knusmak kafi gizli olunca sorun yok dıyen birisin?3.5. Bunlar hayatın saklanan gerçeği. gizliykende saklıycaksanız ne anlamı var gizli olmanın. ters insan değilsin ve insanı sorduguna pişman ediyosun?
Cevap sahibi+1 yılKeşke karşında bagnaz biri olsaydıda böyle davransaydın...
Soran+1 yılBu kadar didikleyeceğinizi bilsem gizli olunca sorun yok demezdim. Orda sorduğunuz sorularla sonrasında sordugunuz seyler arasinda epey fark var
Cevap sahibi+1 yılDaha özel seyler sorucagımı soylemıstım. bunlari rahatça yasayan biri olarak rahatça soruyorum farkındaysan
Cevap sahibi+1 yılBide meslektaşmışız.. of of:) bu mesleki yukumuz bizi mahfediyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki gözüm dışarı kayıyor diyorsun bunu kendine nasıl yakıştırıyorsun boşan adamdan o zaman ikinize de yazık olacak ondan sonra belki kafan göre bulursun.
413 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız elimden geleni yapmaya çalışıyorum sonu oraya gidiyor zaten
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi aldatmak en kötü şey bence her şey bittiği an artık boşanın umarım düzelirsiniz ama.
Cevap sahibi+1 yılPeki fiziksel özelliklerin nasıl boyun kilon güzel misin falan acaba sıkıntı orada mı
Soran+1 yılÇok beğenilen biriyim 170 boyunda 80 kg yim fiziğim oldukça düzgün öyle göbekli biçimsiz değilim
Cevap sahibi+1 yılBoyun gayet iyi belki kilon sıkıntıdır yanlış anlama güzelim. Aslında çok beğenilen olmak kafanı karıştırır muhtemelen dışarıdaki insanların sana ilgisi vardır. Kilonu sıkıntı ediyor mu
Soran+1 yılKilom zaten problem haklisiniz bende rahatsizim ama bulunduğum sartlar kilo vermeme uygun değil evdede yapamiyorum🙄
Cevap sahibi+1 yılBak seninle aynı boydayım ama iki üç kilo daha zayıfım erkeklerin dediği tek şey kilo versen harika kızsın olduğu her insan balık etli sevmez aslında. Hem kilo verirsen sen de bambaşka bir insan olursun eşinde bambaşka bir kadın görür daha heyecanlanır değişiklik olur. Kilo dediğin çok kolay verilir aslında mesleğin ne?
Soran+1 yılNormalde öğretmenim ama şu an evdeyim denicem mecburen vermeyi napayim🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılNiye evdesin atanamadın herhalde. Dene güzelim ve lütfen buradaki abaza erkeklerin aklını karıştırmasına izin verme.
Soran+1 yılEşim çalışmamı istemiyor😒
Cevap sahibi+1 yılAslında sen de hep evde sıkıldığın için sürekli eşinle ilgileniyorsun ve onun da ilgilenmesini istiyorsun belki biraz da evde olman zaman geçirememen meşgul olacak ortamın olmaması da etkilidir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşısında dans et
46 Yorumla
Soran+1 yılUtaniyorum
Cevap sahibi+1 yılKocan o senin utanma giy güzel bir elbise geç karşısına yabancı bir müzikle dans etmeye başla
Soran+1 yılPeki deneyim 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılDene :)
- +1 yıl
yok be trol bu erkek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
kıl tüy anal oral degildir bir ilişkinin temelini oluşturan unsurlar, ruh halidir , bilinç altıdır , çok güzel olman bağlamaz eşini eşinin ruhunu okşamalısın , eşinin kişiliğin ile cezbetmelisin , dışarıyı bırak eşine bak , erkek de cinsellik psikolojiktir, nişan ve söz zamanlarında şu sözler verilir, işte yataktan hiç çıkmıyalım , her gün yaparız , ama iş evlenince değişir, eşin işini görür sırtını döner yatar , dediğim gibi psikolojik bir durum yani moral motivasyon çok önemli bir erkekde yani , iş hayatı, amir memur sıkıntıları, hayat kaygısı , maddi kayıplar , kaygılar stres hepsi cinselliğe olumsuz etkiler
