Gizli Üye(30-35)1 yılBenim görüşüm var, evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem, ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem, renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir , o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim../
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl
Çok doğru, gerçekten sevgi ve saygı üzerine kurulu bir ilişki, cinselliği daha derin ve anlamlı kılar. Birbirini kabullenmiş ve birbirine değer veren insanlar için, cinsellik bir bağ kurma, ruhsal ve duygusal bir yakınlık sağlama şekli olabilir. Fakat, eğer ilişki sadece fiziksel ihtiyaçlarla sınırlıysa ve derin bir bağ yoksa, zamanla o ilişki zayıflar, çünkü gerçek bir bağ kurulmadığı için taraflar birbirlerini daha az anlamaya ve daha fazla arayışa girmeye başlar. Duygusal bağ, ilişkilerin temeli ve gücü olduğu sürece, cinsellik de onun doğal bir parçası olur, ama temeller çürük olduğunda, hiçbir şey uzun vadeli kalmaz.11 Yorumla- 1 yıl
Bravo beni anlayan birisi nihayet. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Yürür tabi niye yürümesin.
İlişki demek sadece cinsellik demek değildir. İçinde sevmek, sohbet etmek, eğlenmek, dertleşmek, paylaşmak vs. de vardır. Eğer sadece cinsellik olsaydı yürümezdi ama bunlar da olduğu için yürür.
Zaten cinsellik zamanı gelince, her iki tarafın da istediği, hazır olduğu, uygun hissettiği zaman olması gereken bir şey. Eğer bu durumlar yoksa yaşanmamalı.
Cinsellik üzerine kurulu olanlara zatan son zamanlarda farklı isimler veriliyor f*ck gibi vs. artık çoğu kişi biliyor.
Cinsellik ihtiyaç tamam evet ama ilişkiyi oluşuran diğer ihtiyaçlar ondan çok daha önde.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yıl
Cinsellik, bir ilişkinin önemli bir parçası olabilir, ancak duygusal bağ, güven, iletişim ve karşılıklı saygı gibi unsurlar, cinsellik olmadan da sağlıklı bir ilişkinin devam etmesini sağlayabilir.11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevet yürür tabi ki de
10 Yorumla içinde seks olmayan ilişki tereyağsız iskendere benzer, tatsız tuzsuz. ayrıca seks olmadan ilişki yürür diyen tatlı su romantiklerine itibar etmeyiniz, senin öpmeye kıyamadığın kızın göbeğinde serdar ortaç gibi zeytin yiyip şarküteri dükkanına çevirirler.
17 Yorumla- 1 yıl
Bu özel bir duygu bence. Herkesle yaşanmamalı ama. Herkesle pek ala yatıp kalkabiliyorsan bu duruma pek sicak bakmak. oLuyosa adam akıllı biriyle olmalı. zaten herkes birbiriyle yatıp kalktığı için biz bu haldeyiz. Buyuk bir toplumsal çürümenin içindeyiz.
- 1 yıl
Beyfendi farkında mısınız? Bu bahsettiğiniz insanlar artık toplumun çoğunu oluşturuyor. Artik milletin yedekte bir sürü flörtü var. Artik evli olmak engel değil yürüyorlar ve evli olanda buna karşılık veriyor. Insanlar 1 yılda 3 4 tane sevgili değiştiriyor. Her degistirdigiyle yattığını düşünün. Eee böyle cinselliğin içine tükürürüm o zaman. Maksat buysa sadece parayla eskort tutarsın olur yani. Anladiniz mi?
- 1 yıl
Olayı kimsenin büyüttüğünü düşünmüyorum. burada bir konu hakkında tartışıyoruz. Aslinda çok açık basit anlattım fakat siz anlamıyorsanız yapacak bir şey yok.
- 1 yıl
Ego mu?🤦♀️
1 yılYürür.
