iş çıkışı ufak bir fırsat değerlendirme diyelim.. duş alma zamanı yok, özel bölge temizliği bu şartlarda nasıl olmalı?
Veya başka nelere dikkat edilmeli?
iş çıkışı ufak bir fırsat değerlendirme diyelim.. duş alma zamanı yok, özel bölge temizliği bu şartlarda nasıl olmalı?
Veya başka nelere dikkat edilmeli?
Benim görüşüm var, evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem, ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem, renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir , o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim..
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?,.,,
Cevap
15Cevap
Islak mendil işe yarar başka şeyler cilde zarar verebilir
Her zaman temiz olunmalı derim, ter kokusuna dikkat etmelisin
Neye dikkat etcen gidip yapacaksın zevk alacaksın bu
Kanka ne işmuapıyorsunki sabahtan ayarlasaydın ya da otele gidilecekse önce duş de
Normal tuvalette yikayabilirsin. Sadece yedek camasirin varsa degistir. ya da yeni bir camasir alıp ozel bolgeni yikadiktan sonra onu giy.
Türk kadınları pis olduğu için cinsellik yaşamasın lütfen
Vajinan kokuyorsa beleşte versen kaymaz bence adam dldlld
Kokular kullan hijyen mendilleri
Özel bölgeyi kapa sadece delik açık kalsın
Partnerinin evine mi gideceksin?
Bence ozel bolge temizlenmedende cok tatli :)
sen soyun gerisi klay partnerin icin :D
ya boş ver temizliği filan yap geç :D
Tuvalete gir yıka
Orasini yika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?