20 Yorumla
+1 yılSenin gibi kadinla evli olsaydim herzaman bana yanaşman hoşuma giderdi ve herşeyi yapiyorsan benim için vazgeçilmez olurdun, ben ayrildim sebeb başkaydi ama bu gibi konularda vardi , genelde erkekler şeyi kalktigi zaman eşlerine yanaşir ama kadinin şeyi kalktigi zaman erkeklerin hevesi olmuyor nedense. Yapacagin şey sabredip beklemek arkadaşim, ilişkiye girmeme kararin yanliş, sen kadinlik görevini yap gerisini Allaha havale et birak suçlu o olsun, bugün yarin Allah korusun ayrilik falan olursa kokusu cikar yani canim cekti beni redetti falan olmasin diye, açik açik herşeyi konuş derdi neymiş,
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenim hatun eski kocası ile kıyasladığından beri yapmıyorum çünkü nefret ettim hep yabancı kadınlara gidiyorum kocanı kırmışsan iyi düşün benim hatuna bende ereksiyon olamıyorum çünkü psikolojimi bozdu eski kocasının ki 21 cm dedi bende dedim senin malzemen leğen gibi genişlemiş oturdu ağladı küfür etti sen edince ben bir şey demicem ben edince zoruna gidiyor dedim sadece ayda 1000 lira para bırakıyorum buna evde iki yabancı gibiyiz nafaka ile tehdit ediyor yoksa s.. tiri çekicem
04 Yorumla
Soran+1 yılBiraz terbiyesizlik etmiş
Cevap sahibi+1 yılailesi pislik tehdit ediyolar yoksa bırakcam karı çirkef anama asıldığını abimin karısına asıldığını söylerim diyor iftira atıyor o biçim çirkef nasıl kurtulcam
Soran+1 yılÇok zor kurtulamazsın
Cevap sahibi+1 yılnerden aldım bu pisliği sırf aşırı güzel diye aldım bende güzelliğe çok öenme veririm 35 inde evlenmiştim
+1 yılEşin büyük ihtimalle hap kullanıp ilişkiye giriyor senin belirlediğin zamanlar rezil olmaktan korkuyor olabilir. Ereksiyon veya erken boşalma sorunu olabilir.
Bunu kendisiyle oturup konuş, yaptırım işine girme. İnatlaşmak bir şey düzeltmez.06 Yorumla
Soran+1 yılAklıma geldi takipte ettim acaba hap mı kullanıyor diye hiç öyle bir şey yakalamadım. Oturup adamla konuşulmuyor devamlı beni azarlayıp duruyor ben de bir kadınım benim de isteklerim var benimde haz aldığım şeyler var artık gerçekten bu durum sinirimi bozuyor
- +1 yıl
Seni beğenmiyor o zaman canı çok çekerse işini görüyor sadece, iş cinsellik olunca gerçekten ne tavsiye edeceğine şaşıyorsun. Hiç kolay değil bu işler.
Soran+1 yıl1.5 sene hergün 5-6 aydırda 2 güne bir ilişkimiz oluyor bende çözemiyorum artik bezdim
- +1 yıl
Hayatını bu mutsuzlukla yaşamak mı, eşinden ayrı yaşamak mı? Karar senin, bir ömür bir insanı düzeltmekle uğraşamazsın.
Soran+1 yılHaklısınız🙄
- +1 yıl
Haklı olmak istemiyorum, bir ailenin daha çöküşünü görmek istemiyorum. Elinden geleni yap olmuyorsa nokta. Kiminin karısı soğutur hayattan kiminin kocası, ne biçim hayattır ki tatmin olan yok..
Bence degerini anlasin biraz oyle her muameleyi ceken bir hanimefendiyi bulmus yok ben istedigimde olur falan ohhh iyiymis valla, senin ki can esinin ki patlican mi... onun da istekleri hormonlari var... biraz anlasin senin degerini..