Bizim ülkede ilişki bedava seks olarak görüldüğü için sadakat dediğimiz şey harcanır oldu.22 Yorumla- 1 yıl
Herkes bedava eskort oldu. Farkında değiller elden ele geziyorlar
- 1 yıl
@sarisinoooo bu konuda çok haklısınız... fakat gerçekten sevgi üzerine kurulmuşsa sevgilik de ilişkide tuza biber dediyorsunuz.. o kişiliyle ayrılık falan olduğunda aynı yola çıkıyor sonuçta evlilik öncesi yapmış oluyorsunuz.. değişien bir şey yok
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence yürür ben bu zamana kadar hiç bir ilişkimde cinsellik olmadı ve hepsi de uzun soluklu sürdü yani olmak zorunda değil
10 Yorumla
1 yılyürür tabi her şeyi önceden tüketmek gerekiyor.. bu yüzden de bende yaşamadım ve yaşanmamış kişiyi tercih etmek isterim.. bulursam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılBu çok zor olur zannedersem insan dokunmak öpmek ister sevişmek ister
10 Yorumla
1 yılYürür ama şöyle düşün yemek yiyorsun karnın doyuyor ama tuzsuz yiyorsun ne anlarsın o yemekten 😌
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılben şunu anladım gerçekten kaliteli cinsellik birbirine bağlıyor cinsellik olmadan ilişki olamaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılHemde öyle bir güzel yürür ki
23 Yorumla- 1 yıl
İşte bu👏👏
- 1 yıl
Olmaz diyenlerin beyni başka yerlerde çalışıyor da 😂
- 1 yıl
Bencede hanımefendi
1 yılcinsellik olmadan ilişki yürür
fakat evlilik yürümez00 Yorumla
1 yılHayır. insan tabiatina aykırıdır. yemek yemeden olmadığı gibi. en sevdiğin yanında o şehvetin ve seks yok öyle mi? * öyle ilişkiyi.
11 Yorumla- 1 yıl
Bu arada bahsim evlilik üzerine. aksi yapilmamalidir.
1 yılİlişki yürür ama evlilik yürümez 😃
11 Yorumla- 1 yıl
Evliliği katmıyoruz tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılZaten yürümesi gereken ilişki türü bu değil mi
11 Yorumla- 1 yıl
👍👏
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılYürümez yürümemeli
20 Yorumla
1 yılYürümez hayır, ilişkinin %70 cinsellik zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYürür ya, simdiki devir full bunun üzerine gerci biraz zor öyle adam gibi adamı bulmak.
21 Yorumla- 1 yıl
aynen öyle bence bende olmalı bende yapmamış birisiyim... fakat yapmamış kadın olmasını isterdim.. bazı kızlar bile yürümez yazmış ne meraklılılar onun bunun kucağını olmaya kendilerini kullantırmaya 2,3 tane gördüm yorumda
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılBir yere kadar yürür.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı saygı sevgi olursa yürür.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılTaş olsa çatlar insan.
10 Yorumla
1 yılBenle zor olur
10 YorumlaYapma ya yürümez o iş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılNeden yurumesin yurumez
10 Yorumla
1 yılYürür öpüşüp koklaşmakta güzeldir
10 YorumlaBir süre idare eder sonra çöker doğanın kanunu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılBen yürüyeceğini düşünmüyorum.
10 Yorumla İlişki cinsellikten ibaret sanki
13 Yorumla- 1 yıl
Değil tabi.
- 1 yıl
Aynen.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYürümez. Saçmalığın lüzumu yok.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı.
1 yılCinsellik olmadan ilişki yürümez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlişkinin amacı cinsellik değil mi
17 Yorumla- 1 yıl
Bu cümle bizim toplumsal çürümemizin özeti.
Cevap sahibi1 yılİlişkiyi ve arkadaşlığı birbirinden ayıramıyorsun
- 1 yıl
Gayet güzel ayırıyorum kral. açıklamamı iyi oku.
Cevap sahibi1 yılKral senin dediğin arkadaşlık oluyor sevgilim dediğin kişi ile aranda bir arzu çekim olur yani cinsellik istersin
- 1 yıl
Hayır okuduğunu anlamamışsın.
Cevap sahibi1 yılKimse sana sabah akşam cinsellik düşünsün demiyor ama ilişkiyle arkadaşlığı ayıran şey cinsellik
- 1 yıl
Tabiki. ama zaten bunun tersini iddia etmiyorum. Benim anlattığım başka. Ince bir cizgi var.
1 yılYürür tabiki
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılYürür tabii ki de
10 Yorumla
1 yılYürür evet
10 Yorumla
1 yılYürümez
10 Yorumlaciddi iliskiyse yürür
10 YorumlaEvet yürür ama sevgi varsa
10 YorumlaYürümez
10 Yorumla
1 yılzor yürümez gibi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yürümez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir yurumez
10 Yorumlayürümez
10 Yorumla
1 yılEvett
10 YorumlaBi manası yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. aşk ve saygı olmalı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılSağlıklı yürümez
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılyürür
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlur
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede
Bence yorumez
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam