Cinsel Yaşam Vajinam dar ve ilişki yaşamaya korkuyorum, normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Evlenmeden yapmam ama gene de korkuyorum düşününce Vajinam dar ve ilişki yaşamaya korkuyorum, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Acısa da öldürmez deyip Girişmen gerekiyor olaya 1 0 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Korkmana gerek yok yeteri kadar ıslanma ve jellerle kolay girilir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İyi bari Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Korkma Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yok acısada öldürmez boş boş yorumlar var. Kaç yaşında biri söylüyor bunu, mastürbasyon yapıyor mu yapmıyor mu böyle şeyler konuşmak gerek ilk önce. burada anlatmak istemezsen anlarım, beklerim 0 0 Yorumla
54BULL54 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Korulacak bisey yok canım Senin kucuk gordun seyin ici esnek rahat ol yetmiyor dersin belkide 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Düşünme bence. Günü geldiğinde, gerektiği kadar açılır o. Ama sen yeterki korkma. Sandığın kadar dar değil o... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Anlayışlı biri olursa zaten seni zevkten uçurur yavaş yavaş yapar 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dar olması sana özgü bir şey değil Bakirelerin neredeyse hepsi öyle 1 0 Yorumla
07ManavgattKaos07 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Korkman çok yersiz. Çünkü asla öyle birsey olmaz. Tabi erkek tecrübe liyse 0 0 Yorumla
Liyaa67 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% 1 yıl Acısada öldürmez kız 😃 2 1 Yorumla Kaanvcc 1 yıl Ne öldürmesi güldürüyor jfjfjr Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Rahatlaman için şöyle soyleyeyim sana yeterince islanirsa inan sen bile ne kadar geniskeyecegine inanamazsin korkma o yüzden 0 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. dar olduğunu nerden biliyorsun? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Görüyorum ya hani Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK 1 yıl görmeyle belli olmaz ki o :D Yorumla Soran 1 yıl Nasıl belli olucak pantolondan bile belli olur Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Dar vajina cinsel ilişki için sorun değil. 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Genisler vajina islaninca 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dar olduğu kanaatine nasıl vardın 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. ölmicen knk 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Dar olacak tabi 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Nasıl anladın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Görüyorum ya hanj Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Görmekle anlayamazsın onu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Acısa da öldürmez deyip Girişmen gerekiyor olaya
Korkmana gerek yok yeteri kadar ıslanma ve jellerle kolay girilir
İyi bari
Korkma
Yok acısada öldürmez boş boş yorumlar var. Kaç yaşında biri söylüyor bunu, mastürbasyon yapıyor mu yapmıyor mu böyle şeyler konuşmak gerek ilk önce. burada anlatmak istemezsen anlarım, beklerim
Korulacak bisey yok canım
Senin kucuk gordun seyin ici esnek rahat ol yetmiyor dersin belkide
Düşünme bence. Günü geldiğinde, gerektiği kadar açılır o. Ama sen yeterki korkma. Sandığın kadar dar değil o...
Anlayışlı biri olursa zaten seni zevkten uçurur yavaş yavaş yapar
Dar olması sana özgü bir şey değil Bakirelerin neredeyse hepsi öyle
Korkman çok yersiz. Çünkü asla öyle birsey olmaz. Tabi erkek tecrübe liyse
Acısada öldürmez kız 😃
Ne öldürmesi güldürüyor jfjfjr
Rahatlaman için şöyle soyleyeyim sana yeterince islanirsa inan sen bile ne kadar geniskeyecegine inanamazsin korkma o yüzden
dar olduğunu nerden biliyorsun?
Görüyorum ya hani
görmeyle belli olmaz ki o :D
Nasıl belli olucak pantolondan bile belli olur
Sıkma canını alışırsın
Dar vajina cinsel ilişki için sorun değil.
hım bollaştır acmaz evlenince :D
Genisler vajina islaninca
ilk günler zorlu geçse de hoşuna gidecektir...
Abowww umarım benim gibi admaa denk gelmezsin
Dar olduğunu nereden anlıyor?
Dar olduğu kanaatine nasıl vardın
ölmicen knk
Normal
Merhaba ben jinekologum her kadının dardır
Niye korkuyorsun ki hiçbir şey olmaz
Dar olacak tabi
Nasılkı dudak yapısı
Acı zevke dönüşür kendini kasma Alışırsın
Korkma genısletırler.. irtibat acık.. konusak
Nasıl anladın