017 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz. Dünden beri sinirimden uyuyamadim
Soran+1 yılArtik aklim gözüm kaymaya basladi allah affetsin. Bende böyle olsun istemezdim
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılKonuşmuyor adami konusturamiyorum ayıp bunlar konusulmaz vs vs
Soran+1 yılArtık bende umursamicam beni özlüyor mu napiyor kendi bilir
Soran+1 yılAdamla konuşulmuyor örnek veriyorum orasını da kıl var yanına yaklaşıyorum hayatım diyorum banyoya girerken burayıda temizler mısın diyorum direk beni it gibi kapıyor en basidi
Soran+1 yılBurasi kafi
Soran+1 yılZaten konusuyorduk ya ondan öyke dedim
Bencillik gibi görünüyor veya enerjisi yetmiyor iyi besleniyor diyor isen zaman ver ve aynı devam ediyor ise 2. Bir kişi enerjisini harcıyor olabilir ama 2 gün de bir yapıyoruz diyorsun her gün yapılacak diye birşey de yok sabırlı ol biraz.
00 YorumlaCinsellik konusunda 670 cevap paylaştı. Sen bunu sormuştun az önce zaten, cevapları mı beğenmedin?
06 Yorumla
Soran+1 yılSoru hakkimi değerlendiriyorum😄
Soran+1 yılKoymamıstım ama koycam😄
Soran+1 yılAynen böyle yapicam yeter artik
Gizli Üye(36-45)+1 yılPijamayla karşıla sende onu reddet azarla kendine gelir
34 Yorumla
Soran+1 yılDemi
Cevap sahibi+1 yılÖyle bu erkekler böyle kadınların değerini bilmiyor paspal kendinden bir haber gez evde daha bir peşindeler yani benim ki öyle anlamadım 🤷♀️
Soran+1 yılHaklisiniz bundan sonra öyle olucam
Anlamıyorum bu insanları neden böyle yapıyorlar aklım mantıcım almıyor daha çok yeni evlisiniz hergün yapmanız lazım hatta günde iki kere bile yapsanız olur
04 Yorumla
Soran+1 yılAyda bir kere bile günde iki kere Yapsak kafi ama nerede
Soran+1 yılHayır yanaşmıyor
Bosanmalisin bende o derttenim aşk bitti evlenmek saçmalik
00 Yorumla
+1 yılŞarjör al. Onu gizlice colanın içine karıştır ver. Sonra bırak kendini
00 Yorumlabencil biri olablilir eşin sen isteyince değil ben isteyince yaparız gibi bir yaklaşımı olabilir yazdığına bakılırsa
02 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak öyle
adam evlilik aktini yerine getirmek için evlenmiş ileriki zamanlarda baya sıkıntı yaşarsın, bizim de elimize sizin gibi kadın geçmez bende ona yanarım
00 Yorumlacınselık dısında baska cıddı br sorun var demekkı kocanı buna ıten sebeb ne sence
03 Yorumla
Soran+1 yılMutlu bir evliliğimiz var aslinda. Baslarda biraz ailesinden dolayı sikinti yasadik ama şu an mutluyuz ve bir sorun yok biraz kilomdan sikayetçi baliketliyim
Soran+1 yılAşırı değilim sorunda orda
+1 yılBu nasıl bir bencilliktir böyle senin işlevin yok nedemek ya sen ilişki olduğu zaman orgazm oluyon mu
05 Yorumla
Soran+1 yılGenelde hayir
- +1 yıl
Senin gibi istekli bir kadını nasılda ziyan ediyor ya sen benim gibi biriyle olacaktın prenses gibi olurdun
Soran+1 yılKendi kaybeder yapacak bişey yok
- +1 yıl
Ama kendisi istediği zaman sen mecbur kabul edicen
- +1 yıl
Balık etliyim derken boy kilo kaç senin
+1 yılmillet senin gibi anal oral yapan kadını baştacı yapıyor, kıymetini bilememiş
00 YorumlaO an hazir degilse sayet zorla olmasi, gonulsuz olmasindan iyi degildir bence
00 Yorumlagerçekten ilginç isteklerine cevap vermemesi... sende 1,2 onun isteklerine cevap verme belki anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn büyük fantezisi balık etli kaç yılık evlisin yaşlar kaç çirkin misin ki kaçıyor detay da bile etkilerken
023 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık. Çirkin değilim çok beğenilen bir kadınım hatta
Cevap sahibi+1 yılBende öyle ama oluyor iki hafta oldu neredeyse çok zor tutuyorum kendimi 😔😔
Cevap sahibi+1 yılTarf etsana bir
Soran+1 yılVallahi durum bu. Napicam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSeni de site zorluyor dimi
Cevap sahibi+1 yılBu site çok kötü etkiliyor dayanamayacagiz bir gün en iyisi buradan gitmek
Cevap sahibi+1 yılNasıl olsa gizliyiz ben özel rahat edemiyorum bir şey sorayım mi
Cevap sahibi+1 yılYok sa o sen misin olamazsın lütfen değilim de nick baş harfi ne
Cevap sahibi+1 yılHiç bir yorum yapma sadece nick basn söyle
Cevap sahibi+1 yılLütfen o çıkma lütfen 😔😔😔😔
Soran+1 yılAnlamadim
Cevap sahibi+1 yılNick baş harfi ne
Cevap sahibi+1 yılya da eski nick baş harfi
Cevap sahibi+1 yılBaş harflerini söyle gizlenmek için
Soran+1 yılh bas harfi
Cevap sahibi+1 yılEski mi yeni mi
Soran+1 yılYeni
Cevap sahibi+1 yılEskisi neydi
Soran+1 yılHatırlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılYa nasıl hatırlamazsin
Cevap sahibi+1 yılBeni çok seven bir kadın vardı aynı sana benziyordu
Cevap sahibi+1 yılSonra sonu yoktu zaten ama öyle Cook anlatamam...
