Kimisi seks biter bitmez soluğu banyoda alır. Kimisi biraz sarılıp keyif yaptıktan sonra duşa girer. Kimisi sabahı bekler. Kimisi da direk banyoda sevişmeyi tercih eder.
Sizce seksten sonra duş ne zaman alınmalıdır?

Kimisi seks biter bitmez soluğu banyoda alır. Kimisi biraz sarılıp keyif yaptıktan sonra duşa girer. Kimisi sabahı bekler. Kimisi da direk banyoda sevişmeyi tercih eder.
Sizce seksten sonra duş ne zaman alınmalıdır?

İlişki biter bitmez duşa girmekten hiç hoşlanmıyorum henüz rahatlayamıyorum dinlenemiyorum zevkin tadını çıkaramıyorum direkt banyoya Koşmak nedir hiç benlik değil Biraz sarılıp ellemeyi dokunmayı tercih ederim.
Orgazmın tadını uzunca bir çıkarmak isterim.. Ufak çaplı sevişmeler, okşamalar, öpüşler, ısırıklar... vs vs
Ertesi sabaha bile kalabilir yani bende..
Aslında benim için çoğunlukla partnere ve ona karşı tutkularıma göre ya da seksin güzel geçip geçmemesine göre değişir..
Kimisi seks sonrası hemen duşa girip arkamı dönesimi getirir kötü bir sevişme gecirmisizdir, ya da bitse de gitsek havası vermiştir
Kimisi de seks bitmiştir defalarca boşalmısızdir ama doyamamısizdir sevişmeye.. Öyle yüksek enerji vermiştir. Ya da öyle güzel tatmin etmiştir.
Diyeceğim o ki; partner burada da çok önemli..
Teşekkürler
Hemen alınması en güzeli vakit geçirmeye gerek yok insanız sonuçta her an her şey olabilir temiz olmak en doğru ve mantıklıdır tabi herkesin görüşü farklı karisamayiz.
Hemen alınması en güzeli aslında. Çünkü tekrarına ne zaman başlanır belli olmuyor 😅 hazır beklemek lazım
Yav en azından bir 15 dakika bile olsa sarılıp yatmak gerekmez mi
Ben almayım 🙄 alana da mani olmayım
Al yav nooolur :P
Cevap
4Cevap
Ben seksten sonra duş almazdım partnerim hissiyatı ile uyumak daha güzel olurdu
Biraz keyiften sonra, sarılıp uyunur, sabah da alınabilir.
Tüm seks işlemi sonrası. Seksten sonra.
İki sevişme arasında duşa gerek yok diyorsun yani.
Olabilirde sadece tercih meselesi.
Ben hemen alırım ama uykum varsa, uyurum. Sabah namazı öncesi alırım.
Ben keyif yaptıktan sonra veya duşa birlikte gider orada devam ederim
Biraz keyif yapıp bir sigara içtikten sonra..