Cevap sahibi+1 yılOf seni çok isterdim
Çalşan mısın yoksa ev hanımı çoçuk var mı ve de eşin ne sıklıkla dışarı çıkar akşamları
012 Yorumla
Soran+1 yılEv hanımıyım. Eşim hiç dışarı çıkmaz hep evdedir çocuk yok henüz
Soran+1 yılEvet
+1 yıl2 günde 1 ilşki yaşıyosanız buna şükret.. bikaç sene sonra haftada 1 e inecek sonra 2 haftada 1 e.. :)
00 Yorumla
+1 yılEşinden uzaklaş sende biraz o istediğinde sen yapma bişeler bak o zaman nasıl adam oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni arzulamasini sağla azdır onu çirkin misin ki dans et karşısında dekolte kıyafetle dayanamaz yapışır dudaklarına
00 Yorumla
+1 yılBence kendini biraz geri çek uzak dur sana yanaştığında benim vajinam işleve hazır değil de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİki günde birse iyisiniz vallaa Bizim bir buçuk sene oldu
02 Yorumla
SoranAaa neden
Cevap sahibi+1 yılUzun hikaye buradan milleti baymak istemem dm den devam edelim derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılistediği herşeyi yaparsan böyle olur. kendini bişey sanıp canı isterse yapmayı tercih etmiş kocan. bence gereken cezayı verip uzun bir süre burnunu sürtmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakımlıyım güzelim diyorsun da bir şey eksik demek ki, adamı çekmiyorsun. Fiziğin mi kötü?
02 Yorumla
Soran+1 yılBalıketliyim. Fiziğimde çok düzgün kilom var ama öyle göbekli falan değilim
Cevap sahibi+1 yılKilo olunca selülit oluyor ama değil mi? Belki adam fit seviyor, sana düzgün gelen ona düzgün gelmiyor. Hiç ima etmedi mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık sen de benim gibi manuel takılırsın, akıllanmıyorlar çünkü
015 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle yapiyorum Artık gerçekten sinirim bozuluyor
Cevap sahibi+1 yılDünya kimsenin etrafında dönmüyor, ben de artık sorumluluklarımı ihmal etmeden kendim için yaşamaya karar verdim, sana da tavsiye ederim, daha mutlu oluyorsun
Soran+1 yılArtık bende öyle yapicam gören bana hayran kaliyor ne kadar güzelsin ne kadar tatlisin vs vs bu da böyle at koşturuyor
Cevap sahibi+1 yılSon zamanlarda oh be hayat varmış diyorum. Samimi arkadaşlıklar kuruyorum, ilgi gösterecek birileri ile karşılaşmak beni mutlu ediyor, devamı da gelecek bu gidişte, hissediyorum
Soran+1 yılBende artık ona meyilliyim allah affetsin
Cevap sahibi+1 yılBu durumda olan çok kişi olduğunu fark ettim, olup da dile getiremeyenler de pek çok. Herkesin bir tahammül sınırı var, benimki biraz aşıldı. Sen her türlü mutluluğu sunmuşun adama, anlamıyorsa anlayanlar çıkacak elbet
Soran+1 yılDeğil mi. Günümüzde bir çok kadin oral anal bile yapmiyor
Cevap sahibi+1 yılBenim arayıp da bulamadığım, buralara sürüklenmeme sebep. Kıymetini bilememiş
Soran+1 yılKendisi bilir artık ikisinide yapmam
Cevap sahibi+1 yılYapmayınca da haklı gibi üste çıkmaya çalışır, demedi deme. Mutluluk etrafımızda, umutluyum ben
Soran+1 yılValla yeter artik kafami direk orasina gömüyor ne adam akilli bir ön sevisme ne baska bise. İsini bitirip kalkiyor ben umrunda değilim ikiyi istediğimde sinirlenmeler vs
Cevap sahibi+1 yılBurası herkese açık, detaylardan bahsetmeyelim istersen. Dile getirilecek o kadar çok ayrıntı var ki anca durumun içinde olan anlar
Soran+1 yılKesinlikle katiliyorum
Cevap sahibi+1 yılİçini dökmek bile bir nebze rahatlatıyor, gerçekler değişmese de hafifledim, iletişimi kaybetmesek mi acaba
Soran+1 yılÜzgünüm evli olduğum sitede bilinmiyor. Bilinende bir üyeyim burasi yeterli
Cinsellik konusunda 670 cevap paylaştı. Dimi ama peşinden koşsun biraz :D
03 Yorumla
Soran+1 yılVallahi çok sinirim bozuk anlatamam yazarken elim titriyor
Soran+1 yılUmarım öğrenir. Pek sanmiyorum ama
onda isteksizlik mi var?
10 Yorumlaciddimisin yaa neden uzak duruyor senden?
00 Yorumla
+1 yılbiraz trol bir soru olmuş.))
10 Yorumlasen beni bir takip et 😉😉
00 YorumlaCinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kocan tuhaf bir insan sanırım
03 Yorumla
Soran+1 yılSanırım mı
+1 yıleee aynısı bende de var ben çare bulamadım
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli boşver değerini anlasın biraz
048 Yorumla
Soran+1 yılYapmamayi denedim bir kaç kez ondada kendi zorluyor
- +1 yıl
Zorla ilişkiye giremezsin ki sende onu it
Soran+1 yılİtiyorum anlamiyor
- +1 yıl
Zorla olmazki o ne tecavüz eder gibi
Soran+1 yılArtık gerçekten sinirim bozuluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Yatağını ayır
Soran+1 yılDaha iki yıl içinde uzaklaşmakta istemiyorum. Ama aklım artık kayıyor
- +1 yıl
Ders olsun anlasın biraz
Soran+1 yılGizli kullanici birine daha detayli anlattim ne zamandir böyle diye sormuş rica etsem okuyup bana iyi bir akil verir misiniz
- +1 yıl
Senlik bir durum yok kocanda sıkıntı var senin
Soran+1 yılArtık bıktım yanlış bişey yapmak istemiyorum severekte evlendik ama adamla hiç bişey yapilmiyor
- +1 yıl
Dediğim gibi yapma sende
Soran+1 yılSizi dinlicem
- +1 yıl
Kİmileri burda fantazi yap dans et vs demiş ama adam hiç biyerde istemiyor ki seni anladığım kadarıyla oyüzden biraz geri çekilin
Soran+1 yılDiyorum ya yatakta ıh bile diyemez oldum artık ilişki istemiyorum
- +1 yıl
İlişkilerde sadece erkek tarafı değil iki tarafta önemli ve iki tarafında istediğini yapması gerek rahat olunması gerek
Soran+1 yılEn basiti orasında biraz kıl olunca sevmiyorum biliyor bazen özensiz oluyor yaklaşıp hayatım temizler nisin diyince bile it gibi beni kapıyor. Rencide etsem çok hakli ama güzellikle bozmayacak sekilde dile getiriyorum
- +1 yıl
Boz sende onu her seferinde sen onun için temiz oluyorsan oda olmak zorunda
Soran+1 yılbir deodorant kullandiramiyorum ya
- +1 yıl
Bakımsız yani baya
Soran+1 yılBen her gün duş alıyorum zaten diyor ama terliyorsun bak rahatsız oluyorum diyorum. Jendime yakistirsam bende kullanmican anlasin diye
- +1 yıl
Olsun sen temiz ol ama biraz uzaklaş
Soran+1 yılEvet artık oral yapmicam hergünde yanasmicam
- +1 yıl
Biraz böyle yap bakalım ne olacak
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim başka bir sorun varsa konuşabiliriz
Soran+1 yılYatakta küfür etsin istiyorum bir kaç kez dile getirdim yapmiyor
- +1 yıl
Sen söyle ilk başta belki oda gaza gelir
Soran+1 yılUtanıyorum🙄
- +1 yıl
Utanma kocandan
Soran+1 yılBunu bana veren o
- +1 yıl
Kocanın yanında rahat olmaya bak onun yanında rahat olamıcanda kimin yanında olucaksın
Soran+1 yılO ve rahat olabilmek. İmkansiz
- +1 yıl
Neden ki onuda mı kısıtlıyor
Soran+1 yılHiç bişey konusulmuyor. Devamlı reddetme vs pesinde. bir kere gittim yanastim askim bana neden hiç küfür etmiyosun dedim işveli cilveli aldiğim tepki gerek var mi oldu
- +1 yıl
Öyle seviyorum deseydin
Soran+1 yılDedim. İlerde ihtiyaç duyarsak elbet olur dedi
- +1 yıl
Ozaman ilişki sırasında sende oda gaza gelir
Soran+1 yılBende diyemiyorum. Beni soğutanda kendisi oldu😒
- +1 yıl
Sende diyemezsen öyle kalır
Soran+1 yılValla artık kalıyomu devam mi ediyor kendi bilir ben oral anal yapmicam harekette etmicem yatıcam işini halletsin haftada bir kalksin gitsin
- +1 yıl
Aynen öyle biraz böyle devam et şimdi nerde
Soran+1 yılİşe gitti
- +1 yıl
Hmm gece kötüydü sanırım burda olduğuna göre
Soran+1 yılGeceden beri uyuyamadim sinirimden
- +1 yıl
Belli oluyor ama sakin ol bu sürede sen isteklenirsen peki
Soran+1 yılBende isteklenecek hal mi kaldi
- +1 yıl
Sonuçta hormonların çalışıyor illa ki olucak
Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. böyle bir kadınada bu yapılmaz ki
00 YorumlaSeni once gormek lazim
00 YorumlaKocan da sorun galiba
00 Yorumla
+1 yılVay enayi hakkat boyle salaklar var mi ya
02 Yorumla
Soran+1 yılVar demek ki
- +1 yıl
Yanlis ellerdesin yanlis ahh ahh sen bende olucaksin var ya inletirim inletir
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi bir kadının kıymetini nasıl bilmez?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilinmeyince bilinmiyor demek ki
Cevap sahibi+1 yılYa senin gibi bir hatuna can feda 🙂nasıl adamlar var böyle ya
Cevap sahibi+1 yılHep böyle dua ediyorum biliyor musun , hep böyle bir eş nasip et diyorum allaha🙂
Cevap sahibi+1 yılKadın dediğin balık etli
Olur zaten , neden yapıyor anlamış değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılO isteyince bende keyifsizim de verme
03 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra ona karar verdim
Cevap sahibi+1 yılDetaylı konuşalım mi ozelde kocani hizaya getirecek birkaç yontem var yazicaksan gizliyi acicam
Cevap sahibi+1 yılAmacim salca olmak değildi
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle kadınların değeri bilinmiyor ilginç.
00 Yorumla Enteresan...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe mezunu esiniz ve nereli?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboyle bir hanimefendinin degeri neden bilinmez...
00 YorumlaAynen biraz o surunsunn
01 Yorumla
+1 yılbiraz bana takıl...
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin ilacın fb ;)
00 Yorumla
+1 yılhep mutsuzuz
20 YorumlaAyrıl gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye girecek sevgili yap kendine
00 Yorumla
+1 yılpartner şart
11 Yorumla- +1 yıl
yakın olsamda gelsem teselli etsem
+1 yılİyi yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılmaşallah sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle hayat geçmez ki
11 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıldeli galiba
00 Yorumla otur konus acıkca
00 Yorumla
+1 yılGit annat derdini
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası